Dansuppvisning på UF-mässan för Wireless UF

         



Tack tjejer!

Lite bilder från dansuppvisningen i lördags:

I logen innan uppvisningen. Flummiga som tusan.     Posarbilden för vår profilbild inför norrtälje och storvreta?         Under dansuppvisningen i St:Maria kyrkan   

Ååh, lyckat!

Haha, jag märkte just att jag har värsta djupa såret i benet med, måste ha fått det i samband med klämningen, ingen aning om hur jag kan ha fått det annars. Ont.

Nu är jag på sånt där uttråkad humör igen. Klockan är 4 och jag pallar inte sitta hemma. Imorgon kommer studiebidraget, och jag måste planera lite vad jag ska göra med pengarna så allt inte försvinner. Först och främst ska jag till sthlm och hämte mina tidningar, och lägga undan lite pengar till skivorna i japan. Funderar på att köpa lite skivor här, typ nostalgimusik eller nått?
Sen vill jag köpa lite kläder eller annat. Synd att jag inte hade pengar igår, hade velat ha lite fler sjalar och andra småprylar.

Nu är jag lite sugen på mat. Kanske drar till maxi och köper nått att äta. :P Soppan jag äter hos Jerry kanske? Hmm...

Har ni haft en bra helg?


~*~



UF-mässan

Ja, det här inlägget kommer nog bli ganska långt, men jag ska försöka hålla det så kort som möjligt.

Anledningen till att jag inte skrev igår kväll var för att jag fick åka till sjukhuset, och kom inte hem förrän 02.30 imorse, men jag kommer till det.

Startar med att jag vaknar runt 4, halv 5 och är jättesjuk. Får höra att Sofie också är sjuk som tusan.
Åker till skolan (obs! på en söndag!) och möter upp alla trötta människor som är lika opepp som jag.
Varken jag eller Sofie orkar lyfta väggarna för att vi är så sjuksvaga, så några snälla manliga män hjälpte oss.
Tror det var Emil och Bobbo.

Efter mycket slit, huvudvärkstabletter och kaffe så åkte vi till Fyrishov där mässan skulle äga rum.
Vi bär in lite grejer och märker att vi har en av de bästa platserna direkt vid dörren.
Vet dock inte hur i helvete vi ska få upp väggarna, och alla var ju upptagna med sina egna väggar. Panik.
Annica (vår mattelärare) letade dock upp två gentlemen (den här gången Luca och Achmed) som hjälpte oss.
Tack grabbar! :D

Med väggarna uppe märker vi att de är för långa och sticker ut. Våra lärare hade gett oss fel mått att såga skivorna i.
Grattis. Vi får mer panik, får om de som jobbade där skulle märka skulle de kunna be oss åka hem och inte vara med.
Och då hade allt slit vart i onödan.
Som tur var märkte ingen det.
Vi började sätta upp dekorerna, vilket tog tid och gick dåligt. Vi märkte även att banden till balettskorna var superkorta, så vi fick inte upp dem. Vi la dem på bordet istället.
Vi var verkligen redo att ge upp. Allt hade gått kasst hittills.

Vi hann precis klart med montern tills invigningen. Stress stress. Hur som helst, själva mässan gick ganska bra, vi hade kul, dansuppvisning (som dock gick lite mindre bra, men tjejerna var ganska nervösa, de är jätteduktiga annars, så jag hoppas ingen tänker att de inte alls kan dansa eller så.) och rundvandringar för att kolla läget hos andra.
Såg några jättesmarta grejer, och vissa som verkligen var lame.
Vi sålde 5 biljetter. x) Hade hoppats på fler, men det verkar vara många som ska köpa i dörren.

Vid nermonteringen... haha, ja, vad säger man. Vi satt där som fån (vi kunde ju fortfarande inte lyfta), och visste inte vad vi skulle göra. Alla började bli klara och dra sig hemmåt, medans vi satt där. x) Till slut hjälpte Andreas (vår entreprenörslärare) oss att ragga upp någon som hjälpte, (den här gången var det Brinkmann) och jag och Sofie hjälptes åt på en sida. 
Det var här den fina olyckan skedde. När vi med mycket krångel kommit fram till dörren där konteirarna stod, så tappade vi väggen av nån anledning. Varför vet jag inte, men den hamnade på min hand och den hamnade i sin tur på dörrkarmen. Av metall. Som var väldigt fin. 
Skrek till och släppte taget. Alla blev oroliga såklart. Kollade på handen, det blödde och gjorde så ont så jag trodde att jag skulle spy av smärtan. 
Var tvungen att gå in på toa en stund, medans en annan kille från ett annat företag och skola hjälpte Brinkmann att slänga vår vägg. Tack så mycket!  
Jag fick skölja och plåstra om, sen fortsatte vi. Brinkmann fixade någon annan som hjälpte med sista väggen, tror han tvingade Josef i alla fall. Han hade vägrat innan. x)

Senare så körde vi Sofie till sin hållplats, och efter det beslutade vi oss för att det var smartast att åka till akuten och kolla så inget var brutet eller något. Fick sitta där i ett antal timmar innan jag fick någon hjälp. 3 tror jag. Ganska snabbt ändå.
Fast först fick vi ju vänta en timme på att få komma till väntrummet....
Hehe, ja, vad ska man säga. Min hand flippade ganska rejält medans vi väntade. Blodflödet krångla, höll jag ner handen så samlades allt blod där, hela handen svullnade och den blev blå och började sticka. Höll jag upp den blev den istället vit, fick bruna fläckar och började sticka. Ingen sköterska tyckte det var några problem. Fina sköterskor vi har. Det var säkert en helt normal grej. 
I alla fall, där märkte vi att det var en vän till familjen som hade jour, vilket var tur, för då brydde han sig mer än vad nån annan skulle göra. Han skickade upp oss till röntgen, för han tyckte det såg ganska illa ut.
Röntgade efter en timme och gick ner igen. Där fick vi vänta ca en timme igen, sen fick vi svaret att inget var brutet eller så. Han kollade mitt knä lite också, men eftersom det såklart inte gjorde ont medans han kollade så tror han att smärtan som kommer och går beror på en felbelastning av knät.
Inga ledband var av i alla fall.

Anyways, mamma ville att jag skulle få en stelkrampsspruta, och han ordnade det.
Holy cow säger jag bara när jag såg sprutan. Nålen var förfan 10cm lång! Skulle den in i min atm liksom?
Tydligen.
Fyfasiken va ont det gjorde. Observera att jag inte hade ätit något från kl.16.00 typ, och nu var kl.01.30. Blodtrycket föll som en fura, och jag mådde piss. Hela jag började skaka och jag spydde nästan. Fick ligga och vila lite.
Som tur var, så hade Elin och jessica gett ett paket av sitt godis som de tyckte illa om, men som jag tycker var ok, och mamma gav två sånna så blodtrycket skulle höjas. Thank god.
Sjukhusets växelmaskin var nämligen trasig, så vi kunde inte köpa nått i deras apparater. Sakta men säkert började jag må bättre, men de ville att jag skulle vara kvar till 02.00 minst. 

Efter det gjorde de en liten koll på hur jag mådde och jag fick ett läkarintyg (äntligen) på att jag inte ska gå i trapporna i skolan så jag får hissnyckel. Glömde be han ge mig en för idrotten också, men får prata med de på skolan.  

Väl hemma käkade jag resten av pizzan som var kvar från mässan, och gick och la mig direkt. Nu hade jag faktiskt nästan vart vaken i 24 timmar. Helt slut.

Nu har ni fått höra hur hela gårdagen var. ^^
På mässan köpte jag även en assnygg sjal i exakt den lila jag älskar, och två plånböcker av mickis, lollo och jenny som jag velat ha ett bra tag. :)


~*~

Så. :)

Nu har jag duschat och är fräsch igen. :) Yes.
Men jag har -verkligen- ingen lust att sitta hemma hela dagen! Resten av dagen är den enda helg jag får, så jag vill träffa nån, eller göra något. Ut på stan eller vad som helst, men inte sitta hemma och stirra i väggen. :P

Nån som vill hitta på något? Lite sent påtänkt kanske, men still!
Fått lite bussbiljetter så att jag kan ta mig till och från skolan/fyrishov imorrn. Wooh.
 Inte pepp alls. Känner redan hur träningsvärken satt sig, och det betyder bara att jag kommer ha 100ggr värre träningsvärk imorgon. :P
Hoppas det går vägen.

