Roligt skämt!

Ja, det var jätteroligt, skrattade nästan ihjäl mig när jag fick höra! Ironin drypar.

Ja, fick höra idag att "ryktet" med att Sara Dustani tagit livet av sig inte var sant. Hon lever och mår bra.
Fan va kul det måste ha vart att vara kompis med henne och fått höra att hon är död, sen är hon inte det.
Roligt skämt, du som kom på det. Grattis!

Praktikplats

Fick ett samtal från en av Entreprenörsläraren idag, han sa att han hade en kompis som han hade ring på Uppsala Konsert och Kongress, som hade sagt att jag kanske kan få praktisera där, bara jag skickar CV och personligt brev! :D Asnajs!
Palle hade kontaktat henne eftersom vi i mitt UF-företag funderar på att ha en kulturfestival i vår på Musikens Hus, och det skulle vara mkt lättare att få sponsring av MH om jag praktiserat där trodde han, vilket är solklart!
Igår fick jag även med hjälp av Valle's pappa hjälp att kontakta en som jobbar på Evolutions museumet, så om MH tackar nej av någon anledning kanske jag kan få på museumet i alla fall, eftersom jag nu helt plötsligt har kontakter. :)

Känns fint, då kanske jag kan få jobb i framtiden på något av de ställena, eftersom jag älskar och vill jobba med både paleotologa och musik. Skulle vara underbart. :)

Nu ska jag skriva ett CV också, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, och man måste ju ha intyg från pratiker och sånt, jag har inte det från min praktikplats? :S Det löser sig, får ringa skolan imorgon i värsta fall och fråga, eller maila min lärare ikväll.

Imorgon blir det inflyttningsfest hos Rakel i Salabacke. :) Ska bli trevligt. ^^ Och så ska jag och Linnea ut och ha en photoshoot, får se om det blir några bra bilder som kan komma upp här.
På lördag blir det film i sthlm hos Sam, och Victor kommer med. Honom har jag inte sett sen de åkte till Skåne i början av sommarn, så det ska bli kul.

Haha, för övrigt fick jag höra av min svenskalärare igår att han trodde jag var halvjapan, och att jag har sagt att min pappa är japan, vilket jag verkligen aldrig har gjort. Då sa även bubblan att det var jättemånga på skolan som trodde att jag var det och gick runt och sa det. xD Jag ser ju inte ens ut som att jag är japan? Eller? Iof sa folk det för några år sen också, men jag tycker inte det...

Nej, nu blir det till att skriva lite CV. Ha en najs dag, njut av det bra vädret!

~*~
Tjingeling

R.I.P Sara Dustani


-

"Stand up for the Champion, for the champion stand up!"



God lunch

Blev bjuden på arbetslunch av skolan idag. Flundra med championsås och potatis, det var den godaste såsen jag ätit tror jag. :) Vi hade möte om hur vi ska hantera diskrimineringen osv. på vår skola.

Igår träffade jag Rakel igen, det var ett tag sen. Hinner ju aldrig träffa folk längre... :/ Skolan tar jättemycket av min tid, känns så synd. Men vi var iallafall hemme hos henne, och hennes bror var där med sin flickvän. De passar så bra ihop. :) Senare kom också hennes syster på besök, och vi började såklart mobba rakel tillsammans. ;D Lika roligt varje gång. Inte för att vi gjort det så mycket, men ändå.

Imorgon blir det att vakna tidigt som skjutton. >.< Då ska vi i styrelsen åka på utbildning i Örebro, och tar bussen från stationen 05.30... måste vakna senast 4, det känns fint... pepp!

På onsdag blir det i alla fall att träffa Valentina. :) Vi ska kolla på våran älskade serie som vi nästan kollat klart på (buuuhu) och sen blir det väl bara att hänga med varandra. Snart hoppas jag också att vi har våran sova-över-natt också, då vi ska laga japanskt och greja. :)

Sitter just nu i skolan och letar febrilt efter en leverantör åt vårat UF-företag. Det går inte så jättebra om jag ska vara ärlig...

Men men, man får hoppas på att det går bättre snart. :)

~*~
Tjingeling


Vilken härlig dag! :)

Äntligen kan man börja skriva lite gladare grejer. ^^ Eller ja, jag är i alla fall på bättre humör nu. :)

Idag ska jag kanske träffa Valle på stan, om inte hon kan så ska jag ringa Mirre och kolla om hon har lust. ^^ Önskar jag kunde få studiebidraget nu så att jag kan shoppa litegrann.

Snart är det födelsedag på g! Min födelsedag! Har fortfarande inte önskat mig nått... tror att det jag skulle kunna önska mig är typ.. nått som mina kompisar gjort för hand. Tror det skulle betyda mest för mig just nu. :)

Annars skulle jag vilja ha lite associarer, typ läderarmband och sånt som finns på de flesta killavdelningar på klädaffärerna, en mindre ring till läppen och typ blommor! Älskar blommor.

