Fasiken vad det är varmt!

Ligger halvnaken i sängen (nej, det gör jag inte, men jag funderar på att dra av mig linnet), och svettas apa. :D Och jag älskar det!
Okej, lite jobbigt att duscha varje dag, men ffs, det är värt det. ^^

Imorgon ska jag åka och bada med Sus och M. :) Ska bli kul! S kanske hakar också, får se. ^^ Men bada är naajs!
Speciellt när man gått den där promenaden i vörmen från bussen till vattnet.

Träffade S idag på stan, det var najs. Vi satt vid vattnet ett tag, sen kollade vi på lite ödlor. :) Jag kommer så skaffa en!


~*~

Dagens

Träffen med Jas gick bra, trevlig brud det där. :) Måste träffas igen. Det snackades ödlor, folk och lite andra saker. ^^ Fick följa med henne hem och träffa hennes ödlor med, kommer nog garanterat skaffa en liten gecko. :) Även om mamma säger att hon kommer släppa löst den ute i skogen. xD
Tror dock hon kommer fastna för den med. ^^
Fy sjutton va söta de är!

Nu ska jag lyssna på lite musik, sen lägga mig. :)
God natt!


~*~

Strax till stan! :)

Ska alldeles strax ner på stan och träffa Jas. :) Lite nervös som jag alltid blir när jag ska träffa en ny människa, men det kommer nog gå bra. ^^ Blir väl att sätta sig och fika nånstanns, måste bara kolla om jag har pengar. xD 
Annars får vi typ sätta oss nånstanns och bara sitta. :) 

Imorgon träffar jag S för första gången på typ ett halvår. x) Fattar inte varför det går så långt emellan våra träffar? :S 
Sen på onsdag blir det bad med M och Sus. ^^ Få färg få färg få färg! :D 

Nä, nu ska jag kolla pengarna och sen äta lite? :) Längtar efter pengarna som kommer imorgon. <3

Vad ska ni göra idag? :) 


~*~
 

Hemkommen från badet!

Fy sjutton va härligt väder det har varit igår! :D Inte alls dåligt som mamma sa att det skulle bli. 28 grader och soligt som fan, jättevarmt! Helt perfekt för att bada i.
J kunde inte hänga på pga allergi (that sucks), men istället kom fula lilla M och joinade oss.
Det blir mer bad i veckan. :D

Najs najs najs!

Jag har till och med fått lite färg på kroppen. Men bara ytterst lite. Min kropp (förutom armarna) är assvår att få färg på. x)
Vi borde ha bad, sen grill på kvällen, eller vad säger ni? :)

Imorgon ska jag träffa Jas på stan. Ingen aning om hur jag ska ta mig dit, men det löser sig nog. ^^

Måste bara tillägga att jag gillar att jag lämnat in mobilen på lagning för att den stänger av sig själv, får tillbaka den, sen efter 2-3 dagar så börjar den stänga av


Hemma igen. :)

Måste bara säga att cheesecaken var jättegod. ;)
Ska snart hoppa in i duschen och vaxa lite ben till imorrn. ^^ Ja, jag vaxade nyss, men som alltid är det ju lite som man märker är kvar... -.- Jävla lyx killar har här i livet alltså. Fyfan.
 
Aja, hoppas vädret är bra bara, mamma sa nått om att det skulle bli dåligt imorrn... hoppas hon ljög. :P Har längtat hela året på att få bada, så nu måste jag få det också! >.<

Fick veta att J's syster sagt lite fina ord om mig. ^^ Gjorde mig glad. Tack R.<3


~*~

Cheesecake och sol

Sitter hos J och kollar på när han gör cheesecake. Skulle hjälp honom, men jag gillar att titta på när han sliter.
Nej, men det fanns helt enkelt inte så mycket att göra.