Uttråkad. Yes. Vad gör ni då?

Skit.

Tror jag börjar bli lite sjuk. Men så går det när man har klasskamrater som inte har vett i skallen att inte komma till skolan när man är super sjuk, och sen dessutom inte ens hålla för munjäveln när man hostar!! >.<
För i helvete! Är jag sjuk till mässan imorgon ska jag gå och hosta lite slem på människans monter.

Skyll dig själv!


~*~

P.S. Inte ok att lova att göra en affisch åt vårt företag, och sen inte göra det.
Och lämna oss i skiten sista dagen.
Fint.

Wooh! :D

Kom just hem från Danskollektivet's första uppvisning! :) Det gick superbra, och dansen var uppskattad som tusan! :D De gillade det så mycket att de ville att vi skulle dansa en gång till på en gång. xD
Åh noo, tänkte jag och Jonna, som båda hade fått lite håll (och ni som dansar vet hur förjäävligt det är att dansa med håll), men vi körde på. :)
Det var riktigt riktigt roligt, och alla i gruppen kom mycket närmre varandra.
Kanske kommer upp lite bilder från logen och uppvisningen senare. :)
 
Efteråt så gick vi runt och minglade lite med publiken, och alla gav komplimanger om hur bra det var och att vi va så duktigt osv. :)
Jätteroligt, då blir man glad. ^^
Även min danslärare har börjat ge väldigt mycket komplimanger om min dans, och det gillar jag! :) 
Tror att det är skillnaden att jag dansar mycket mer med känsla nu än jag gjorde förrut, och det märks. 
Därav att jag blir helt slut efter varje dans, då jag tar i så jäkla mycket. xD 

Nästa uppvisning är i norrtälje 9/5, ser jag fram emot. Tyvärr blir det på J's födelsedag, men ska kolla om han firar samma dag eller senare.  Sen är det 10/5 i Storvreta, Ärentunas idrottshall tror jag det var på... så kom och kolla! :)


~*~

Slutsats! :)

Jag kommer LÄTT att vara mannen i mitt förhållande!
Jag lagar inte mat, utan vill ha den färdiglagad när jag kommer hem.
Jag städar inte, utan någon ska städa åt mig.
Jag plockar inte undan efter att jag har ätit och jag diskar nästan aldrig.
Jag gillar att styra och ställa och hatar om det inte blir som jag vill.
Jag känner mig hemma bland träspån och borrverktyg.

Om jag kommer vara med en man eller kvinna i mitt förhållande, det återstår att se.
Spelar ingen roll, om jag ska vara med en man som är manligare än jag (när jag är mig själv, inte ute. Då är jag ganska kvinnlig), då måste den killen vara rejält manlig. xD



P.S. Idag hade Sofie sin magdanskjol med sig. Hade aaaskul, måste skaffa en sån. Vi fick även Daniel (en IT-lärare) att sätta på sig den och vicka lite rumpa. Det var en syn det. xD
Alla som går på JB vet att Daniel är av den lite större modellen. Både vi (jag, Sofie och Stina) och han skyller på musklerna han har. Just ja. D.S. 


~*~

Stressen.

Jag måste få andas litegrann.

Vi satte fast halva tyget på ena väggen idag. Det känns inte bra. Vi borde vara klara med dem nu... Har bara förmiddagen på oss imorrn typ, och inte ens det. Vi har möte, och jag måste göra visitkort (ska nog börja typ nu), och trycka lite affischer och allt möjligt. Fyfan.
Sen har vi ingen aning om hur vi ska ta dit montern heller... Fin fint!

Ska traska iväg till maxi och fråga om sponsring i form av typ godis eller något. Kan ju vara fint att ha nått att bjussa på i montern. ;) Hoppas det går vägen. Allt annat har ju gått skit....

Stressig dag idag. Massa möten idag och igår, elevråd och matråd osv. Nu är jag i alla fall ordförande i matrådet. :D Och vice ordf./kassör i elevrådet. Wooh.

Min mentor tycker att jag passar bättre ute i arbetslivet med vuxna människor än på skolan med ungdomar.
Jag håller med. Men båda har samma åsikt om att jag behöver en gymnasieutbildning.
Fast han lider med mig, för han ser hur jobbigt jag tycker det är att fortfarande gå på gymnasiet.
Jag längtar så sjukt mycket nu.
Bara ett år kvar....


~*~

Just ja!

Jag var och kollade busskort igår ju, och kom på en sak när jag låg hemma i sängen och skulle sova (jag brukar komma på otroligt mycket saker då.);

Ett busskort med 10 resor kostade 240kr. Men en resa kostar 15kr för vuxen. Och det är 10 resor. 10*15=150? Varför i helvete kostar busskortet 90kr mer än man får resor? Även refill? Bullcrap säger jag.

Jag kom även på när jag låg där och nästan hade somnat att vi har klippt tygremsorna till montern heeeelt fel. Det kändes fint. Nu får vi köra på det i alla fall och hoppas på att det inte gör så mycket.


~*~

I skolan.

Usch, orkar verkligen inte räkna matte idag. Är så opepp på hela dagen, vill hem och sova typ.
Har ingen lektion i eftermiddag, men måste på elevrådsmöte och sen åka till IKEA typ och köpa spotlights och sånt.
Sen ska jag prata med Filip om mina studier. Det känns ju fint.
Tydligen är det så illa att vi måste prata om vad jag ska göra.
Men vafan. Jag sa från början, UF kommer inte funka för mig, kan jag få läsa kurserna på något annat sätt?
Nope. Och nu kommer jag antagligen inte få några betyg.
Jippie.

Mailade i alla fall en kompis om lite CD-skivor och DVD:er som jag vill ha från Japan.
Hon ställde såklart upp igen. :)
Så jäkla trevlig tjej! :D Känns skönare att göra så än att beställa via något bolag, typ CDJapan, där många blir skimmade och sånt. :P

Nu vill jag bara sluta gymnasiet och ta ett sabbatsår utomlands. Det känner jag att det skulle jag verkligen behöva.
Och godis. Så jäkla sugen. Fast egentligen är jag bara sjuuukt hungrig. Ingen middag igår, och ingen frukost imorse.
Mat mat mat mat.

Gud va jag vill ha ny musik i lurarna. Är så jäkla trött på det jag har. Lyssnar alltid sönder allt nytt så fort för att jag är så trött på det jag har. :P Borde byta ut allt på en gång, men hej pengar? Vart ska jag få det ifrån så jag kan köpa skivor? (Ja, jag tycker bättre om att köpa skivor än ladda ner saker, det känns bättre att gå till en affär och typ köpa 5 skivor än att ladda ner, blir mkt gladare av det.)


~*~

God kväll. :)

Kom just hem från bion. :) Såg Kenny Starfighter med Mirre! :D Så jäääkla värd film, har nog inte skrattat så mycket på läänge på bio. :) Och att de hade filmat en hel del i Uppsala gjorde det hela roligare. :)
Man måste dock nog ha sett serien för att fatta saker. :)

Missade dansen idag... That sucks. Behöver verkligen träna på den förbannade streeten, jag suger ju? :S Blir lite arg på mig själv, men vafan ska man göra? Har gått på tok för mkt idag, så knät gör ont, och jag har inte råd att åka buss...
Kollade just upp hur mycket det skulle kosta med månadskort, och de höjde ju såklart 1:a Mars, så nu kostar det 670kr. Jättefint. :) Vart fan ska jag få de pengarna ifrån? :S  
Jag vill bara kunna dansa street. Om de bara kunde sluta ta så jäkla snabba låtar när man är nybörjare? :P
Men är man äldre än 9 så ska man väl kunna lära sig det bättre tänker dem. ;) Synd att det snarare är tvärtom.
Plus att det är mååånga steg jag aldrig kommer kunna heller, som ett jättefint då vi ska ligga ner och dra oss upp typ, sen slänga oss ner igen.
....Jag kommer ju fan inte upp? :S
Försökte några gånger i lördags, gick åt helvete. -.-


~*~

Morsning korsning!

