Skithundar...

Kan man inte tvinga nån att flytta från ens område om deras hundjävlar stör hela tiden? De bara skäller och skäller -varje- fucking kväll!! Och nu har alla andra börjat också!! >.<
Det är förfan inte okej! Lär era jävla hundar lite hyfs och få dem att sluta skälla varje jäkla natt för i helvete, innan nån kommer och skjuter nån!!
 
Jag pallar inte mer! Och jag är fan inte den ända i området som störs! Ni skulle fan inte heller tycka det var okej, även om ni har hund själva eller nått sånt.

Var och fikade med Rakel idag, pratade lite. Det var najs. Linnea kom ett tag sen också, och vem skrattar inte som ett sepe när Linnea är med? <3 Sen skulle de på bio och jag åkte hem. Träffade Sanna på bussen, så vi pratade en stund med. :)

...ja... nu försöker man hitta på nått att göra... Ska kanske se Farväl Bafana? Det är en film som är baserad på Nelson Madelas fångvaktares bok med samma namn (tror jag). Verkade intressant, så jag köpte den igår. Eller, pappa gjorde det åt mig. ;)

Hörs kanske senare. Om inte syrran kommer och ska sova och stänger av Internet som vanligt... -.-

~*~
Tjingeling


Näthandel B

Sitter här igen, i skolan, med benont som vanligt. :P
Har ingen lärare för tillfället, väntar på att en annan ska komma... fast han är lite sen.

Vi ska göra en hemsida för företaget idag, så måste be alla som ska vara med att ge oss lite bilder och info om det är möjligt. Får maila runt lite.

Nu kom läraren för övrigt, så nu kanske vi kan komma igång igen. Lägger upp en på sidan så att ni kan se sen. ;)


~*~
Tjingeling!

-

Ibland kännar man bara att man inte existerar tillräckligt.

Ibland känner man bara att man inte kan finnas där för folk tillräckligt.

Ibland undrar jag om jag kommer ångra vad jag gör med mitt liv.

Och ibland vill jag bara för mycket.


Folk kommer aldrig att förstå sig på mig, och jag tror inte att folk inser hur mycket jag vet om dem utan att de behöver säga nått. Hur mycket jag hör ändå, utan att höra ord.

Ingen kommer någonsin att tro mig. Utom de som vart med om vad jag kan. Men även de förstår inte vad det är jag kan helt. För jag vet inte själv.

Jag är inte som du. Jag kommer aldrig att vara det.


~*~

Street

Har just vart på min första street-lektion! :D Det var askul, även om det var fett pinsamt först, men det släppte ganska snabbt. :) Kul att gå på dans med Linnea! Ska bli ännu roligare att få lära mig mer. ^_^ 
Fick dessutom veta att min danslärare brukar va med på Ladies Night, och han ska vara dansare på melodifestivalen. Äg. 

Jag lyckades för övrigt övertala Katedralskolan om att vi i japanbesöksplaneringagruppen (långt ord) ska få pengar till presenter till japanerna!
Efter många veckor tjat så skickade jag till slut ett mail till rektorn istället för studierektorn, och hon pratade med Sven då, och de gick med på det! Finally!
Fast vi får inga pengar till lärarna... -.- men förhoppningsvis får vi ihop det på nått sätt ändå. :) 

Borde gå och lägga mig nu!
Natti!


~*~ 


Skolan

Sitter i skolan just nu, även fast jag egentligen inte behöver. Mår illa som tusan och funderar på att gå hem... :/
Ont i benet fortfarande med, glömde ta en Ipren. >.< Måste prata med massa lärare sen också, och skolsystern... hoppas hon är här idag.

Idag börjar Street-dansen. Måste be pappa ge mig pengar så jag kan betala kurserna snart.
Skönt att få röra lite extra på sig. Dock tror jag inte att jag kommer nå mitt mål till examen.
Speciellt inte nu när allt jäkla fett kom tillbaka genom att jag inte rörde på mig lika mycket när jag var i Iran. -.-

Ska träffa Linnea idag också. :D Eller, okej, vi går på samma dans så det är kanske inte så konstigt... men ändå!
Vill ha mina pengar nu så jag kan köpa lite grejer jag vill ha.
Plus måste träffa Rakel snart så att jag kan ge hennes mamma sin present. ;)


~*~

Twilight 2 (New Moon)

Läste just att New Moon (Twilight 2) ska ha premiär 20/11 2009 i USA, och att Nordisk film försöker fixa så att den här premiär här samma datum! :D Hoppas de lyckas. ^^
Skulle va najs att få se den innan man åker till Japan.
Vill ju se den med Ava och Jenny, annars är det inte samma sak. ;)
 

~*~

random

Ligger i sängen och kollar på film... legat i sängen hela dagen... har så jäkla ont i benet så jag inte vet vad jag ska göra...
Skippade skola idag. Igår va katastrof och grejer, trodde jag skulle dö av smärtan.
Eller snarare, jag ville dö för att slippa smärtan. Mitt knä... jag fattar inte vad som händer...
Det känns som att knäet, eller lårbenet, snurrar och har sig när jag går, och ibland så viker sig knäskålen "bakåt" när jag går... jag skiter i vad läkarna säger, det är ju inte normalt nånstanns?