Idag är det tydligen Sarah's möhippa, grattis. :D

Har suttit nere på stan med mamma och tagit en glass, sen gick jag hem till J, fick mat, gick ut med hunden, och sen satte jag mig på balkongen och läste. Älskar att man kan beté sig som att man är hemma här. ^^ Inte många ställen där jag känner mig så avslappnad.
Ner till Ica gick vi en sväng också, köpte lite skit och prylar till kakan. :)
Kanske en film eller nått senare idag? Eftersom råttan bränt sig så kan vi inte sitta ute... -.-

Imorrn ska jag åka och bada med Linnea i alla fall, första för sommarn. :) Tjatat som ett as, och nu får fan vädret hålla sig i några dagar till. ^^ Blir fortfarande stressad som ett as över arbetet. Skärpning Nika.
Nu ska jag banne mig bli solbrun! :D


~*~

Mobilen är tillbaka!

Yesbox, men -alla- nummer är borta, så du som är min vän, skicka ditt nr till min mobil, eller skriv ett meddelande med det och skicka. ;) Känner mig smått handikappad utan mina kontakter. :P

Idag ska jag nog sätta mig ute i solen och läsa. Vet att jag lovat folk att vara med dem, men vill njuta av sommarn.

Fick veta av mamma att hon stängt av hemtelefonen och internet, så nästa månad stängs det av. Trots att jga har sagt förrut att hon inte kan göra det då jag behöver internet i skolarbetet och övrigt arbete. Hur fan tänkte hon?
Är skitarg på riktigt.

...Vilket påminde mig om att jag borde börja med arbetet... nu typ. Får göra det litegrann.


~*~

R.I.P Michael Jackson

Läste just att Michael Jackson dog igår i en hjärtinfarkt. R.I.P.
Gillade honom inte, men visst är det lite synd ändå. Jag menar, när någon man ogillat så otroligt hela sitt liv helt plötsligt är död känns det lite skumt. Jag som ville gå på hans sista turné bara för att... :P
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab


Ska snart in i duschen. Det blir visst Sthlm idag istället, så ska vaxa benen så man kan ha kortbyxor på sig. ^^ Fy skjutsingen va varmt det är! :D Är helt överlycklig över den här värmen. Snälla låt det vara såhär länge nu!
Vill bada och sola och bara njuta!
 Har dock ganska mycket jobb kvar.... -.-

Var på biblioteket igår, märkte att de gjort om lite så det är mycket mysigare nu än det vart förrut. :) Och så hittade jag Jurassic Park-böckerna också. :) Visste inte att det var baserat på böcker, så jag lånade hem dem och har börjat läsa nu. Måste dock även plugga till teoriprovet... lovade ju mig själv att jag ska ta körkort i sommar... hm.. Ska boka halkbana i veckan. Typ det jag ser minst fram emot att göra....

Nä, nu ska jag kolla lite mail och sånt, sen ska jag duscha och åka iväg. :)
Ut i solen och njut! :D


~*~

Dagens sol

Hade en jättetrevlig dag igår med L och M. J kunde inte komma till slut, men vi hade kul ändå. Vi grillade och gick senare på en promenad. Det var jättemysigt. Vi såg hästar! :D
Jag har som sagt inte vart i kontakt med hästar på några år, så jag blev överlycklig när de sa att man fick gå i hagen (det är tydligen en del av ett promenadstråk där), så såklart gick jag i förväg och började klappa på dem. xD
Massa kort tog vi också.
Sen fortsatte vi gå, och gud va mysiga stigar de har där! :o I'm in love.
Senare gick jag och L till henne och pratade lite om allt möjligt i världen, och det slutade med att båda blev fett paranoida typ. xD Spöksnack gör sånt... ;)

Idag ska jag till Sthlm med familjen, så snart ska jag hoppa in i duschen. Blivit jävligt mycket duschande på senaste, men är det varmt så är det.<3 Bara att min hud inte gillar det så mycket. ;) Där blir det väl lite shopping, eller titta i alla fall, sen blir det hemgång.

Gud, måste sitta ute och sola nåndag. Måste bara hitta min jäkla bikiniunderdel så jag kan göra det. xD Funderar på att köpa en ny dock. Får se hur jag gör.

Nä, nu får jag hoppa in i duschen så vi hinner. :) Hoppas ni får en bra dag!


~*~

Grillkväll spikad. :)

Yes, blir grillning ikväll ändå. :) Ska bli najs. Just nu är det bara L, jag och M, men förhoppningsvis kommer J också, fast senare. Härligaste vädret att grilla i,  vill ut på promenad eller nått snart.
Hade foten vart okej hade vi säkert haft vattenkrig också, som förra gången. ;) Kul var det.