Boooh på vädret! >.< Det var ju fint för några dagar sen.... Aja.
Hatar Sverige på vintern....

Nu är det bara 4 dagar kvar till UF-mässan. >.< Beroende på hur man räknar, men ja. 4 dagar kvar att hinna förbereda.
That suck's!
Vi är inte klara på minsta lilla punk, och det här suger.
Jag tycker det är skiitdåligt att 5 betyg ska sättas bara på UF biten. Klarar vi inte UF får vi liksom IG.
Helt jävla spårat, inte en enda människa jag eller någon annan sagt det till tycker det är okej. Inte ens lärare (utanför våran skola).

Just nu känner jag faktiskt för att strejka från livet och bara sova hemma. Jag orkar inte gå i skolan mer typ.
Jag har ont i hela kroppen (även känt som träningsvärk), och det gör inte det hela bättre.
Känner mig helt ärligt som en gammal tant.
Nu när jag dessutom missade läkartiden så kommer jag antagligen aldrig få veta vad det är.
Och det gör mig inte så speciellt mycket mer high på livet. -.-
Hade det inte vart för UF och Sofie hade jag seriöst stannat hemma i en vecka känner jag.

Skitsak.

Ska strax bege mig till skolan. Det är tydligen lasange idag. Mums! <3  
Kampanjen med den japanska gruppen går ganska bra, alla är så engagerade. :) That's great!
Vi kanske lyckas? ^^
Gör vi det ska jag nog färga håret spårat. :D


~*~

men lol!?

Heh. Gillar att det började snöa direkt efter att jag skrev inlägget! xD
Det här är fan inte klokt! HUR är det ens möjligt att vädret byts så snabbt? 

Funderar på att ta en promenad.

Medans solen ändå skiner.
Känner att jag behöver det. 2 timmar kvar tills dansen, så jag har gott om tid att ta en långpromenad.
Om 10 min lär det börja snöa igen, så jag borde gå nu. Medans väder är fint.


~*~


Jäkla skit....

Missade min läkartid.... trodde det var halv 3, men det visade sig vara halv två.
Det slog mig när jag åt, kolla på tv och kollade på klockan. 13.30. Det bara slog mig.
Ringde pappa för att få det bekräftat, och så var det.
Sa att jag inte skulle hinna.
 Såklart blev han skitsur och anklagade mig för att ha gjort det med flit så jag skulle slippa gå till läkaren, för att jag egentligen inte vill gå.
Blev helt stunned. Fattade inte att han sa det på riktigt.
Han la på efter att jag sa att det var självklart att jag ville gå till läkaren?
Utan att säga något.
 
Klart som fan att jag ville gå? Jag vill ju förfan få reda på vad det är för jäkla fel på mitt knä?
Det är ju inte direkt som att jag njuter eller tycker att det är kul att ha så ont att jag inte kan sova om nätterna? Att jag inte kan röra på mig? Att jag inte kan dansa och att jag måste känna mig som en 80-årig tant?
DET ÄR INTE KUL!!!!!
Och jag vill bara kunna leva som en normal människa. :'(

Varför kan ingen fatta det? Inte en jävel på den här äckliga jorden vet hur mycket jag lider, alla tror typ att jag överdriver.
Fuck you.

Godmorgon!

Woaw, ryggen känns som ett enda stort blåmärke efter Stinas masage igår! :o
Hon är seriöst den enda i klassen som kan massera på riktigt. ;) Lätt att hon kommer få jobba mycket med mina axlar!

Vaknade tidigt idag för jag trodde att jag skulle träffa Sofie nere på stan och göra lite UF-grejer, men tji fick jag. ;) Hon bestämde sig för att göra sitt matteprov ändå. :P Aja, får gå ner på fredag och hoppas att vi hittar något.















Okej, jag kanske har blivit lite smalare än Tokyo-resan.  Men inte så mycket.

Men jag är långt ifrån färdig!
fyfan, tjockisfettet ska bort helt, helst innan studenten, annars.... blir jag så jäkla missnöjd så jag vet inte vad jag ska göra! :(
















Snart ska jag till läkaren. Vet fortfarande inte vart det ligger någonstanns... :P Lyckat. Men så är det ju när pappa ska hitta läkare. Han tar alltid de som man aldrig hört talas om som inte ens har riktiga kliniker, utan gör om en lägenhet till mottagning. :P Lyckat. 
Skriver sen vad de kommer fram till. 

Men shit, hur länge kan en unge gråta egentligen? :S Småbarn+Stenhagen=Vår?
Snöade igen imorse, men nu är det ganska bra väder igen.
Sverige och de där schizofrena vädret.....


~*~



 


wooh!

Äntligen nyduschad och fräsch! :) Tar alltid ett jäkla bra tag innan jag orkar duscha när jag kommer hem på måndagar, men man är så jäkla trött när man kommer hem från dansen. :)
Men nu så! :D

Är jäkligt hungrig. Inte en enda gång har det funnits något att äta när jag kommit hem från någon av danserna, och man blir så sjukt hungrig av att dansa. :P Blir så otroligt sur, och man är så trött så man orkar ändå inte laga nått.
Förstår inte varför det ska vara så svårt att lämna lite till mig?
Ska kolla om det finns nån kyckling kvar från igår...

Hörs senare om jag kommer på något vettigt att skriva om. ^^


~*~


>.<

Fan, jag är så jäkla förbannad så det finns inte! Ska det fortsätta såhär så kommer jag få en hjärnblödning och dö snart!!

Min morsa skulle hämta mig från dansen, hon hade lovat att tanka bilen igår. Jag ringer henne efter att jag har strechat klart för att kolla om hon har kommit.
Vad tror ni tantjäveln säger?

"Nej, bilen har ingen bensin, du får ta bussen."
"VA?! Du skulle ju tanka? Med vilka pengar hade du tänkt att jag ska ta mig hem? Jag har ju inga biljetter?"
"Tjaa, du skulle sagt det igår, så hade du kunnat få av pappa."
"Men vafan, jag SA ju det igår?! :o"
"Det gjorde du inte alls. Du får väl gå hem då?"

Grejen är att jag -vet- att jag sa det igår, för vi disskuterade det då med.
Efter lite fina ord och jag la på, så började jag gå hem. Hon va förfan på Maxi och ville att jag skulle vänta på att hon skulle gå hem och kolla ifall bensinen räckte, sen skulle hon höra av sig.
Yeah, sure, jag hade verkligen lust att sitta där i 1 timme och vänta, när hon redan var en halvtimme sen.
Nej, då promenerade jag istället.
Väl hemma, precis vid dörren ringer hon, skitsur, och frågar vart jag är.
Hemma svarade jag såklart.
Tror ni inte att hon står och väntar utanför dansen då? Vad faan tror hon att jag skulle göra där en timme efter att jag slutat? :S
Fina puckar. Hon påstår att hon sa att hon skulle hämta mig.
Det gjorde hon inte.
Och varför åker hon för att hämta mig om jag inte svarar i telefonen? :S

Sen ringer dessutom pappa upp och frågar vart jag är. De ska alltid starta en jäkla skallgång om jag inte svarar i telefon. Idioterna ringde polisen en gång och anmälde mig försvunnen för att jag hade missat tåget från sthlm en gång och batteriet på mobilen dött. Ett tåg = 40 min sen. Man anmäler försvunnen efter ett dygn.
Kommer hem och får ett samtal från polisen som berättar att en familjemedlem är borta och att man försöker hitta personen.
Tror ni inte jag får hjärtinfarkt? Hade ju förihelvete drömt på natten att min syster försvunnit/dött, och de som känner mig vet att jag ganska ofta drömmer sånt som blir sant.
Efter några minuters samtal så visar det sig att det är -jag- som är anmäld försvunnen. 
Blev så jäkla förbannad. Polisen blev uppriktigt lättad och lät jätteglad att jag var hemma.
 