Hatar att ligga hemma i sängen hela dagen, men vad ska man göra? :/ Hoppas det är bättre till dansen imorrn...


~*~

Just ja!

Jag kom just på att jag kanske gett en ganska dålig bild av Iran för alla. Det där med kedjorna och blod och sånt.
Vill bara säga att det inte -alls- var så!
Kedjorna de hade var jättesmala och de slog inte hårt, snarare att de lät kedjorna falla på axlarna. Och det var assnyggt, alla gjorde det i takt och samma rörelser och sånt, och de visste vilka rörelser de skulle göra när genom trumslag.
Det var fanktiskt häftigt, kul att få se och sånt. :)

Ville bara säga det så att alla inte tror att Iran är värsta sepelandet. Det är bara lite... annorlunda.


~*~

Piercad. :)

Yes, nu är det gjort! Eller, gjorde ju det i fredags egentligen, men har inte riktigt haft tid och ork att skriva. :)
Rakel följde med mig som stöd, eftersom jag var så nervös. Tack kompis!

Det var inte alls läskigt, kände inte ens att han tog igenom kanylen. Det var över på två sek. Nu ska man bara sköta om det och hoppas på att man inte får några infektioner och sånt. :)

Sitter och ska leta sponsorer i skolan egentligen, men jag pallar inte. Så segt. Går ändå bara ruttet för oss.

Idag är det dans igen, äntligen! Har inte dansat på 6-7 veckor, är stel som tusan i kroppen. Hoppas det går bra med piercingen bara. ;) Lite orolig över uppvärmningen och sånt, att jag inte ska kunna göra övningarna ordentligt. Men jag får väl ta det försiktigt.

Måste ringa Carl Philip och beställa mat idag också. Ser fram emot nästa vecka. :) Japanerna kommer.

~*~
Tjingeling

Piercing idag!

Yepp!
Idag piercar jag äntligen naveln! Är så sjukt nervös, även om jag vet att det inte gör ont och sånt... antar att det är för att det är första gången jag piercar mig proffisionellt. :/
Att ligga där på ett bord/stol och bli piercad och sånt där... hm..
Jag hoppas -hoppas- verkligen att Rakel kan hänga med mig. Skulle betyda mkt.

Min fru påminde mig om att vi har näthandel B nu på morgonen... hade glömt det, trodde jag hade sovmorgon... inte så mycket att göra nu. :P Får gå nästa vecka.

På tal om det, snart kommer japanerna. Hoppas det är några roliga personer iår. Det känns som att vi får jackpot varannan gång. ;) Men vi får väl se. Det brukar i alla fall vara 3 roliga dagar. Måste bara ta ledigt från skolan...

Nä, nu ska jag duscha och göra mig iordning, sen dra ner på stan.

~*~
Önska mig lycka till!

Seg dag. Igen.

Usch, ännu en sån där dag då jag ska upp kl. 6, vaknar till, orkar inte gå upp ur sängen, och -sen- kommer jag på att jag har sovmorgon. Jag har haft sovmorgon på onsdagar i ett halvår, men jag glömmer fortfarande bort det. >.<
Fint.

Igår träffade jag Rakel, Merey och Linnea en kortis. Fikade på stan med Nea sen. Träffade Marcus där.
Drog till Katte sen och pratade med Emelie och Sensei lite. Borde tenta av min japanska snart känner jag... blir ju aldrig av annars. -.-

Idag är det onsdag... märkte att jag fått mail av Marita som åkte till japan igår angående om jag ville ha dvd'n jag bett henne köpa eller inte... Svarade idag, så jag hoppas hon kan se det där borta. Om hon loggar in och sånt menar jag. Annars hoppas jag hon köper den iaf. ;)

Vad händer idag då? Hmm... inte så mycket antar jag. Kom på att jag har Svenska C på ons mornar numera. Kändes fint. Sitter med sista 10 min av lektionerna nu... Efter skolan... ska jag nog gå hem och kolla på film och plugga lite Näthandel A. Kom på att jag skulle vart klar tills B-kursen började, och den har gjort det nu... Orkar inte vara ute idag i alla fall. AStrött fortfarande, och nyser som ett sepe. Tror jag börjar bli sjuk igen... men jag hoppas inte. :P

Har börjat kolla lite japan-studieskolor nu. Ska ju åka nästa år förhoppningsvis, i ett år. :) Ska spara pengar som fan, och hoppas att pappa kan bidra med. Vill verkligen bort ett år innan universitetet börjar. :P Sen börjar ju helvetet liksom. ;) Fast jag kommer nog trivas på Uni. Älskar läsa biologi och sånt, har gjort det hela livet nästan.

Men gud, jag hoppas verkligen att jag kan åka! Skulle vara så jäkla kul, det är verkligen mitt favoritland. Älskar kulturen och sånt, men det vet nog alla vid det här laget. ;) Sen är det kanske inte världens bästa landsamhällsmässigt, men vilket land slår Sverige på det egentligen? ;) Men jag vill verkligen lära mig språket, och det är väl det bästa sättet.

