Bulldag!

Tja allihopa!

Idag blir det ett lite sent inlägg, men jag har vart lite upptagen. ^^ 
Eller upptagen  och upptagen... vaknade vid 9 och gick ner för att spela lite Final Fantasy IX, helt underbart spel. De andra låg ju självklart och sov som vanligt.
Kollade på Stockholms Marathon också, hur orkar de springa så långt? 
 Gick upp efter ett tag och läste litegrann, sen kände jag att jag var jättesugen på kanelbullar! Självklart blev det då bullbak på schemat idag!
Har stått och bakar från 17.30 till 20.30 ungefär. Bullarna blev jättegoda, ni gick verkligen miste om något. The bullking is back! Har inte hållt på att baka som jag gör nu på 4-5 år. Mums med bullar till frukost imorgon! 

Har märkt att jag har ett litet problem med min mobil idag. Hela dagen har det vart en ikon högst upp som ser ut som 3 blåa ringar som ligger halvt på varandra, och jag har ingen aning om vad det är eller vart det kommer ifrån. Dessutom står det "Swden 3G" över TELE2COMVIQ. Varför?

Provade mina dansbyxor med benvärmarna som jag fick låna av Linnea igår, det ser bara för hemskt ut. Vet inte vad jag ska göra, får se vad mina meddansare säger. får väl ha svarta strumbyxor under för att göra det mindre hemskt. Lite nervös inför morgondagen, hoppas det går bra.

Önska mig lycka till! 

~*~
Tjingeling!
 

Sthlm idag

 Godmorgon alla glada!

Sitter i skolan och segar som vanligt. Jag kommer verkligen inte igång! >.< Och foten gör ont som vanligt. Fattar inte varför det inte blir bättre. :P Nu har det ju gått en och en halv vecka, liite bättre borde det väl kännas? Men icke.

Aja, senare ska jag i alla fall till Sthlm med Japanskan, ser fram emot det som tusan. Alltid lika kul att åka dit med mongona. :)
Idag är det Kiss i Sthlm också. Jag missar, och det känns så jäkla surt. -.-  Borde ha köpt biljetter när jag hade chansen och gått själv. :( 

~*~
Tjingeling

Problems

Tog fram kyckorna när jag kom hem, testkörde dem litegrann, eftersom jag tycker att jag behöver dem imorgon i Sthlm.... märkte att min svaga crappiga handled inte tycker om dem. Hur ska jag hoppa runt på kryckor när jag har en skadad handled hade jag tänkt egentligen?

Min kropp failar ganska grovt.

~*~
Tjingeling

Äntligen!

Nu har jag äntligen börjat komma igång lite med svenskan, men det känns som att jag aldrig kommer hinna med resten. Fick gå till skolsyster och be om hjälp mot stressen. Kroppen har börjat säga emot. Mår illa om dagarna, och har svårt att andas ibland, blir som en klump under bröstet som gör skitont. Aja, hoppas tipsen hon gav hjälper.

Måste jobba mycket hemma känner jag, vilket jag suger på.

Värme

Mmm, jättevarmt ute! Suttit ute med tjejerna och bara stekt, det är så varmt! Kändes som en bastu, det luktade till och med som en, då träet var varmt. :) Jag har blivit jättebrun på armarna, och nu börjar benen få färg med. Jag gillar det!

Gick och köpte Cola och glass på rasten! Cola på en varm sommardag är det bästa som finns!

~*~
Tjingeling

Stress!

Har 13 rester kvar att göra i skolan tills på onsdag! Känns verkligen inte som att jag kommer hinna... Och gör jag inte det så får jag IG i det ämnet. Det känns lagom fint. Kommer inte ens igång med arbetet nu...

Imorgon ska jag åka till Sthlm med japanskaklassen, ser fram emot det. Kommer gå ifrån skolan efter lunch, så att jag hinner lämna dator hos pappa. Inte så kul att ha med den till sthlm kanske, väskan är ganska tung. Förhoppningsvis så kommer jag träffa Viktor i stan då. Det var nån månad sen vi sågs. Snart tar han studenten också, sen ska han antagligen åka runt i världen, som sin bror, och då kommer vi se ytterst lite av honom. Känns ganska sorgligt, han är så rolig att vara med.

Hoppas eran dag blir bättre än min.


~*~
Tjingeling

En liten tur

Gick just på en liten tur med Sandra till Maxi och köpte lite godis. Efter det här ska jag äta så sjuukt lite av sånt. Nu får det fan vara nog!
Satt ute en liten stund och pratade. Det var ganska härligt. Gungade en stund också, det har jag faktiskt inte gjort på år. Märkte hur jag bara försvann i gungadet, det bara gick av sig självt liksom. Ganska skönt. Synd bara att det är så jäkla mycket mygg som ska förstöra allt för en hela tiden. De är ju bara så onödiga!
Aja, imorgon ska vi träffas igen och sitta när det är lite varmare. Borde kanske egentligen jobba på svenskan, men jag -gör- det bara inte. :P Känns så svårt att komma igång och jobba. Kompendiet är på 20 sidor, och jag har läst 7. Måste läsa klart OCH göra alla uppgifter tills nästa torsdag. Way the go Nika!