Usch, nu dog ena luren till mina högtalare... >.< Hatar lyssna på musik med bara ena örat, det är inte samma känsla alls. :P
Måste köpa nya.


~*~

:)

Jag kom för övrigt på vad min syrra kommer ge mig i 20-års present. ^^ Tack som fan sis! <3

<3<3<3

Helt överlycklig! :D


~*~

Matförgiftad och trasig fot.... -.-

Den här veckan har varit min turvecka. :P Först skadade jag foten efter en promenad till J i onsdags, sen blev jag matförgiftad på fredagen och var sjuk till i tisdags typ. :P Kul kul.

Är sjukt sugen på att ridfa. Funderar på att åka till Agersta någon gång och rida igen. <3 Hästar kommer nog alltid vara i mitt hjärta. Underbara djur.

Är helt såld på hunder också just nu. Varje gång jag ser en liten valp flippar jag och vill ha en egen liten bäbis. Vill vill vill! Tänk, en älskad liten bäbis som är med en resten av livet typ.
<3

Hoppas på grillkväll ikväll i Norby, men vet inte än om det blir av. Skulle va kul dock, men får ringa J och L och kolla vad som händer. :)

Lov är najs. Nu måste jag bara bli klar så jag kan ta lov på riktigt också. :P Wey.
Nä, vet ni vad? Det är asnajs väder, ut och njut för sjutton! :D Har varit ute de senaste dagarna och bara fått massa sol och värme på stan. <3 Älskar när det är så varmt! :)

Ska försöka skriva lite oftare här också. ^^ Om det händer nått kul. Hoppas på lite bilder snart med.


~*~

jahapp...

Antingen har jag fått ett virus på datorn, eller så har nån hackat sig in på mitt facebook-konto. -.- Kul.

Så om det skulle stå nått skumt nånstanns, ignorera det bara. Såg just att det stog nått om en porrfilm t.ex på fejjan. Roligt roligt. Som sagt. Bry er inte.

Ska be en polare hjälpa mig. Men ta inte emot eller skicka nått till mig tills jag ger klartecken bara. Måste se vad problemet är först.


~*~

Sista Cityakuten.
Omg... Sista E.R gick just... Eller Errr som jag alltid kallat den. x)
Kan inte riktigt fatta att den är slut. Började helt seriöst gråta när temalåten gick i slutet. Fick lite av en panikattack typ, ville inte att det skulle sluta. Volymen på max, och jag och syrran gråter som barn typ. xD
Men usch, seriöst... :( Har kollat på den sen jag var skitliten, känns som att en del av mig dog. 

Det känns lite.... tomt. Måste hitta dvdsäsongerna.

Verkar som att datorn fått virus eller nått. Kul kul. -.- Fast jag vet inte. Virusprogrammet hittar inget, men man vet ju inte.
Den beter sig lite skumt. Nu verkar den ha skärpt sig, så jag hoppas det bara var ryck.

Träffade Frida idag. :) Det var kul. Helt seriöst 3 år sen vi umgicks. :P Alldeles för lång tid tyckte båda två, så vi ska ses igen snart. ;) Vi fikade och gick en stund på stan.

Imorrn ska jag till sthlm och träffa the grabs. Daniel är som sagt nyhemkommen, så det lär bli mycket stories! :D
Kommer bli kul. ^^

Nu ska jag sörja att Cityakuten är slut. Och även hur Grey's Anatomy slutade i veckan. Missade det avsnittet, och syrran berättade just. :'( Fyfan. Varför gör TV såhär? :P Just därför jag inte kollar på TV. x)

'Nä, upp tidigt imorrn, dags att lägga sig! Natti!



~*~

trevlig dag

Hängt med Bond hela dagen, förrutom de senaste timmarna. Gick en bra film på TV, den hette värstingarna på svenska, men nått helt annat på engelska som jag inte minns. Ska hitta den och köpa.

Ska snart över till Bond igen, lovat att sova över. Får se vad vi gör, lite musik och prat kanske? ^^ Sthlm på tisdag och träffa grabbarna. 2 år sen vi träffa Danne, måste höra allt han gjort ju. 

