Härlig dag! :)

Varmt och skönt är det ute. Sitter hos pappa igen och väntar på att de ska komma hem så att man kan fortsätta i trädgården. :) Måla ett lager till, sen bir det att plantera blommor som gäller.
Ska kolla lite vad det är för matcher idag också, men säkert inga jag bryr mig om. :P

Sooommaaar! :D

Varit på stan med Linnea och lunchat vid vattnet, asskönt! :) Vandrat runt på stan och hittat tusen saker jag vill ha till min framtida lägenhet, funderar på att börja inköpet redan nu så att det är klart tills jag får den. ;)
Fått ett erbjudande på en tvåa som jag är sugen på, men eftersom jag inte har jobb kan det bli svårt...
Får se hur det blir alltså, om pappa kan hjälpa mig lite?
Har kanske fått jobb tills dess, om jag har tur!

Nu ska jag hjälpa till att måla staketet hos pappa, som jag lovat. 
Men helt underbar dag i alla fall, varmt som sjutton! :D  

Har man ingen tandborste får man använda tandtråd. <3

Helt seriöst, vaknade imorse genom en minichock då jag kom på att jag har en blogg. x) Hade helt och hållet glömt bort den, därav att jag inte skrivit!

Igår var jag i sthlm för att kolla på när kronprinssesan kom ut efter att de gift sig, men efter att ha väntat i 3 timmar, ståendes och utan möjlighet att röra på mig det minsta, så gav jag upp 2 timmar innan de kom, och gick in till stan med syrran för att möta Victor, och åka till Tantolunden för att fira Daniel, som fyllde år.
Sen åkte jag hem till Uppsala efter att ha blivit nekad att få komma tillbaka hem till min moster som jag bråkade med under dagen, kändes fint att mamma och syrran supportrade mig, och inte alls stannade kvar för att de ville ha kul. Nejnej.
Nu är jag iaf hemma själv, utan glasögon, tandborste eller andra nödvändigheter. :P Men det är ganska kul också. Eller skönt snarare.

Senare idag ska jag träffa Jenny, om jag känner att jag pallar. Har inte haft det så jäkla bra de senaste dagarna, så det skulle vara ganska skönt. <3
Har inte ens kunnat äta den senaste veckan för att jag mår illa på en gång, och min navelpiercing håller på att varar som tusan, hur fan man nu kan få problem efter 1½ år? Iof har den aldrig slutat krånglat, men jag undrar om det är det som gör att jag mår så dåligt?
Nu har jag iaf fått i mig lite, utan att må piss, så kanske börjar bli bättre? Hoppas på det.

RSS 2.0