Hoppas ni har haft en jättebra dag!

~*~
Tjingeling

åååh, såå härligt väder!

Det har varit ett helt underbart väder idag! I skolan satt vi mestadels ute och njöt av värmen. Märkte senare när jag kom hem att jag blivit otroligt brun, bara idag! Det kändes ganska skönt, dock måste jag antagligen (tyvärr) sola solarium för att få en jämn färg. :P är ju blek överallt förrutom på armarna och liite lite på benen. inte så jättesnyggt kanske. Oj, vad hände med Nika frågar sig nog alla som känner mig; Jadu, hon försvann nångång när hon började på JB antar jag. Har börjat bry mig mycket mer om kläder, smink och utseénde i allmänhet sen Augusti 2007. Visst, är ju fortfarande Nika, men för ett år sen skulle jag aldrig komma på tanken att ens sätta min fot i ett solarium, eller överhuvudtaget sola.

Möttes av en trevlig överraskning när jag åkte hem idag efter att ha varit hos pappa; Matei stog vid bussen med en kompis och väntade på bussen! :D Yeay tänkte jag, då det alltid är kul att åka buss med honom. Hälsade lite på Matei's kompis Michell, mer hann vi inte innan bussen kom. Väl på bussen kom jag på att det är den 28:e (Grattis Emil) och att han hade haft sin skiva dagen innan. Missade den såklart. :P frågade lite om den och hur det var på BJ, då vi letar ställe att ha skiva på. Tydligen ska det vara jättelitet. hmm, får en att tänka lite sämre om BJ. Nu har jag hört massa dåligt om skivor där. Det är säkert en asbra klubb, men jag tror det är ett mindre lyckat ställe att ha skiva på.

På fredag ska japanskaklassen till sthlm. Funderar på om jag ska eller inte ska skolka och åka med. Både Matei och Rakel vill att jag ska åka. Men sen har jag ju alla rester i skolan att tänka på. kommer knappast att hinna med dom, och det blir ju inte bättre om jag skiter i skolan halva dagen. hm... får se hur det blir.

Ha en asbra dag allihopa! Sola och njut av värmen så gott ni kan nu medans den ändå är här!

~*~
Tjingeling!

Dagens Gossip Girl

Har just sett klart på Gossip Girl den här veckan, gud vilket bra avsnitt! Tycker så synd om Chuck! Helt klart en av mina favoritkaraktärer i serien! Och det Dan gjorde mot serena i slutet var jättefint! Längtar redan till nästa avsnitt. :)

Köpte dansbiljetterna idag btw. Och nu fick jag höra att pappa ska åka till Tyskland med en kompis och kommer hem sen samma dag jag har uppvisning. Tack pappsen. Dissad för Tyskland. Hade iof velat åka med.

~*~
Tjingeling


Saknar håret

Gud vad jag saknar min frisyr där! Och färgerna! Men icke, jag ska spara till långt till studenten! Är lagom irriterad på att det blev så kort sist jag klippte mig, nu måste jag spara ut allt jag hade sparat igen. :P Jobbigt.

Sitter i skolan just nu, och jobbar med ett svenska arbete. Ganska intressant faktiskt, har lärt mig en massa om det svenska språket som jag inte visste om innan. T.ex. visste ni att 'tjej' inte kommer från svenskan egentligen? Det kommer från Romani (zigenarspråket). Hade jag ingen aning om. Och har lärt mig lite historia om Stockholmskan. Kul är det. Snart ska jag ner på stan och köpa dansbiljetter till familjen, lärare sa att det var okej att jag kom sent till lektionen.

~*~
Tjingeling


image5

usch. :(

Sitter i skolan just nu, mår så otroligt illa. Känns som att jag ska svimma när som helst. Har suttit i skolans vilorum och sovit halvt som halvt och pratat med Sofie. <3 En underbar flicka, det där!

Hur som helst har vi haft restuppgifter på de senaste lektionerna. Imorgon är det tydligen inte vanligt skola, men jag funderar på att komma hit och göra mitt svenskaarbete. sen på onsdag är det ingen skola, sen börjar sommarskolan. Snart slut alltså! Ska bli så himmla skönt, bara sova ut, sola och njuta av sommarlovet. Kanske åker en sväng till Iran också, får se hur det blir med det.

Fick just reda på att Sofie också ville gå på Kiss! Hade jag vetat det hade jag sagt till henne att det fanns några biljetter så att vi kunde gått tillsammans. Nu är de slut igen. :P Får bara hoppas att jag får nån chans i livet att se dem!

~*~
Puss!

Stolthet och Fördom

Nu börjar Stolthet och Fördom på kanal 3! Behöver egentligen inte se den på TV då jag har DVD'n, men vem vill inte se favoritfilmen på TV? :) Mr. Darcy, here I come!