Nu säger morsan att de ska åka till moster. Vill ju också med... :/ Längesen jag träffade kusinerna. Den äldre av som är tydligen jätteduktig på att spela piano, hon kanske kan lära mig lite? ;) Avis som tusan, önskar jag hade fortsatt att spela när jag var liten. </3
Nej, det blir nog att säga till Valle att vi får ses en annan dag.

Jag har hittat jättemycket nya kläder och sånt som jag vill ha, speciellt på Gina Tricot! Okej, jag brukar -aldrig- handla där annars, men iår tycker jag att de har ganska fina saker. Saker jag letat efter jättelänge utan att hitta. Speciellt benvärmare. Hela höstens mode i allmänhet är typ saker jag letat länge efter, så jag är glad. Så fort bidraget kommer ska här handlas kläder. :)

Nej, nu ska man väl kanske klä på sig och fixa håret eller? :)

Ha en asnajs dag!

~*~
Tjingeling!

Najs dag

Japp! Jag är på bitch-humör! Skitdag har det vart. Fysikprovet gick bajs typ, jag fick nedslag på alla platser jag gick och letade praktik och inte en jävel vill vara med mig känns det som längre. (Förlåt, jag vet att skolan tar jävligt mkt tid och att ingen av oss har tid att ses längre...)

Gick till museét idag för att söka praktik, och de bara "vi har inte personalen att ha en praktikant." woot woot? Aja, de vill väl inte ha "småbarn" där, även om jag snart är 19... -.-

Känns så jäääkla fint att alla fortfarande ser mig som ett litet barn när jag är 19. Skitfint. Fatta att jag inte är ett jäkla barn längre, bara för att de jag umgås med är yngre än mig! Fucktards!! Blir alltid lika jäkla sur, speciellt nätr okända behandlar mig som 15 för att jag är kort! För i helvete, min längd är inget jag kan göra något åt, det är genetiskt från min pappa, så sluta tro att jag är en skitunge för det! Så jäkla tröttsamt!!

Usch, alla inlägg blir bara negativa numera, känns som att jag bara använder bloggen för att klaga, men det händer inte så mycket i mitt liv just nu... Det mesta är negativt, men vad ska man säga... skolan har börjat och förstör redan mitt liv igen? :S

mhm, knappt har man börjat innan man är helt utsliten. Vet inte hur jag ska ta mig igenom tvåan. 

Imorgon är det dags för möte mellan skolledningen och elevrådsstyrelsen. Kul för er att veta. Aja, vill träffa någon imorgon, men jag vet inte vem... kanske ringer Mirre! <3 Hon brukar vara en riktig räddaren i nöden. <3

~*~ 
Keep on roxxing!

-

Så trött på att folk ska påpeka och kritisera allt jag gör. Sluta lägg er i. Fattar ni hur tröttsamt det är att ni kommenterar minsta lilla man gör? Dude, låt mig leva som JAG gör.

Dålig dag som tusan idag. Försov mig på morgonen och hade ingen persiska. Orkade inte gå på spanskan heller, så det enda jag haft idag är gitarr. Och det blir fler och fler noter varje gång så jag får typ not-dyslexi! -.-

Snart är det dags för födelsedagsfest. Kan ni inte komma får ni kontakta mig och ingen annan. Det är -jag- som håller i det, inte mina vänner eller nån okänd, utan jag. Please tell me if you aren't coming.

~*~
Over n' out

Kulturnatten

Jaha, då var det dags igen... Stan fylld med packade ungdomar och stan skitig i runt en vecka... yeeeay!

Vet inte vad jag ska göra idag. Orkade inte vara med personen som jag hade tänkt. Hon får väl fan ta och skärpa till sig lite. Hade velat träffa valle eller nån, men alla är ju sjuka. Och nu är jag för trött. >.< Ska laga mat med syrran snart, sen får vi se om jag kan ringa mirre eller nån, om de inte är upptagna. Måste få komma ut idag, mår illa av att bara vaa inne. -.-

Orkar inte skriva så mycket just nu, får bli mer en annan gång.

Bankhelvete!

De har gjort det igen! :O Bankjävel, de har snott 189:- nu! När jag kom hem från Japan så snodde de 200:-!
Jag har inte ens använt mitt kort och de påstår att jag har -189:- igen!! Vad fan är det här? Nu har de tagit 400:- liksom! INTE okej!!!

Är så jäkla förbannad, ska gå dit och skrika lite på dem så att jag får tillbaka mina pengar!!

Shake:a ditt ass

Orkade inte skriva nått inlägg igår, var alldeles för trött när jag kom hem.