Nä, nu ska jag fixa lite, sen dra. ^^ Glad att jag har en sån som min kära granne. <3 


~*~
 

Sommarlov!

Äntligen liksom. Fan va jag behövt det här! :D
Fick dessutom veta att jag kanske kanske får en systemkamera i sommar. ^^ Hoppas verkligen, då blir det en hel del fotande! :)

Ska träffa Sammy idag, om han pallar ta sig in. Får se vad vi hittar på i sånna fall... Stan kanske?
Och på måndag blir det fika med Frida. Otroligt länge sen jag umgicks med henne.... kan det vara 3 år sen?

Suttit och spelat gitarr nästan konstan sen igår kväll. Fingrarna värker. xD
Vi hade en jätterolig avslutning, jag älskar lärarna och deras helt skeva filmer. ^^ Sången de sjöng till oss var bäst. <3
Och de som hafe vunnit filmfestivalen... fan va duktiga de va! :o Hoppas jag kan få dem så mina vänner kan se, de blev nyfikna.

Rastlööös. Verkar som att jag kommer ha tillgång till dator ganska mkt i alla fall.


Cheers!
~*~

:)

Igår fick jag mitt efterlängtade linne från Kan Dee. :) Bild på den kommer väl upp... eller inte. 
Idag är det nämligen sista skoldagen, vilket betyder att jag inte kommer ha tillgång till dator på hela sommalovet. :P 
That suck's! 

Ska försöka njuta så mycket jag kan idag. Får väl låna dator hos kompisar när jag kan, men ni kommer nog inte höra från mig så mycket. 

I augusti är det massa dans på g; Ung08, Kongo i Kungsan, Kulturnatten och Dansakademins 25 års jubileum. 
Glöm inte det! 

Ska försöka ta körkortet i sommar så att jag har det klart. :P Segat för mycket med det... (a) Måste börja plugga.

I sommar blir det massa sola och bada, om vädret tillåter. ;) Hoppas på det, har längtat. Ska bara koppla av i sommar, så att jag orkar trean sen. Helt utbränd.

På tal om det... har fortfarande ig i allt eftersom ingen lärare hjälp oss på denna hjälpvecka.... Helt onödigt att ha vart här... Skitarg. 10 ig'n att fixa i trean, plus alla andra ämnen man ska ha.... -.- Ser fram emot det.

Jaja, som sagt, ska koppla bort allt i sommar och bara njuta. ^^ Daniel har kommit tillbaka från asien, efter två år, så nu ska vi till Sthlm i helgen och träffa grabbarna. Vicky, Danny och Sammy. ^^ Kanske Jonath med. Får se. Bio eller grill, får se vad det blir. :)

Efter sommarn får ni en recap på allt som hänt, lovar. ;) Men som sagt, nu kommer ni inte höra av mig så mycket. Hoppas ni har överseénde, så hörs vi igen i höst. :) Men kolla in bloggen då och då i alla fall, kanske skrivit nått som sagt. :)

Trevlig sommar på er! :D

~*~

Suck.

Jag tröståt just godis... -.-


Känner att det kommer bli storbråk med F. Han kommer bli arg över att O ska prata med honom. Men förfan!
Grow up!

Nää, på riktigt, när jag kommer hem ska jag dricka en kopp te, gå upp på rummet, stänga av allt, läsa en stund, plinka på guran och sen rita litegrann. ^^ Sen läsa lite till. <3 Läängtaar!


~*~

Inte ok.

Nej, det är -inte- ok att jag får all skit hela tiden.

"Hälsa Nika att hon inte får vara sur på mig, för hon har ingen anledning!"

Som J skulle säga; Shitass mathafucking donkeyshitlick!

Jag är så jäkla arg. Satt hos rektorn och skrek och grät litegrann. För jag orkar inte. Jag har gråtit mer det här året än vad jag har gjort under hela mitt liv innan trot jag. Skulle inte förvåna mig.
Det har vart ilska, stress och minus-tårar. Jag pallar inte.
Det är inte värt att lida igenom dessa människor, all stress och skit för att få en utbildning.

