Nej, vet ni vad?!

Jag skiter i! Jag SKA dansa!!
Har missat två veckors träning pga knät, men jag pallar inte bry mig mer!
Speciellt om läkaren kommer fram till att jag inte kan dansa mer, då vill jag iaf ha fått dansat två veckor till!
Det är ju bara 14 dagar tills jag ska till läkaren. Inte för att jag tror att en ortoped kan hjälpa, även om de är ben/skelett specialister... har vart hos en förrut, och det var värdelöst... -.-

Ska träffa Jerry om en stund, ut och fika. Han skulle bara fixa lite färg i deras kök med sin mor först. :)
Har egentligen inte råd att göra det här, men eftersom jag älskar att gå ut och fika, och det typ är det enda vi gör numera nästan (ja, jag ljuger, men typ det enda vi gör på stan), så lägger jag ner pengar på det! :)

Har börjat spåna på ett helt spårat projekt, hoppas det blir av. :) Det handlar om musik och dans, så mycket kan jag säga nu. ;)

Fett sugen på godis, men icke sa Nicke! (Han gjorde det faktiskt)
Jag ska fan sluta med godis. Det är bara kemikalier och beroendeframkallande. Värre än cigg t.o.m, då man inte ens tänker hur mkt skada det gör eftersom man inte får cancer eller tjära i lungorna osv.
Bara diabetes och sånt, men vem bryr sig om det? ;)
Hade mkt mer pengar när jag inte åt så mycket skit också. :P Inte för att jag äter det mer än nån annan, vill inte att det ska låta som att jag är värsta grisen, men mer än vad jag önskar jag gjorde. ;P

Aja, ska springa till kyrkan och be lite. Eller prata med min danslärare som jobbar där kanske. :D Nope, någon kristen Nika lär ni aldrig se. Antagligen inte någon annan religion heller för den delen. Möjligtvis buddist? Haha, eller nä. ^^ Trivs med att tro på vad fan jag vill. ;)

Vi hörs! :D


~*~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0