Hände massa grejer igår efter festen, som kanske inte va så kul. Speciellt inte för Henke. Kul att en sån sak hände på hans födelsedagsfest. Blir bara så arg... Vi får make it up för honom nån dag tycker jag. Seriöst.

Idag ska jag träffa Valle och kolla vidare på serien vi kollar på. :) Skulle på stan och kolla byxor och sånt med, men det hinner vi inte märkte vi nu, eftersom hon har massa läxor.
Hon ska kolla om jag också kan få jobb på Musikens Hus, jättesnällt. ^^ behöver verkligen ett jobb.
 
Imorgon blir det första dansen för mig för terminen. :D Är glad, äntligen är den igång igen. ^^ kommer kännas skönt att röra sig lite mer igen. Då blir det att shake:a mycket ass alltså! ;) Därav rubriken. Nej, men sitter och lyssnar på "1, 2 och 3"  av Snook, där de shake:ar mkt ass. ;)

Ska snart duscha känner jag. Måste köpa ny hårspray. Den Matte har verkar vara asbra, G2b. Han behöver knappt spraya för att det ska stå hela dagen liksom.

Aja, nu ska jag kolla några musikvideos och kolla bdb litegrann. Skriver mer senare idag eller imorgon.

Cheers!

~*~
Tjingeling


Såpbubbler

Sitter och lyssnar på Snook's "Såpbubbler" och inser hur mkt det påminner mig om Rakel och Linnea. ^^ Vi kan blåsa såpbubblor, säga helt fel saker och gå på promenad, och det är så skönt.
Inte många man kan säga helt fel saker utan att det ändrar deras syn på en. Eller blåsa såpbubblor med utan att det känns barnsligt.
Det är så skönt att kunna vara med er.
Man kan vara helt tyst utan att det blir pinsamt, mysa, kolla på film, prata om allt, säga EXAKT vad man tycker och vara helt ärlig. Ni är de enda jag kan vara så mot typ.
Verkligen säga -allt- utan att behöva oroa mig, och som jag vet är precis lika ärliga mot mig.

Jag älskar er!

~*~

Ville bara säga

Loui, jag älskar dig och stöttar dig, vad som än skulle hända dig för alltid! <3
Hatar alla jävla äckeln du måste stå ut med, och alla idioter som låtsas vara du.
Fattar inte vad deras problem är.
Och folk som har problem med din bakgrund? De kan slänga sig från någon bro eller nått. Vad har de med saken att göra egentligen? Blir bara så irriterad.
Det verkar som att dåliga personer tyvärr dras till dig.
Och jag blir så arg över att en så bra människa får stå ut med sån skit.

Visst, vi bråkar ibland, men vi blir alltid vänner igen, och det är det som är riktig vänskap. Man måste kunna bråka med sina vänner. <3

Älskar dig!



~*~
Tjingeling

Bilder från Tokyo

Kom på att jag lovat att lägga upp bilder från Japan och sånt, så det får väl bli några. Dock har jag inte tagit så många bra bilder.

 Omotesando Hills
Asnajs ställe! :D Massa fina märkesbutiker (som man såklart inte vågade gå in i och kolla priserna på), och stort! Längst ner fanns det en scen som de höll på att förbereda för en spelning. I taket hade de ljuseffekter så att det såg ut som att man var under vatten.

 Tokyo Metropolitian Government (Shinjuku)
Åkte upp i Tokyo Metropolitian med syrran, Izumi och Asuka. Man kände verkligen lyfttryckskillnaden när man åkte upp.
Blev som när man lyfter med ett flygplan. ;)
Väl däruppe så såg man över hela staden, fast aldrig slutet av den.
Ganska coolt att det är så stort.

 Harajuku
En väldigt intressant gata. :) Fullt med massa olika folk, goda resturanger, crepés, coola butiker och sånt.
Jag gillade det. Fast det kändes lite som ett b-ställe efter att ha vart på Hills, men mysigt ändå. Några av butikerna blev favoriter.

 Shibuya
Favorit-shoppingstället! :D Här fanns de snyggaste kläderna och de coolaste accessoarerna! Vi åkte hit nästan varje dag, så fort vi kände att vi inte hade något att göra. Starbucks blev favoritcafét, och där satt vi och drack mest grönt té-frappechinos och gelé-kaffe! Asgott! De snyggaste killarna befanns sig i Shibuya med. Och här fanns NHK, stället där de spelade in nästan alla våra favoritdraman!