~*~
Tjingeling



image4

Nya skor

Jag hittade några assnygga skor på Scorett idag, från Novita! Kilklackar och att färgglatt band man virar runt benet! Synd att de kostar 1000:-, skulle vilja ha dem! Kanske kan be pappa om pengar så jag kan köpa dem till avslutningen, vi får se! Hoppas! :D Hittade dock ingen bild på dem, men men. :P


~*~
Tjingeling!
 

Problem med hemsidan

Men ÄR det inte typiskt? Sidan ska in imorgon för betygsättning, och NU börjar den krångla! Koderna finns på själva html-dokumentet, men de -syns- inte på websidan! Fattar ingenting. Skrev in en emailadress, och då försvann adress och kantlinje med min email och hälften flyttades upp, men det ser ut som det alltid gjort på html-dokumentet?! :S Fattar verkligen ingenting. Perfa att det skulle hända nu!

Funderar på att ta bort "större text" sidan också. Jag hinner helt enkelt inte :P

Unnade mig att gå på stan en timme idag! Kände att jag verkligen behövde det eftersom jag inte var ute igår. Jättehärligt väder, varmt ock skönt. Hoppas det håller sig några veckor nu. Nästa vecka hinner jag inte gå ut och njuta av det nämligen, måste skriva två stora svenskaarbeten. :P

~*~

Tjingeling!


Eurovision song contest!

Haha, ååh, Björn Gustavsson! :D <3 Helt underbar! Hela världen sitter säkert nu och pratar om hur efterblivna svenskar är! ^_^ "Hola...  BelgRAD! Here are the results of Sverige... 8 points to........öum... aaajslaaand. 10 points to... b..bo..bosnien- hertzegååvinaa, ................................12 points to.... sc.....sch......sweden! NOO HAHAHAHAHA BECAUSE YOU CAN'T GIVE points to... your own.... No...Norway... 12 points to Norway... *ser förvirrad ut*" Åååh, jag älskar honom ibland! ^^ Ni skulle ha sätt. :D sätter upp ifall det kommer upp nånstanns, vilket det bör göra! :)

Blev faktiskt ganska chockad över resultatet för årets eurovision! Visst, de flesta med högst poäng var bra, men Sverige hallå? de borde kommit bland top 10 minst tycker jag! Shit, det var ju jättemånga askassa som kom jättehögt! Hur frågar man sig? Handlar det inte om att de bästa ska vinna, inte de som är galnast och sämst på scen? Jag menar bosnien? helt drogade och galna. fattar inte hur de ens har kunnat komma in. :P

Åh gud Israel! Fyfaan va fint han sjöng, jag blev nästan kär! Jätteduktig! Och serbien va asbra! sen tycker jag ryssland var okej också, men sverige var lätt bättre än ukraina! Nej, årets eurovision var bara skev.

~*~
Vi hörs!



image3


Dansuppvisning

Nu är det 8 dagar kvar! :)
dock har jag en skadad fot, hoppas bara den läker i tid. Inte för att det direkt kommer hindra mig, kommer vara med i alla fall. ;) 

Datumet är 1 Juni på Stora scen i Stadsteatern.
Priset 80:- för ungdom och 100:- för vuxen (19- ).
Tiden är 19.00-21.30.

Man måste dock köpa biljett innan, och det kan man göra genom att ringa 018-56 85 11 eller 018-56 85 18, eller gå till kontoret på adressen St. Larsgatan 4 (vid gbg's nation)!

Alla är välkomna! :D

~*~
Tjingeling

Logga till bloggen

Idag gjorde jag en lite blogglogga till min blogg. ^^ Får väl fixa den nångång när jag har ork och tid, vilket jag har väääldigt lite av just nu!

Håller på att finslipar hemsidan nu, nu ska all info in på sidan, och sen ska den in på måndag. Har tur att jag började med den tidigt, så jag slipper hålla på att stressskriva koder och sånt nu. Dock är jag inte helt nöjd, men det får jag fixa senare innan sidan ska upp. Hjälper Jenny lite med hennes sida nu också, men det går inte så bra. :P

Måste snart börja med mina två svenska-arbeten. :P Ska skriva en samhällskritisk bokrapport och en språksociologi-rapport tills på fredag, plus läsa ut Kallokain, för att få mitt MVG i svenska. STRESS! har alldeles för lite tid på mig. borde väl egentligen läsa nu, men måste göra klart sidan, och då kan jag ju lika gärna sitta här lite med.

Tack för hjälpen med bloggen babe! Kolla in http://astarisborn.blogg.se

~*~
Tjingeling

Nytt försök!

Beslutade mig idag för att göra ett nytt försök i det här med att blogga! Har börjat läsa folks bloggar lite mer, och blivit ganska inspirerad!

Just idag kanske det inte blir så mycket skriva, ska väl först och främst hitta runt på sidan kanske. Kan ju vara ganska smart. ;)

~*~
Tjingeling!



image3

RSS 2.0