Nä, nu blev det här inlägget för långt, och jag slutar nu. ;) Annars kommer jag skriva alldeles för mkt.


~*~



Nervös!

Nu börjar jag bli lite nervös. Ska ju ner på stan efter skolan och boka piercingtid, och är det drop-in så piercar jag nog på en gång. Blir nervös över att jag ska ta själva hålet, inte själva proceduren.
uhuuhu. Fast jag har ju velat ha det så jäkla länge, så jag kommer ju göra det.

Nu vill jag bara springa till Darkwell och göra det! Med min tur så kommer det inte finnas nån piercare på plats. :P Eller så kommer det vara värsta kön. -.-


~*~

Back in school

Sitter i skolan för tillfället. Vi ska tydligen ha redovisning om nått misslyckande från förra veckan, men ingen är här. :P Jag var ju ändå inte här så...

Har asont i handleden idag. Började igår, men idag är det kaos. Har aldrig haft såhär ont förrut. Sitter med bandage runt haden som stöd eftersom jag inte hittade handledsstödet. :P Kan knappt röra handen. :P

Hm.. Idag ska jag boka piercing, och finns det tid så piercar jag idag. :) Känns lite pirrigt. Kommer inte ha nått att äta, så jag hoppas jag inte svimmar. :P Men det tror jag inte.
Måste komma på ett sätt att komma hem också, eftersom jag inte har nån bussbiljett.

Usch, jag saknar alla. :( Vill träffa folk, men ingen har tid typ. :P
Vill till Sthlm i helgen med, sugen som fan. Får se hur det blir.

Nu ska jag jobba lite med Jessica och Ahmed! :) Hörs senare.


~*~

Jag satt och tänkte på...

hur folk måste ha känns när de satt i planen som åkte in i World Trade Center, Pentagon och det som kraschade i Pennsylvania... Ja, jag har just kollat på United 93 som gick på trean.
Satt och kallsvettades och hade ont i magen, panik och sånt, som om jag själv var på planet...
Filmen är döpt efter planet som inte nådde sitt mål, eftersom passagerarna attackerade kaparna, för er som inte vet.
Tänk att sitta där, på ett kapat plan och veta att man ska dö. Eller snarare inte veta vad som händer.
Sen ringa sina anhöriga och ta farväl. Prata med dem en sista gång. Lägga på och veta att man aldrig kommer höra eller se dem igen?
Alla de som hjälptes åt att slå ner terroristerna i ett sista försök att rädda alla på planet, men misslyckades?

Usch, filmen slutade i en scen som gjorde ett så starkt intryck. Man får se alla som slåss i cockpiten och försöker ta över, allt är huller om buller, massa skrik, fokusen ställs sakta in på fönstrena tills det täcker hela rutan, man ser marken komma närmre och närmre, sen när planet kraschar så blir det svart.
Som att man själv var där.
Jätteäckligt.

Jag tycker bara att det var så modigt, det de gjorde.
Så starkt.
Jag tycker så jäkla synd om alla som dog där.

Tro inte att jag inte tycker synd om alla som dör en onaturlig död. Det gör jag. 
Speciellt barn och civila i krig. 
Varför ska de drabbas av politiskt fucking tjafs? Vad har de gjort för ont? 

Nej, nu ska jag sova så jag orkar upp och duscha imorrn.
Skola och grejer. 


~*~
God Natt!
 

...

Och här trodde man att man var saknad efter 3 veckor... vilken besvikelse.
Vissa kan ju iaf låtsas att de är glada att se mig?
(Nej, såklart har mina vänner blivit glada över att jag är hemma igen)

But still... hade förväntat mig lite mer glädjerop...
Är det jag som är för glad över att kunna se mina älskade vänner igen?
Så att jag vill se dem på en gång?

Äh vafan, får väl vara glad att jag lever och att inte planet lyfte med den trasiga motorn. :P

Honey, I'm hooome!

Jag är hemma! Yes! Äntligen är jag tillbaka i Sverige, kära Sverige och är redo att dra igång bloggen igen!
Hoppas bara inte alla har dissat min blogg nu när den vart inaktiv i 3 veckor. ;)

21 dagar har jag stått ut i Tehran/Karaj, Iran, med hål-i-golvet-toaletter, duschar som inte funkar ordentligt och att sova/äta på golvet.
Aj säger mina ben.

På tal om ben så har mina knän blivit jättejättestela av att inte ha tränat på 3 veckor, kan inte böja dem längre, så nu blir det till att träna som fan tills de kommer igång. Ut och spring och dansa.

Jag vägde min just, och märkte att jag gått upp 5 kg. >.< Jäkla iraniemat med massa fett och socker. Aja, får träna bort igen. :)

Gud vad jag inte saknat alla. Ska nog inte träffa dem mer. Lögn. 

På måndag är det skola igen, ska bli kul att träffa alla. :) Har ju missat en vecka i skolan, så det är nog en del att ta igen. :P Som vanligt! -.-
Bara att köra igång igen! 

~*~
I'm back!
 

RSS 2.0