I vilket fall så påminnde han om att jag ska till läkaren, och meddelar dessutom om att han ska med och prata med doktorn. 
Say what?! 
Det har han inte sagt till mig. Och jag HATAR när nån följer med mig till läkaren. Som att jag vore ett litet barn. 
Han sa att det är bara för att han ska fråga vad det är för fel, som att jag inte brukar göra det själv? :S
Då säger han; "ja, men du brukar ju säga att de inte hittar något fel? Du frågar väl fel saker."
Med en askaxig röst som att jag var ett retard som inte klarar av nånting i livet.
Sen frågar han dessutom vad jag döljer eftersom jag inte vill att han ska följa med.
RTSEJYRKDUTKFHFDZSRUYJ½!!!!!!
ÅÅÅÅÅH BLIR SÅ FÖRBANNAD!!!
Skitfamilj.

Dansen gick någorlunda bra iaf. Vi är kaosmånga i gruppen bara. Det ser fan inte bra ut, om jag ska vara ärlig. Alla krockar in i varandra för att det inte finns något utrymme. Lol.

Monterbygget gick kasst med. Fick ingen hjälp alls med något under förmiddagslektionen. Sen blev vi klara på 1½ timme efter att vi fått lite hjälp på andra lektionen. Värdelös dag.

Mamma har åter igen vart i mitt rum och använt min hårtork, när jag 154563ggr sagt till henne att jag inte vill att hon ska göra det, utan att hon ska använda sin egna jävla tork.
Fint att min familj någonsin lyssnar på mig. <3
Inte en endaste jävla gång.
Puss.


~*~


tankar om lite smått och gott!

Började tänka lite på Valborg. Det är ju snart dags för det? :) Iår känner jag faktiskt för att dra runt på stan med några vänner och ha kul ända till sent på natten. ^^ Inte för att jag skulle orka tro jag, men det skulle va kul.
Hoppas det är bra väder bara. ^^
Typ, frukostpicknick i stadsparken, njuta av livet lite, slappna av och ha roligt, sen gå runt på stan, kolla in forsränningen, gå på tivolit (om det kommer något iår?), sen mot kvällen kanske ta några öl eller nått? :)
Men -vem- ska man göra det med? xD Den första delen är ju ganska självklar, men sen då? ^^
Skulle vilja gå ut med någon jag inte brukar va ute med. Men vem? xD Inte några gamla vänner tror jag, det skulle bara kännas skumt...
Jag måste verkligen lära känna lite fler folk. ;) Absolut inget fel på de jag har, jag är -verkligen inte- trött på dem, så missuppfatta inte! :o Men, det skulle va kul att träffa lite nya människor att umgås med. 

Usch, det börjar dra sig mot mäss-time. :P  Bara en vecka kvar, det blir till och bygga på montern som tusan på måndag. Känns inte bra, vi har fortfarande inget att sätta på montern typ... usch... stressen och det där. >.<
Nu har vi i alla fall några att ersätta de som hoppade av från eventet som tur är.
Känns ju lite bättre det. :)

Jag ska nog promenera till Maxi och köpa två tidningar och något gott till senare ikväll. :) Bestämt mig för att ha lite mys för mig själv. Skola imorgon igen ju, så man får passa på och försöka relaxa lite innan helvetet bryter ut igen. -.-
Var just på en promenad runt Stenhagen. Ska nog ta en till sen, medans jag väntar på Sandra.
Skönt att bara gå ut och gå. :)

Dansen gick jättebra igår, lärde mig den andra hälften av koreografin, så nu sitter den. :) Uppvisning i kyrkan på lördag, sen är det ju mässa på söndagen. Får lägga mig tidigt och verkligen strecha som ett as för att inte vara helt seg på söndagen. Pepp på att dansa dock! :D


~*~


Här kommer det där fina jag förvarnade om! ^_^

Nu ska jag skriva ett litet fint inlägg som typ alla kan glömma bort sen, men det behövs för tillfället. :)
Okej, fett pinsamt, men man får väl offra sig lite? x) Tänk på att det är en del av ett projekt. Se det lite som en novell? :)

Satt och funderade tillbaka litegrann till november 2006, då Tegomasu från Japan kom hit till Sverige för att släppa sin debutsingel 'Miso Soup'. Det var typ en av de roligaste grejerna jag varit med om, både att få träffa fans som gillade samma grej som jag, plus att faktiskt få träffa mina idoler.
Jag kom på en sak medans jag tänkte tillbaka, och det var ju att de lovade att komma till Sverige igen? Nu har det ju gått 2½ år, och jag känner att de faktiskt borde komma tillbaka.
Så om någon av en slump skulle se det här;

Please bring Tegomasu back to Sweden! We miss you! <3
You promised us to come back? We are waiting! ^_^

Så, nu känner jag att det här fina inlägget är ganska klart. :)
Glöm det som sagt, det är finns nästan ingen sanning i det hela (visst vore det kul om de kom, det förnekar jag inte, men jag vill inte framstå som en liten galning) ;) Och nej, det är inget fel med att gilla sina idoler lite för mycket. Bara det att jag inte är en sån. :)


~*~

Roligaste dagen på länge! ^^

Åkte till sthlm idag med Jenny på studiebesök hos ABC-Gruppen. :) Det var verkligen roligt, och alla var jättetrevliga. :)
Evelina är verkligen en heltrevlig tjej, och hennes arbetskamrater var minst lika trevliga. ^^
Gillar att hon är så chillad!
Killarna i hennes kontor var också jätteroliga. :) Hann prata om allt mellan himmel och jord medans jag väntade på Jenny som gjorde lite annat. ^^ Bl.a om valborg i Uppsala. xD

Efter att jag följt med Jenny till tåget så skyndade jag mig till Maritas kontor för att ha ett planeringsmöte. :) Så nu ett tag kommer ni få se små desperata inlägg som kan verka lite smått galna och kändiskåta, men det är en del av en plan om att få hit en grupp från Japan, så det får ni tåla. xD Jag är inte direkt så intresserad av den gruppen, men det behöver de kanske inte veta. xD

Fick en goodiebag av ABC-Gruppen btw som innehöll en handuk, flipflops, en penna, energidryck, katalog, en uppblåsbar slagklubba och godisklubbor! :) Vi hade även lite mingellekar där vi lärde känna varandra lite mer (alla vi elever från olika skolor), och det var verkligen roligt. 

Marita skänkte även lite tidningar till mig, det var snällt! :) 

Nu ska jag kolla på lite film och snart lägga mig. Gott nytt år igen och sånt där! ^^ God Natt


~*~
 

Shabetoon bekher. (God kväll/natt)

Gud, jag måste verkligen fixa layouten här snart. :P Eller åtminstonde be någon göra det åt mig. :P

Fick 200kr till sthlmsresan imorgon av pappa i nyårspresent! :D Nu kanske jag kan köpa tidningarna från marita och käka något i stan. ^^ Lär bli hungrig. Lunch och middag i sthlm imorrn! 
Har ritat en jättefin karta över vart vi ska imorgon, Jenny kommer tycka jag är jätteduktig! :D
...Jag fattar knappt själv vad jag har ritat. xD Men det ska nog gå bra ändå. ^_^


Imorgon är det ju persiskt nyår och grejer, Gott Nytt År, eller Eidetoon mohbarack (som man säger på persiska)! :D Nu minns jag såklart inte vad det blir för år, eftersom jag tycker det är så värt att ha det på minnet.... 1389 kanske? :S Nått sånt. Eller 88... aja. ;)   

Undrar om man kan sova med den här piercingen? Är lite rädd att den ska skava... får väl pröva en natt antar jag...

Vad har ni gjort idag då? :)


~*~

Då va piercingen bytt! ^^

Imorgon blir piercingen 2 månader, så jag va på Darkwell och skulle kolla upp den. :)
Hon som jobbar där tyckte den såg asfin ut och tyckte att jag kunde byta. :D
Blev såklart överlycklig då jag velat byta som tusan aslänge nu. ^^ Så nu är det gjort!
Fick bli min vit/blåa fjäril. :)

Imorgon ska jag och Jenny till sthlm på studiebesök hos ABC-Gruppen. :) Får hoppas att vi hittar från Danderyd. ;) Men det lär gå bra. Ska kolla på lite kartor och sånt under dagen.
Senare på dan ska jag träffa Marita och några till och prata om ett litet projekt om att ta hit en Japanskt grupp, Tegomass.
De va här 2006, och nu vill fans ha de tillbaka, så vi ska inleda ett litet projekt då fansen får visa hur mycket de vill ha tillbaka dem, och skicka det till dem typ. Marita ser till att de verkligen ser det också.
Sen får vi väl hoppas att Johnny's Jimshou nappar på betet. ;)

Så om du är ett fan, eller känner någon som är ett fan, av NEWS eller Tegomasu, skicka filmklipp, bilder på er och uchiwas, hälsningar, allt möjligt, spåra på, och skicka till mig så tar jag med det till gruppen. Kontakta mig för mer info. Tänk bara på att inte använda bilder på medlemmarna i materialet!! 