Satt med J igår och pratade om all skit typ, då han sa; "jag förstår inte varför du får sån otur med människor runt om dig Nika."
Och nej, det förstår inte jag heller. Inte i en skola har jag hittat en människa som jag verkligen velat hänga med, som är en såndär som några av killarna på hans skola som han lärde känna, som jag verkligen verkligen vill känna, som har en helt annan syn på livet, som ser på saker som jag oftast.
Eller bara är allmänt chill och helt annorlunda? 
Varför kan jag aldrig få träffa en sån person? Eller flera?   
Why?

Och det gäller inte bara skolan såklart.

Nej, jag är så trött på det. Fuck you all säger jag bara.
Jag ger upp nu. Jag vet helt seriöst inte om jag orkar komma tillbaka nästa år.
Jag vill fira studenten. Jag vill ta studenten.
Men jag vet inte om jag pallar.
Kommer nog ångra mig för resten av mitt liv.
Men vad fan ska jag göra?


~*~

Bara 1 dag kvar

Äntligen är det bara 1 dag kvar på året. Imorgon är det sista skoldagen, sen på fredag är det avslutning! YES!!
Orkar verkligen inte en sekund till. 2 dagar att jobba, och ALLT är fortfarande kvar. Inte en enda grej har blivit klar på 2 veckor, mer än idrott A. :P
Känns fint.

Gårdagen var verkligen super. Hade askul, jättelängesen jag träffade Lina och umgicks. Mer tack.

Idag regnar det. Wooh. Funderar på att sätta mig hemma och läsa klart Eclipse och sen Breaking dawn. :) Bara läsa läsa läsa. Spela lite gitarr också, blivit jättesugen. Sen kanske rita lite, om jag hinner.

Är på kreativt humör. Och lite arg. Förbannad rättare sagt. Kan inte -inte- vara det i skolan. Speciellt när alla går runt och säger att jag är negativ, att jag hamnar i en negativ spiral, negativ negativ negativ, bara för att jag säger som det är och att ders jäkla tips inte funkar på mig.
Och då blir jag ju självklart positiv! Yes.


~*~


Hos J

Den här dagen sög, skojar inte. Tills jag träffade Mirre en sväng, slängde ut lite aggritioner om all skit, och sen träffade Jerry, Rickard och Lina. Ojojoj har inte haft så skoj på ett tag.
Fyfan va vi skoja, skratta och mobbade varandra. Sjukt kul hade vi! Igen tack! :)

Nu ska vi snart kolla på 21st Jump street, sen lägga oss. Skola imorrn igen, wooo orkar inte! Det suger- 2 dagar kvar, och -inget- är klart.
här får ni en bild som inte sammarfattar dagen det minsta!

Njut!



God natt!


~*~

Tungt...

Hans familj är i skolan nu. Och vänner. Och flickvän. Alla lärarna.
Det var asjobbigt att se.
Jag förstår inte hur de orkar vara här nu. Så pass inpå händelsen.
Jag vill bara gå fram och ge dem en kram.
Inte för att det skulle ändra nått eller ens få de att må bättre.
Men för att visa hur mycket jag bryr mig.
Även om jag inte kände honom.


~*~

R.I.P.

Fick inte de bästa nyheterna idag när jag kom till skolan.
Märkte att det var en tung stämning när jag kom, och en lärare berättade.

En av killarna som tog studenten förra året har dött under helgen.
Den gladaste, friskaste, en kille som jag verkligen hade velat bli kompis med, men inte hann under det året.
Skolans stjärna, de använder hans arbeten som exemplar hela tiden.

Hans hjärta stannade natten till lördagen.

Han var helt frisk, helt jäkla frisk.
Han förtjänade att få leva vidare.
Varför dör alltid de som är bra för det här livet?
De som förgyller andras liv?
"Änglarna" på jorden, om ni vill kalla dem för det?

Jag tänker inte lägga ut något namn på bloggen.
De som kände honom vet antagligen vid det här laget.

Det är inte så kul här nu. Man ser verkligen hur förstörda lärarna är. Både unga och vuxna gråter.
Jag får en knäpp i skallen varje gång jag ser hans bilder vid minnesbordet.
Hans leénde. Glädjen. Studentbilden.

Varför fick han njuta av livet så kort stund?
Han var bara 20.


~*~

Studentbarn!

