Höstlov

Ja, då började höstlovet för alla. Utom mig såklart. ;)

Den här veckan är det Uppsala International Sacred Music Festival, då det kommer artister från hela världen och ska spela, dansa, ha semenarium osv. så det kommer vara massa jobb.
Mitt höstlov kommer inte förrän om 2 veckor. :P Känns lite lagom surt sådär, eftersom alla har lov nu och när jag får det kommer alla ha skola. :P

Aja, det kommer ju bli värsta upplevelsen iaf, livserfarenhet osv. :) (jag har åter kommit in i en period då jag skriver osv. hela tiden :P)

Just nu sitter jag än en gång och jobbar med att skriva adressdokument. Känns segt som tusan... -.- Aja, jobba på Nika, you can do it!

Random

Haha, jag gillar att såfort jag börjar skriva här, så tappar jag besökare. xD Sen när jag inte skrivit på ett tag och kollar statestiken, då är det jättemånga som har läst.

Oroa er inte ,jag bits inte. ;) Ni -får- kolla. Det är det den här bloggen är till för, även om det inte skrivs så mycket vettigt än.
 
Dagen har än en gång gått ut på att sitta och göra ingenting. ^^ Man tröttnar faktiskt lite i längden. -Men- den här veckan händer det mycket på konsertfronten i alla fall, och nästa vecka med, så då blir det saker att göra. Just nu står det ganska still.

Hoppas ni har en najs dag, och våga kolla lite mer. ;)

~*~
Tjingeling!

Funderingar

Måste komma på nått ämne att skriva om på min lbogg känner jag, annars står det ju bara massa skit om mitt eget liv, vilket inte va syftet med att starta en blogg. :P Men jag kommer inte på vad jag ska skriva om? Japanskt mode eller musik kanske?
Haha, nej, jag vet inte. :P Kommer väl på nått... tipsa om ni kommer på nått som ni vet att jag skulle va bra på, som jag inte tänker på sj.

Btw, helt underbar överraskning fick jag igår.
Min mamma har förstört min elgitarr.
Fint.

Livet leker som vanligt.

~*~
Tjingeling

Mariza

Sitter här på praktiken nu och ska snart kila iväg på soundchecken för Mariza! :)
Jobbar på UKK för er som inte vet.
Mariza kommer från Portugal och har -jordens- finaste röst! Holy crap, jag dog när jag lyssnade på hennes skiva igår! :o Jättefin röst har hon.
Så sjunger hon Fadon som jag egentligen inte har nån aning om vad det är, men vackert är det, både sång och musikvis. :)
Min handledare har fixat platser till mig så att jag kan få se henne live också, vilket är asnajs.

Jobbar dock sjukt sent idag, till 20.30-23.00 nånting, började 12.30, så egentligen jobbar jag övertid, men det är det värt. :)

Nä, nu ska jag nog ladda upp lite bilder på Myspace, sen drar jag!

~*~
Tjingeling

Fler bilder från Photoshooten

Här kommer lite fler foton från fotningen med Linnea! :)


                   

Yes!

Jag fixade intervjun! :D Fick praktiken, och har redan fått lite uppdrag. ^^
Kommer få jobba några helger och på höstlovet, men det kommer det var värt. :D

Segdag. ^^

Verkligen bara slappat idag. Suttit och kollat på klipp från en tour med NEWS, och önskar att jag hade DVD:n. ;)

Igår var jag på resturang med Linnea, Mirre, Rakel, Henke och Merey. :) Vi hade verkligen askul! Det var ett sånt där tillfälle då vi skrattade så pass mkt att vi fick ont i halsen och magen och allt. Vi körde viskleken och grejer, pratade allt möjligt och insåg att de andra gästerna som satt bakom oss hade väldigt intressanta disskutioner och skratt.

Jag fick massa fina presenter, bl.a en ny piercingring av Henke, en tavla som jag tycker är ashäftig av Mirre, godis och en bok av Linnea, och av Rakel så fick jag en vacker dikt där det stog att vi skulle på stan och köpa nått åt mig, för hon visste inte vad jag ville ha. ;) Och i veckan ska jag få min present av Valle, som tyvärr inte kunde komma pga feber. :(
Det var synd, för de andra ville träffa henne med. Matte dissade, den jäveln. Men han har lovat att möta upp mig i veckan, så nu får han fan ta och göra det. ;)

Bilder från kvällen kommer senare. ;)

På måndag ska jag på intervju på UKK, och hoppas att jag får praktikplatsen där. ^^ Hörde av en kompis att en av hennes kompisar har fått praktik på Evolutionsmuseumet, och till mig sa de att de inte hade personal för att ta emot praktikanter. Det är jättefint. Jag funderar på att gå dit och bråka på dem. Jävla svin. Skitarg. Hoppas iaf att jag får på UKK nu, för praktiken börjar på måndag egentligen.... -.-

Sitter och ska sova snart. Tänkte bara passa på att hälsa grattis till Elin och min man på födelsedagen. ;)



~*~
God natt!

Photoshoot från i fredags

Tänkte lägga upp lite bilder från shooten med Linnea från i fredags. Inte fått alla än, men lägger upp några nu och några senare.

              


Fler bilder kommer upp när jag fått dem.


Oh yeah. Ska på intervju på måndag på UKK för att se om jag får praktisera där.
Nervös som sjutton, men hoppas på att det går bra.
Fick höra av Sandra att Ludde fått praktik på Evolutionsmuseumet.
Fint att de sa till mig att de inte har personal för att ta emot praktikanter. Jättefint.

~*~
Tjingeling!

Grattis på mig!

Grattis på min födelsedag! :)

19 år.


RSS 2.0