Gud va jag är hungrig. Tur att mamma lagar mat... tror jag i alla fall. Mat mat mat mat. :D <3

Nu ska jag ragga lite band som vill spela på vår konsert. ;) Hörs sen!


~*~

^_^

Fick just reda på en grej som gjorde mig lite glad. ^^
Tror dock inte jag får prata om det än, så jag är tyst. :)


~*~

Men det här är ju riktigt värdelöst? :S

Ja, nu har STGK hoppat av våran välgörenhetskonsert också. :P Riktigt fint.
Förstår att de hellre har en spelning som de får pengar för, men ändå.
Det är tre veckor kvar till våran konsert, och nästan alla har hoppat av.
Känns tryggt. Vi kan ju bara glömma att få några betyg.
Mässa om mindre än 2 veckor. Inget är klart.
Jag är så opepp man bara kan bli tror jag...

Idag gick jag och Jenny ut med de flesta studentmössor. Längtar så jäkla mycket till min egna student.
Folk sprang runt med sina mössor på hela morgonen uppe på Entreprenör. :)
Så glada små människor liksom. ^^
Fick till och med ett hjärtligt tack av en tjej i ena tvåan som jag inte riktigt kommit bra överrens med, eftersom jag gjorde mig beväret att leta reda på hennes mössa och ge den till henne direkt.
Vi trodde den hade blivit försenad eller något, men den hade bara hamnat i fel klasshög som tur va,
men riktigt glad blev hon i alla fall. :)
Blev helt chockad av att hon kom och sa tack, och det syntes verkligen att hon menade det.
That kind of made my day.

Dans idag, men vet inte om jag går. Har haft ont i huvudet hela dagen. Kanske går och tittar på i alla fall, vet inte än.

Solen har lyst på hela dagen, och jag har fortfarande inte sett ett enda moln på hela dagen! :D Så lycklig just nu. ^^


~*~

:)

Måste bara säga att nu har både Jerry och Sofie kommenterat att jag gått ner i vikt mkt. :D That makes my day!

Eller "ordagrant";

J: "Det märks att det du hade gått upp i Iran har försvunnit...:)"
S: "Fru, har du gått ner i vikt? Typ, ganska mycket?"

Blir glad när folk säger sånt, för jag typ... behöver höra det. Tycker själv inte jag gått ner så mycket nämligen. Satt och kollade på bilder från Japan och försökte jämföra... tycker inte det är sån stor ändring...

Aja, kom från dansen för ett tag sen. Mamma har bakat iranie-riskakor, asgoda! :D Det var mååånga år sen hon lagade sånna, så jag är lagom glad. :D Imorgon "börjar" typ det persiska nyåret, hoppa över eld och sånt där, så jag får gå tidigare från dansen. :)
Ska nog ta med lite kakor till Jerry och hans mor med? Om vi ses vill säga. :)

Gick ganska bra på dansen. Har lite ont i knät, men... tja, det får man väl ta I guess. Bara det inte blir sepedåligt igen.... Vill ju kunna dansa.

Dissar gympan imorgon. Skulle hålla lektion, men eftersom vi inte hade planerat något, så känns det ganska värdelöst.
Gillar inte när man får höra dagen innan att "nu har vi lektion imorrn och ingen vet nånting" typ.
Fredrik blev också ganska sur. Hoppas det går bra imorgon i alla fall. :)
I wish you good luck. Känner nästan för att åka in imorgon och ta strechingen efteråt i alla fall,
men nu har jag ju inte ens kunnar förbereda musik eller någonting...
Fick ju reda på att jag skulle ha det idag. Fina puckar. ;)
Men no hard feelings från min sida anyways.


~*~

...

Helgen var mysig. ^^ Gänget var samlat plus några till, och vi kollade på melodifestivalen.
Hejade på Thomas grupper. xD Nej, men Sarah och Malena hejade vi på, och Malena vann såklart. ;) Sa enda från när jag såg henne första gången att hon skulle vinna! :) Blev jätteglad!

Igår var även första dagen jag gick ute utan jackan! :D Glädjeexplosion inombords! ^^ Solen värmde och det var vår på riktigt. Idag är det ju molning och kallt igen. Men snart kanske det försvinner? :)

Fick låna lite filmer av en kompis, men det gick inte att kolla på datorn med engelsk text. xD Och tyvärr är jag inte så duktigt på kinesiska så att jag ska fatta mer än något ord, och jag minns inte vad de säger. ;)
Märkte att datorerna vi fått från skolan inte har något program installerat på Windows Media Player för att man ska kunna se filmer med olika regioner? :S Sämst. Och VLC's undertextning funkade inte. :P Yeay.

Aja, funderar på att byta piercing idag. Kanske går förbi darkwell och kollar den, det har ju ändå gått 7½ vecka, och jag skulle komma tillbaka efter 8. :P Någon dag lär inte göra så mycket?

Nu vill jag bort från skolan, träffa Jerry och ta det lungt. Ganska upprörd över en hel drös saker, bl.a UF som tusan. Det funkar helt enkelt inte, och jag mår för piss av det för att fortsätta med det.

Behöver ett jäkla jobb nu.


~*~

En ny dag. :)

Ligger kvar i sängen för tillfället, har inget att göra. xD Läser lite översättningar på några japanska intervjuer.
Börjar bli lite nojig. Märkt att jag inte alls kan förstå så mkt japanska som jag trott. xD Måste träna mycket mer, slappat på det där med att lyssna på senaste.

Ska träna dans lite senare idag, så måste snart laga nått att äta. :)
Sen blir det att åka till Linnea ikväll och fira hennes 18-års dag. :D Grattis än en gång. <3 ^^

Hoppas bara benet håller på träningen idag.

Känner att i sommar måste jag åka till Jönköping, Göteborg eller Skåne en sväng. :) Måste få träffa alla vänner som bor där, har fått värsta nostalgin efter alla<3


~*~

gaah~

Jag är så uttråkad så det finns inte. Skulle träffa Valle idag, men pallade inte. :P Får bli film en annan gång...

Imorrn är det dans och fest för Linnea. :)
Får sova ut ordentligt iaf. Har knappt sovit de senaste dagarna känns det som :P

Just ja. Vurpade idag. Slog i hela högra benet... som att det inte räckte med mitt vänstra ben, nu måste jag ha ont i det högra med. Skinnet på halva smalbenet är uppflått, svider fortfarande trots det var imorse det hände.
Min lärare letade reda på alsolsprit till mig så jag kunde göra rent när jag kom till skolan.
Fast han hittade inte. Fick bli nått som liknade alkogel, fast vattnigare.
Alkogel innehåller, för er som inte vet, runt 80% alkohol, så -ja-, det sved som sjutton! >.<
Kunde inte ens vara tyst för att det gjorde så ont. :P 
Manligt.  
Flippan ska nog inte sköta om barnen om de ramlar och slår sig....
Visste ni att det är fredag den 13:e btw? Hm, inte märkt det. Inte alls... -.-
Ont i båda knäna. Jippie.
Jäkla skit.


~*~

.

Jag är nog lite avundsjuk på de som redan är döda.
De har fått slippa livets svårigheter redan.

Piercingen fyller 7 veckor! :)

Grattis piercingen!
Snart får jag byta smycke. ;) Med tanke på att den mår så bra och att jag inte haft några problem alls hittills så lär de på darkwell säga att det är ok. Skulle komma tillbaka när det gått 8 veckor och visa.