Mirre och Jerry (+ en miljard andra kompisar) tog studenten i fredags! :D Grattis!!

  


~*~

FYFAN va kul! :D

Go-karten var det roligaste jag vart med om! :D Fyfan va skoj det var! Va skitnervös och asrädd först, körde de två första varven ganska långsamt, men sen var det bara gasen i botten, hase riktigt skoj! :D Wooh! Igen igen igen! :D

Nu ska jag ut med tjejerna till orange och köka, sen skaka lite rumpa. Fast inte för länge, imorrn är det ju studenten för massa, så jag ska på några utspring! ;) Sen blir det mottagning hos J, sen utgång! :D Party för faen! Yeay!

Hoppas ni har en trevlig kväll! ^^


~*~

Godmorgon!

Har just hoppat ur duschen och klätt på mig! :) Ska snart till skolan och träffa de andra, sen ska vi ner till boländerna för att åka go-kart! :) Jag kommer nog köra in i räckena hela tiden. xD

Idag ska också dansgruppen ut och käka middag på smultron, sen dansa salsa hela kvällen. Får se hur mycket jag dansar, så dålig som jag är på salsa. xD Men det blir nog kul.

Imorrn tar alla treor studenten. Kommer bli ett jävla spring mellan olika skolor igen tror jag. xD Får se när alla springer ut, men prio ett är J och JB's utspring. :)
Sen blir det att gå på mottagning hos J. Fyfan va skoj vi ska ha!

Nä, dags att torka håret kanske?


~*~

:D

Fick MVG i Idrott A! :D Fick veta det idag. ^^ Asnajs!

Nu ska jag satsa på Idrott B hålla i en lektion och skriva en uppgift... fortfarande. Skulle lämna in den idag, men inte haft tid att skriva klart.

På fredag åker Jenny till U.S.A, sa hejdå till henne idag då hon inte kommer på gokarten imorrn. Ja, vi ska åka gokart med klassen imorrn. Det blir kul. :) Lite nervös, har aldrig åkt sånt, men ja. ;)

Nu ska vi jobba med årsredovisningen, får väl jobba lite med samhälsgrejen vid sidan av.


~*~

Men suck.

Har precis bytt mail btw. Måste bara komma på vart det är nödvändigt att ändra mailen på, så man får all post. :P
...det här kommer ta tid... -.-


Måste även skriva om samhället fortfarande, men pallar helt seriöst inte. Inte nu.


~*~

Airbus A330-220

Vi satt och pratade om den här stora flygplans-händelsen som hände för några dagar sedan på lunchen idag.
Vi tog upp det där med att några hade skickat sms till sina nära och kära strax innan kraschen,
och hur det måste ha kännts.
Hur det kändes för dem att veta; "nu dör jag". Vad man tänker på och sånt.
Och jag fick värsta flashbacken.
På när jag och syrran höll på att åka till Japan, och vi trodde vi skulle dö när planet började störta.
Alla trodde vi skulle dö. Folk fick panik och börja skrika.

Jag började tänka på familjen, på att jag inte kan dö än. Det är för mycket jag vill göra i mitt liv. Jag kan inte äntligen vara påväg till landet jag velat åka till hela mitt liv, sen inte få komma fram. Jag är för ung för att dö. Jag vill träffa alla igen.

Det var det värsta och äckligaste jag varit med om. Det var hemsk. Det blev helt tomt och overkligt. Det var inte sant. Det kunde ju inte hända mig liksom?
Man hann tänka så mycket, men ändå så lite. Helt konstiga saker ploppade upp, helt omrimliga grejer, bland allt medans livet passerade i revy. Det kändes som att man flög. Kanske för att man lyfta från stolen i och för sig. Men det var det värsta jag vart med om.

Min syrra satt brevid mig, krossade min hand och skrek helt hysteriskt; "Vi kommer dö, vi kommer dö!! Mamma! Pappa! Vi dör!" medans jag försöker övertala henne att vi inte alls kommer dö, vi kommer klara oss, utan att tro på det själv.