 KAT-TUN (Tokyo Dome)
Vi var också och såg våra favoritkillar! :) Trodde -aldrig- att jag skulle få det eftersom de typ bara spelar i japan. Det var den häftigaste konserten jag vart på, men det kändes så overkligt, som på film. Det vara bara skumt att se sånt man kollat på datorn live liksom. Inte som mucc och sånt, för här var det teater, publiksnack, åka runt i publiken, musik, dans, show... you name it! Det var jättekul! Synd att man inte förstod allt de sa. Det var många andra med också, t.ex A.B.C, Kiss-my-feet-2, en från KinKi Kids, Koyama och Masuda från NEWS och ett till band tror jag. Helballt!

 Asakusa
Man kan ju inte vara i Japan och skippa att gå till ett tempel, eller hur? Hur som helst älskar jag tempel, hela den kulturan har jag gillat sen jag var jätteliten. Och att få se det irl... det var mäktigt. Synd bara att det var så mycket turister, men vi gick till några mindre där det inte fanns några, det kändes sjukt kulturellt.

 Ginza
Ginza, Tokyo's företagsområde. Det märktes. Här såg man många rika gummor och gubbar! Allt var ganska dyrt, men det fanns sjukt snygga smycken om inte annat (i den affären vi gick in i). Senare gick vi till ett lyxcafé och köpte varsin bakelse som vi delade på, ashäftiga. Färsk frukt i en pyramif och grejer, sånt har jag inte sett här.   

 Imperial Palace
Ännu ett ställe som är lite mer traditionellt. Man fick inte gå in och kolla, vilket jag hade vart inställd på, men det lilla mam såg var assnyggt iaf. Just den här bilden blev jag helt kär i, för sånt här älskar jag. Jag har hela mitt liv velat bo på ett sånt här ställe.

 Tokyo Tower
Upp i det höga tornet var vi med! :) Där kunde man se Mt. Fuji om vädret tillät, men det var för mycket smog när vi var där. :P Man kunde också stå på några glasplattor och kolla ner, och det kändes som att man skulle falla. :) läskigt var det. ^^

 Keio University
Vi gick ock kollade på Keio (Universitetet jag kaanske vill göra utbyte med). De hade ett jäättefint campus, fattar inte varför Uppsala inte kan satsa lite mer på sånt. De hade ett jättefint bibliotek också. Kär blev jag.

 Matsudo
Vi blev hembjudna till Isumis familjevänner, ett gammal par som var JÄTTEsöta! Vi fick mat och grejer, jättegott. Och så satt vi och kollade lite på OS och en serie som heter Koizora. :)

Hm, det finns inte så mycket mer att säga. Visst, har ju massa bilder från platserna jag var på, men det är inte så intressant.
Här kommer lite random bilder bara:
 I Japan odlar man fyrkantiga vattenmeloner!

 Maten var alltid lika god! :D

 Statyer som man gav gåvor till och bad sina önskningar till.

 Vi åt Kiwi och Avokado- Gélato! :D Rågott! Smakade precis som själva frukten och grönsaken! 
 

Nej, nu har jag typ inget mer att visa, skulle bara fylla ut asmkt. ^_^ Ni får nöja er!

Trötter

Sitter på Näthandelskursen med treorna. :P Skittråkigt och jag är jättetrött.
Vi har precis gått igenom vad vi ska göra under året, och tydligen ska vi skapa en e-affär, alltså en hemsida där man kan köpa prylar.
Utöver det ska vi skriva en uppsats om något jag inte förstod, men först ska vi läsa några dokument som är på sammanlagt 276 sidor. :P
Pepp!

Gud, jag är verkligen jättetrött. Vet inte om jag kommer orka läsa alla kurser jag gör, men jag måste ju typ. Funderar på att skippa Svenska C i vår och ta den nästa år istället. Men vi får väl se.
 Just nu vill jag bara hem och sova. 

Igår träffade jag Rakel och Linnea! <3 Tyvärr så träffade vi en person på stan igår som bjöd in sig själv och sin kompis till våran "fika-dejt". Inte okej tycker jag, vi hade liksom inte träffats på länge och ville vara själva, men alla tre blev så ställda att vi inte kunde göra annat än att låta dem komma med. :P 
Sen sitter de dessutom och tycker vi är skumma och har konstig humor när de fikar med oss. xD vafan, ni får väl tåla, det var ju inte direkt vi som bjöd med er... Inte okej att klaga tycker jag.  Hela grejen var inte okej, jag var skitsur på dem hela dagen.
Aja, vi får väl ha nått själva en annan gång, men det känns ändå så surt eftersom vi knappt ses längre pga skolan. :P

På fredag är det fest! :D Henke har fyllt år och ska ha party med gänget, det ska bli askul! :) Och Loui kommer! :D Jag har saknat ungen jättemycket! ^^ <3

Aja, borde kanske ta och läsa vidare nu, så jag kommer nånvart.

Vi hörs senare!

~*~
Tjingelinge

RSS 2.0