Idag har det vart en riktig crapdag i skolan och har som vanligt inte fått ett piss gjort. Orkar inte med UF och VILL inte hålla på det det mer. Jag gav upp för lääääänge sen, och jag pallar inte mer. Nu läggar jag av.
N.U.
Sa det till Emir (de var på skolan idag, bra att man fick veta det så man kunnat gå och snacka med han innan), han blev Emo. Eller nått sånt. Verkade ta det personligt, så jag kände typ... jaha? :S Varför brydde han sig så mycket om vårat företag och att vi vill lägga ner? Visst, det är väl trevligt att han gör, men blev ändå lite ställd.

Jag pallar inte JB mer, ärligt. Orkar inte att ingen kan fatta att jag inte PALLAR UF mer. Vill inte hålla på med det, det är inte min grej. Mår fan bara piss av det, så kan jag få slippa? För i helvete. Håller på att komma in i en deppression igen pga. det och är stressad som ett litet as så min kropp failar innifrån och ut som fan.
Jag vägrar. Tänker inte arbeta mer med det.
Det har förstört alldeles för mycket för mig, och min hälsa kommer faktiskt ärligt talat före företaget för mig.

Det är ändå inte som att nått gått eller går eller kommer gå bra för oss i det här företaget. Någonsin.


~*~


 


Grattis på 18-års dagen! ^^



En viss brud bli gammal idag! ^_^

Maaaat.....

Jag är såå trött på att gå runt hungrig här hemma.... finns aldrig något att äta typ. >.<
Sitter och tuggar på valnötsbröd liksom... mums? Inget pålägg, ingenting.
Är vrålhungrig. Får nog bli en måltid på stan idag innan dannsen med.
Får lov att ta mina sista pengar och köpa hudkräm och mat. Yeay.

Det där med att spara verkar inte funka när man inte har så mycket pengar att leva på..... :P
Blir nog lån att ta till japanresan iaf.

Ska snart in i duschen, känner att håret är fint. Greasy och så vidare. ;D
Dans ikväll, men spelar ingen roll, får duscha två gånger I guess?
 Måste ändå wax on wax off mina ben. :P

Linnea fyller 18 idag! ^_^ Grattis bruden!  


~*~

Kom just hem från stan.

Mysigt med fika med Jerry. ^^ Älskar hur vi alltid spårar om saker vi pratar om, som måste låta heeelt skevt för utomstående, men som vi fattar precis. :)
Och man pratar alltid så djupt om en sak, sen nått jätteytligt, och sen kan man bara va helt tyst och försjunken i tankar utan att det blir pinsamt.
Min bästa vän. <3

Dagen har varit allmänt skön. Ingen skola och fika med bästisen. Lätt. Älskar sånna dagar, då man inte behöver tänka så mycket på allting.

Nu ska jag kolla på lite konsertklipp och träna lite japanesiska. Lika bra att öva till nästa år. :) För jag -ska- iväg, även om vi så måste ta lån. Jag -måste- få åka ett år innan universitetet. Plus då kan man försöka skaffa lite kontakter?

Godnatt på er alla! Sov sött!


~*~

Nej, vet ni vad?!

Jag skiter i! Jag SKA dansa!!
Har missat två veckors träning pga knät, men jag pallar inte bry mig mer!
Speciellt om läkaren kommer fram till att jag inte kan dansa mer, då vill jag iaf ha fått dansat två veckor till!
Det är ju bara 14 dagar tills jag ska till läkaren. Inte för att jag tror att en ortoped kan hjälpa, även om de är ben/skelett specialister... har vart hos en förrut, och det var värdelöst... -.-

Ska träffa Jerry om en stund, ut och fika. Han skulle bara fixa lite färg i deras kök med sin mor först. :)
Har egentligen inte råd att göra det här, men eftersom jag älskar att gå ut och fika, och det typ är det enda vi gör numera nästan (ja, jag ljuger, men typ det enda vi gör på stan), så lägger jag ner pengar på det! :)

Har börjat spåna på ett helt spårat projekt, hoppas det blir av. :) Det handlar om musik och dans, så mycket kan jag säga nu. ;)

Fett sugen på godis, men icke sa Nicke! (Han gjorde det faktiskt)
Jag ska fan sluta med godis. Det är bara kemikalier och beroendeframkallande. Värre än cigg t.o.m, då man inte ens tänker hur mkt skada det gör eftersom man inte får cancer eller tjära i lungorna osv.
Bara diabetes och sånt, men vem bryr sig om det? ;)
Hade mkt mer pengar när jag inte åt så mycket skit också. :P Inte för att jag äter det mer än nån annan, vill inte att det ska låta som att jag är värsta grisen, men mer än vad jag önskar jag gjorde. ;P

Aja, ska springa till kyrkan och be lite. Eller prata med min danslärare som jobbar där kanske. :D Nope, någon kristen Nika lär ni aldrig se. Antagligen inte någon annan religion heller för den delen. Möjligtvis buddist? Haha, eller nä. ^^ Trivs med att tro på vad fan jag vill. ;)

Vi hörs! :D


~*~

Reminder till mig själv. Och lite till.

Ortopedmedicinska kliniken
24:e mars 13.30

Jahapp... då var det dags igen, gå till en jäkla ortoped som kommer säga exakt samma skit som alla andra läkare, och den här gången kommer jag slänga nått i skallen på personen om den gör det.
Flippa sönder på pappa som flippar på mig för att jag inte orkar kolla i en jäkla telefonkatalog.
VEM gör fortfarande det liksom? Det är hans jäkla lösning på fucking allt. "Kolla i telefonkatalogen", för han kan faan aldrig komma ihåg ett shit om nått.

Kollade upp Drottninggatan 1 som stället ska vara på, det finns cirka 100 olika företag på den adressen. Jag kommer hitta. Yes.

Flipp flipp flipp!

Jag orkar inte mer, jag vill bara hitta en jäkla mirakellösning så mitt ben blir friskt. Jag pallar inte med att inte få sova, med att ha konstant ont, med att inte kunna gå som en riktigt människa. DET GÖR ONT!!! DET GÖR SÅ FÖRBANNAT JÄKLA ONT!!!
Och jag får fortfarande ingen jäkla hissnyckel av skolan, trots att -alla- ser hur jag haltar fram och går sakta som en snigel för att jag har så ont, bara för att jag inte har ett läkarintyg!! MEN FÖR I HELVETE!! Tror ni jag fejkar eller?
Skulle jag skita i dansen för att jag fejkade? Jag kan inte ens dansa längre!! Mitt knä klarar inte av det! Det flippar järnet!

Sitter och gråter som ett jäkla as för allt just nu. Pallar inte.
Ingen jävla skola för mig imorrn.
Och har ingen aning om hur jag ska ta mig till skolan sen heller, eftersom jag dessutom inte får nått busskort utan måste promenera till skolan, då jag inte har råd att köpa kortet själv.

FINT.

Skolan

Sitter i skolan och gör... ingenting egentligen. Ska ut och leta sponsorer med min fru snart, men det är inte förrän om ett tag.

Disskuterar även lite läkargrejer, om hur dåliga läkare är egentligen, när de tror sig själva så hårt att de inte vill kolla upp grejer ordentligt. Om det handlar om pengar, så hade det ju vart billigare för dem att göra en -ordentlig- undersökning istället för 5-6 mesiga och dåliga undersökningar? För i helvete!


~*~

tankar...

Kom bara att tänka på en sak. Man avlivar ju djur när de har för ont för att leva? För att de inte ska lida? Varför kan man inte göra samma sak för en människa?
En människa som har så ont så att den inte vill leva längre?
Vad ger oss rätten att döda ett djur som kanske inte vill dö, bara för att "den inte ska lida", men vägra när en människa vill dö för att den har för ont? Och då menar jag inte deprimerade människor, de kan man hjälpa, men en skada eller sjukdom som gör att människan inte kan leva fullt ut, utan bara mår dåligt?
Nu vill jag absolut inte att folk ska tro att jag vill dö, det vill jag inte.
Men jag kan verkligen förstå folk som vill dö pga av smärtan. Av att lida av en kronisk sjukdom, eller födas med ett handikapp och få lida för det resten av livet. Eller hamna i rullstol efter att man varit en framgångsrik idrottare t.ex.?