Och jag vet hur de kände sig. Innan de dog. Helt handligsförlamade säkert. De flesta i alla fall? Jag vet att jag blev det. Jag tänkte inte ens tanken att ta upp mobilen och skicka ett avskedssms. Tur var det kanske, mina föräldrar skulle dött.
Men jag förstår inte hur de som gjorde det ens kunde hinna get a grip of themselfs och göra det. Det kanske var det första det tänkte på iof. Eller så bara gjorde det de utan att fatta vad de gjorde?
Jag visste bara att jag aldrig någonsin skulle sätta mig på ett plan igen och åka hem från japan. Jag skulle båta till fastlandet och bila eller tåga hem. Fanns inte en chans att jag åkte flyg igen.

Vilket jag gjorde i slutändan. Och har gjort igen.
Men jag kan aldrig riktigt slappna av längre. Kan aldrig somna på plan. Jag är skiträdd.

Alla känslor kom upp när vi pratade om det, och jag tror inte jag riktigt fattade hur jag kände då eller fortfarande gör förrän nu. Har inte riktigt greppat hur jäkla nära det var. Att jag inte skulle finnas nu. Att jag skulle vara död.
När jag kom på det i matan mådde jag illa. Började nästan gråta och få anfall.

Jag vet precis hur de kände sig.


~*~

Iran...

Funderar på att åka till Iran på lovet kanske...? Saknar dem. Även om Iran är ganska pain ibland. xD Men släkten.<3  Och nu kan man göra så mycket mer, eftersom det inte är sorgperiod som det var i julas.

Nästan klar med teoriuppgiften nu, behöver bara skriva liite till på några lektioner och sen en "uppsats" om samhället förr och idag, om typ stress och miljö och sånt.

Bara 40 min kvar av dagen, sen kan jag dra hem och sen på avslutningen för Danskollektivet. Skönt att veta ändå att vi ska fortsätta i höst. Hoppas på föreställning i kungsan och på parksnäckan! :) Men vi får väl se. ^^

Fint att syrran tycker att jag borde bli dansare istället för paleontolog. ^^ Jag skulle trivas i alla fall, men vart finns pengarna i det? :P Forskning i USA har i alla fall pengar till sina forskare, så jag slutar nog upp som amerikan i slutändan. ;) Om jag inte blir japan, lol. xD Helst av allt vill jag bli internationell.
Men dansa kommer jag nog göra så länge jag kan i alla fall.


~*~

Skolan

Nu är i alla fall Idrott A betyget klart från ettan, skönt det i alla fall! :)
Håller på att göra Idrott B teorin nu så den är klar med. Redan börjat och det går som smort, måstet bara sluta läsa bloggen nu och fortsätta jobba. ;) Annars kommer jag av mig.
Jenny sitter med mig i grupprummet och kollar lite Twilight-bloggar. ^^

Funderar på att dra till Fyris i eftermiddag och hälsa på gamla klasskamrater och lärare. Saknat dem.

Senare idag är det avslutning med kollektivet innan sommarn, pizza och kolla på uppträdanden vi gjort står på schemat. :) Ska bli mysigt. Hoppas vi tänder brasa, nu när det regnar. :D

Nä, tillbaka till arbetet nu! :)


~*~

:)

Sitter än en gång i skolan. Haha, kommer fortfarande inte igång med nånting. ^_^ Känns fint.

Årsredovisningen är helt plötsligt än en gång prio ett. Nyss skulle vi inte ens göra den. Den här skolan gör mig förvirrad. Eller snarare, en viss person kan aldrig bestämma sig om vad man ska göra. :P
Me like.

Nä, nu ska jag försöka göra lite rester, men först ska jag nog ta rast. När det blir rast. xD
Jag är rastlös som faen. Kan verkligen inte komma igång och göra saker.
Har tydligen prov imorrn. Hade hoppats på att det skulle vara nästa vecka, meen...
Usch, sista dagen med Linda imorgon. Känns emo. Hon föder ju i dagarna, och sen är hon mammaledig nästa år.
Tråkigt, kommer sakna henne.
Samma med Mohammed. Eller, ja, gravid är han ju inte, men det är hans sista dag med oss på onsdag. Sen har vi inte han mer. Now that's a guy I will miss alot!

Ska prata med henne på rasten tror jag. :P Sen kan jag bara lämna skiten bakom mig.


~*~

RSS 2.0