Jag pallar inte med min smärta alls, och vill inte ens gå ut längre för att det gör så ont. Idag när jag tvättade gjorde varje steg asont och knät vek sig och fel håll och i lite olika vinklar, den hade eget liv och flängde runt som den kände för, ibland i vinklar som jag inte ens tror ska vara fysiskt möjliga.
Nått måste ju vara förstört, men inte en enda jävla läkare bryr sig. 
De blir läkare för att rädda liv, bullshit!
Jag kommer aldrig glömma den läkare som kom in i undersökningsrummet, klämde lite på mitt knä och sa att det inte fanns nått fel på mitt knä. Jag hade väntat fett länge på den tiden jag hade, plus på själva sjukhuset fick jag vänta runt en timme.
För att han skulle peta på mitt knä litegrann utan att göra en ordentlig undersökning och gå.
Jag blev så arg och ledsen och kände mig fett bortkastad och ovärd så det fanns inte. Klart det är nått fel på mitt knä, kan nån bara fatta det? Hitta ett jävla fel eller ge med ett nytt knä eller nått!
Snälla jag ber er!!

vad ska man göra...?

Vaknade kvart i 2 idag... känns fint, har knappt sovit. Knähelvete... Vad ska jag göra? Kan inte knapra ipren och grejer längre, för då kollapsar min lever, och zon-krämen hjälper inte.
Bara den yttre smärtan typ, men den går inte in så mycket så att smärtan försvinner. Och den får man ju bara använda en vecka med... :P
Kan inte nån bara komma och trolla mitt knä friskt igen? Jag orkar inte leva såhär.....
Snälla...?

Alla verkar fett förvånade över att jag vakna nu... jag med faktiskt, men jag ville verkligen sova. Varje natt har jag vaknat mitt i natten och knaprat ipren nu. Eller ja, i några dagar. Pallar inte.

Ska kanske träffa Mirre idag. Måste tvätta först. Fattar inte varför min familj ska va så kaxiga och skilja ut mina kläder när de ändå ska tvätta sina grejer? Ska aldrig tvätta deras kläder igen. Jävla idioter. De kan ju lika gärna tvätta allt när de håller på, det är inte direkt som att det blir mera jobb att lägga i 2-3 kläder till i varje maskin?


~*~

Just ja!

Det står btw om min danslärare Thomas i Uppsalatidningen, sid 22-23. :) Kolla upp det! :D Han dansar i Melodifestivalen. ;)

http://viewer.zmags.com/publication/097410e2#/097410e2/22

Valkyria

Det var nog en av de starkaste filmer jag sett. Hade glömt vad det handlade om. Sett en gammal variant förrut, men den va ändå jättebra.
De skådespelade galant, kändes som att de var de riktiga personerna, 4.5 av 5 får den av mig.

Min syrra var mindre trevlig att gå på bio med. Hon grät som ett sepe och blev skitarg över att varken jag eller andra visade våra känslor. Jag menar, jag mådde asdåligt och satt helt tyst och var fett påverkad, men jag grät inte.
Jag tyckte att de känslor jag hade, och den respekt jag ville visa de som kämpat, inte skulle visas med tårar.
Jag grät inombords dock, men det var för mycket tankar. Om allt. Går inte att förklara, så jag tänker inte ens försöka. 

Se den, den är värd om ni är intresserad av historia och andra världskriget. Inget för den som bara gillar meningslösa filmer dock, då den handlar om en sann händelse. 
De har t.o.m tagit ord och meningar som de sa på riktigt. Det gjorde det hela så otroligt mycket starkare. 


~*~
 

Besvikelse.

Jag har blivit tjockare än när jag kom hem från Japan. Hur fan är det möjligt?
Jag har ju tränat som ett as, dansat och gått och sit-ups och rygglyft, och ändå har kläderna jag tog på mig när jag kom hem blivit för små?
Nu blev jag emo.
Kommer fan aldrig nå mitt mål.
Speciellt inte med det här skitknäet. Lär ju bli tvungen att sluta dansa och promenera, annars amputerar de väl bort benet? :S I don't know.

Nån som vill ge mig en fettsugning i present?

Ska snart åka iväg på bion. Lövly. Får försöka få i mig nånting innan.  
Vill träffa Jerry.

Btw va tydligen gubben från igår inte svensk. xD


~*~

Dagens.

Ligger här och ska snart in i duschen. :) Har vart och dansat, så knät gör förbannat ont. >.<
Det där med att det är bra att motionera för mitt knä kanske inte riktigt stämmer, då det t.o.m blir värre bara av att gå.
Nu har jag i dryga två månader inte kunnat sova ordentligt för att det gör så ont, och ingen jäkla läkare hittar något fel på det.
Jerry tycker att jag ska vara med i Diagnos Okänd, men det vågar jag aldrig, haha. xD 
Ska pröva gå till några nya läkare först. Pappa håller på att ringa runt som en tok. 
Toker. (Snövit)
Nej, men seriöst, ni förstår inte hur ont det gör, hur psykad jag blir av smärtan, och det är därför jag nästan är konstant arg nu. Det gör för ont. Vaknar flera gånger per natt av smärtan, och det sliter på en som fan. 
Jag vet även att det är asjobbigt att höra mig upprepa hur ont det gör om dagarna, men mina små utrop och "aj som..." är inte för att få uppmärksamhet, utan det gör så jävla ont så jag vet inte vad jag ska göra. Får blackouts typ.

Ska på bio idag med syrran, se på Valkyria. Så nu måste jag nästan duscha och göra mig iordning. ^^ 
Lyssnar även på Sopor Aeternus - Le Théâtre. Jättehärlig låt, om det är nån som har nått mer med dem, skicka gärna! :) 



~*~ 

Lyckad dejt. ;)

Det var typ det mest spontana och mysigaste jag gjort på länge! Tack Sandra för en ashärlig kväll! :)
Vi satt och drack varm choklad, åt kakor och lyssnade på musik i vintermörkret. :) Pratade massa saker också, och hade allmänt trevligt. Njöt även av tystnaden av natten och sånt, och kollade på hundägare som var ute och gick mitt i natten.
Vi satt från 10 till halv 12 ungefär, då en tråkigt surgubbe till granne helt plötsligt ropar åt oss att hålla klaffen.
Eftersom han lät så trevlig så blev jag lite smårädd att han skulle ha en galen rabieshund som han skulle bussa på oss, så vi packade ihop.
Det roligaste av allt var att musiken var på så låg volym att jag knappt hörde den, och vi pratade ganska lågt. Inte ens min mamma hade hört oss, och vi satt ändå i sandras trädgård, som är precis brevid vår. Grannen som ropade bodde två hus ifrån tror jag?

Aja, när de har släktkalas på sommaren till klockan 3 på natten, då gör det inte ett piss att de skriker och stör som sepen, men när det är andra som stör innan klockan ens är tolv, då måste man akta sig från att bli mördad.
Fina grejer.
Förlåt att jag säger det här, men svennejävel. xD Allt ska då vara på deras villkor.

Och nej, inget ont om svenskar, jag är förfan svensk. Typ. Jag är då knappast iranie mer än att mina föräldrar är det liksom, och det är ingen som tycker det heller. xD


~*~

Jenny's tävling. ;)

Var med och tävla om snygga halsband på min klasskamrat Jenny's blogg! ;)
Länk här


Dejt! :D

Blev just bjuden på dejt av min lillasyster Bond, ska sitta ute på altanen och kolla på de icke-existerande stjärnorna och dricka varm choklad! ^^
Mysigt! :D Kallt dock, men man får väl klä på sig. ^^


~*~

Dagens viktiga.

Idag fick jag reda på om komenten som var nära på att mosa Sverige natten till i söndags. Tydligen hade den kommit plötsligt (utan att någon märkt) och vart asnära på att träffa oss. Samma sak har hänt i Ryssland och USA, och lämnat otroligt stora kratrar.
Såg ett program om den i Ryssland för något år sedan, och man hade tydligen sett ljusexplotionen från England. Det hade lyst upp så mycket att det hade blivit lika ljust som på dagen där, mitt i natten/på kvällen.
I vilket fall som helst, den hade plötsligt dykt upp, och de astronomer som hade haft skiftet då hade trott det var slutet.
Det var såå nära att de trodde vi skulle dö allihop. 
Det känns fint.
Tänk om vi var döda nu? 
Det här hade de såklart inte sagt i nyheterna, men sånt får ju forskare veta på universiteten, de behöver ju få reda på sånt till sin forskning och undervisning, och min systers astronomilärare hade berättat det för deras klass.
Det är ju helt förståerligt att de inte säger sånt på TV, folk skulle ha flippat sänder och kaos hade utbrutit.  

Annars så har jag nu prövat Zon-kräm, istället för att knapra ipren, alvedon och panodil och sånt för att kunna sova. Det hjälpte faktiskt! Tog inte bort all smärta, men väldigt mkt! 

Måste bara säga att några klasskamrater är ganska ägda! Än en gång så har ju jag haft "fel", eftersom jag är så korkad och aldrig kan ha rätt. ;) Skulle beställa biljetter till Valkyria på matten idag, och märker att det är på Royal. 
"Men va?! Sen när är Royal SF? De var ju fan konkurrenter till SF förrut?"
En i klassen
"Nej, det har -alltid- vart SF."
jag
"öööh, nej? Det har vart SF och Spegeln som vart en, sen Royal som vart deras konkurrenter. Det måste vart för två, tre år sen de byttes?"
"Nej, du har fel, det har vart så aaaaaslänge"
Många höll med den här klasskamraten.
Heh! 
Royal ägdes av Sandre Metranome, hur det nu än stavas, orkar inte kolla upp, och var konkurrenter till SF. 
För två år sen gick de i konkurs, och då köptes Royal upp av SF. 
Ägda var ni! 
Och sluta säg att jag har fel hela jävla tiden för att ni inte vet! >.< Det händer typ hela tiden, och jag är ganska trött på det. 

Gick och försökte ragga lite sponsorer idag, men alla chefer hade gått hem, så vi skulle komma tillbaka på måndag. x)

Det blev ett ganska långt inlägg idag, men det får vara det. 


~*~

Serious talk.

Pratade med J om massa saker idag, som fick mig att inse mycket och förstå massa saker. Jag vet nog vad jag vill och antagligen kommer att göra, men jag ska nog vänta ett tag.

Känns lite skumt, men samtidigt helt naturligt.

Yes.


~*~

Nya berg-och-dal-banan på grönan! :D



Bara jag som är fett sugen på att åka den här? :D

Är det bara jag som hatar snön? :S

Alltså, jag får nog nu! Varje gång snön vart påväg att försvinna nu så har det kommit en ny snöstorm med sjukt mycket snö! xD Jag pallar inte! :P

Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att träffa min fru och käka lunch på Dragon Palace (eller Dragon Place som Sofie kallar det). :)
Varit sugen på kina länge, och det är ju alltid godare än skollunch.
Sen ska vi ut och leta sponsorer till konserten, men jag måste prata med henne om mina tankar. :P

beställt lite tidningar från japan med nu. :P Alltid bra att träna på sina Kanji's så. ;) Ni ska bara veta hur många jag lärt mig genom att kolla i tidningarna. ^^ Snart lär jag kunna läsa artiklarna också. xD Not! ^^
Men, träning är bra iaf. Inför resan dit och sånt.

Nä, dags att duscha nu, så jag inte blir sen!
Vi hörs sen!


~*~

:)

Okej, nej, jag vet det där med en orgasm och sånt där, vore väl ganska patetiskt om det inte stämde? xD
Liksom, lol om tanken att alla killar skulle gått i maskopi och ljuga om det. ;D

Anyways, var på Maxi med Sandra och köpte lite gott, sen kollade vi lite på Constantine. Får kolla klart en annan gång då hon var tvungen att gå hem och göra lite skolarbete.
Smart idé, det där med att göra skolarbete hemma. Borde testa det nångång....
Vi snackade om att kolla på Saw-filmerna också... jag har ju inte velat se dem innan, eftersom jag mådde så dåligt av trean, meen det är ju andra tider, och även om den är jävligt psykisk så vill jag se dem.

På Torsdag ska jag träffa Rakel och gå på stan. Vi ska försöka svänga förbi Katte och träffa sensei, det var ett tag sen man såg honom. :) Saknar den galne japanen.

Nu ska jag kolla lite klipp och läsa min Glamour jag köpte. :) Kom på att jag har massa sånna jag inte läst än, men det är nästan roligare att köpa dem än läsa. xD
Även om den räddade mig i Iran ett antal gånger när alla sov. :P Det och musiken.
Thank God for that.


~*~

Febertankar?

Fortfarande sjuk. xD Men funderar på att gå till skolan imorrn i alla fall.
Vill nästan ställa in "Typ, en välgörenhetskonsert!" Jag orkar helt enkelt inte med alla motgångar.
Vore bara så otroligt mycket enklare att ställa in.

Jag satt och tänkte på en sak... helt random grej att sitta och tänka på egentligen, men jag tänkte i alla fall på hur skumt det skulle vara att fastna i någon annans kropp, och inte kunna tala om för någon hur det låg till.
Speciellt en killes. En känd killes.
Tänk er, du sitter och blir intervjuad i ett live tv-program, och helt plötsligt sitter du i en tonårstjejs rum? :S
Och du själv är plötsligt i en studio med massa kameror och ljus och publik runt om dig, och får massa skumma frågor? Läskigt. Undrar om man skulle lyckas spela med under intervjun, sen flippa efteråt i logen?

En annan sak jag tänkte på medans jag satt och tänkte på det va; om jag skulle vara kille för en dag, så skulle jag lätt ha sex med en tjej. Bara för att veta hur det känns för en kille, you know? Är faktiskt ganska nyfiken. För det lär ju -verkligen- inte vara som för en tjej. xD ;)
Om det där med bara en orgasm stämmer, eller om alla killar bara säger det för att vi tjejer ska "känna oss speciella", eftersom världen är så otroligt "mansdominerad" annars, eller vad man nu ska säga.
För att vi ska känna att vi är lite bättre på något än killar liksom?
Inte för att vi inte är det redan, på mååånga grejer, men ni vet ju hur killar tänker. ;)

Aja, man kommer på konstiga saker när man är sjuk I guess. :) Borde skriva ner sånt där när man är sjuk, sen skratta åt det senare? ^^ I en bok t.ex? Sjuk-dagboken? :D
Heh. Nä, nu ska jag kolla lite på meodifestivalen, ska spela in Darin-delen, han sjöng ju bara helt fucking underbart i lördags. :) Sen ska jag på promenad in stonehenge, och hoppas att jag inte dör. :) Vill göra det medans det är ljust ute. :D

Vi hörs sen. ^^


~*~

Inte orkat skriva...

Är fortfarande sjuk och har inte haft någon som helst ork att skriva helt enkelt. :P

Shoppade ju i fredags, handlade för 2200:- xD Blev inte så mycket grejer egentligen.
Köpte ett par baggyjeans (velat ha i år och dagar), två tröjor, en tygkasse, ett armband, en klänning, en kort jackliknande grej och, två bh-ar med tillhörande trosor och 3 boxertrosor. :)
Blev lite förvånad att pappa betalade (inte allt såklart, köpte lite med egna pengar med), men ändå. :)
Behövde i och för sig massa kläder, speciellt byxor. Kan förhoppningsvis köpa ett till par baggy nästa månad som jag kan ha till streetdansen, så jag inte pajar de jag har.
De är assköna att dansa i. Skulle nog få in känslan lite mer också. Det handlar ju asmkt om kläderna. ;)

Idag åkte de sista kusinerna hem med min moster. Det har varit kul att ha dem här, men uttröttande som tusan med.
De senaste dagarna har -bara- varit pain. Minstingen är så bortskämd så jag vet inte vad jag ska göra, blir så irriterad.
Stackars mina barn, jag kommer uppfostra dem på ett sett så de knappt kommer få vara barn. :P
Men jag pallar inte skrikiga små skitungar helt enkelt. :P

Nu ska jag kolla runt och läsa lite om vad som hänt i världen, sen ska jag nog sova. Även om klockan bara är strax över sju så är jag så jäkla trött. xD Dans imorrn med, men jag skippar nog. Tror inte det blir skola heller, mår för dåligt fortfarande...


~*~
Vi hörs imorgon?

RSS 2.0