-


Lätt den mysigaste dagen på länge. Fika med Rakel och Linnea.

åh träningsvärken. <3

Har träningsvärks som sjutton efter gymmet igår med klassen. <.< aslängesen jag gymmade, och glömde dessutom strecha efteråt. :P Kunde knappt röra mig imorse. xD

Idag körde vi första träningen inför dansuppvisningen. Vi kommer nog köra två danser, om vi får det. :) Vi försökte komma på lite eget till vår nuvarande, får se hur det blir. ^_^
Vi var bara tre tjejr där idag, men det var trevligt. Pratade lite och hade massa idéer, sen när vi varvade ner så lärde vi känna varandra lite mer. :)
Nästa träning på lördag. Kanske går ner imorrn om jag inte träffar Valle och tränar lite själv med.

Ja, jag har fina människor runt om mig btw. ;) Mer behöver jag inte säga.

Nu ska jag dra på mig en tröja och gå ner och kolla på film med syrran. Hon har köpt en ny Jane Austenfilm som vi ska se. :)

~*~
Tjingeling

wey wey

Fick veta idag att det är en jävel som mycket väl vet att jag inte vet att denne person inte ska läsa min blogg gör det. Det var fint.
Sluta upp med det.
Nu.
 
Igår var en fin dag. Bussarna som vägrade komma och som körde i diket och grejer. Det känns som att den här kaosen kommer år efter år. Varför lär sig ingen någonsin?

Halkade runt på stan som en tok idag med Sofie. Tror fan jag fått wipflash eller nått sånt, asont i nacken. xD Nej, men seriöst, det hoppas jag inte.

Träffade Markus och Matej på bussen idag, det var najs. Hängde med Mark till danslokalen och tittade, den vi skulle hyra kanske. Det såg bra ut som tusan. :) 

Har btw redan fått lite mini-uppvisningar till gruppen. ^^ Ska bli kul! hoppas det blir fler bara. :)

~*~ 

Dance dance dance, mambo!

Okej, inte riktigt, men snart ska jag i alla fall göra mig i ordning inför dansen. Ska ju promenixa in till Salabacke, lär ta 1½ timme eller nått sånt, men uppvärmning ftw!

Först blir det till att kolla på house och sånt, kanske bestämma om man ska börja på det eller inte, sen pröva på hiphop. Velat dansa det länge, bara knäet pallar. :)

Åt en riktigt god frukost idag, cheesecake och kaffe. ;) onyttigt, men ibland får man unna sig. :D Syrran sitter och kollar på mumien 2 just nu, joinade henne ett tag, men har sett den så många gånger att jag inte pallar längre. :) Den var bättre förr. Plus att ettan slår tvåan, är nästan alltid så.

Måste fixa knappen på min jacka som gått av. xD Det ser ju bara ut som att jag är för tjock för att kunna stänga den just nu. Ska prata med pappa om att köpa en passande halsduk till min nya mössa också. På tal om ingenting. Hoppas jag kan få pengar till det idag.

~*~
Hörs ikväll!

Härlig dag

Haft en underbar dag. ^^
 
Träffade Rakel och Linnea som sagt, och fikade en stund med dem.
Hade jättekul, verkligen. <3 Älskar när vi bara är oss.
Känns som att det var ett tag sen vi hade så kul och var så avslappnade, även om vi vart det, men på ett annat sätt!
 Det var lite som the old times idag. ^^
 
Åkte hem och fick veta på vägen att syrran och Sarah hittat våran gamla mumien-film, som jag letat efter i år (skojar inte), så satt och kollade på den. Blev just klar. :)

Lyckad dag idag, förrutom att mina dangos blev sämst. hade nog lite för mkt mjöl i dem. :P Aja. Bättre blir de nästa gång.

Nu ska jag kolla på några klipp, sen sova. Imorrn blir det dans med Natalie. Just ja, fick ett samtal från Victor idag, om att dra med gänget och dansa på La Isla (Salsaklubb). Planerat till nästa helg i alla fall. Ska bli kul. :)

----
Just ja, Milena! Kan inte svara på din kommentar, skummar sig och grejer. :P

~*~
Tjingeling

bara för att...

Så måste jag säga att jag inte menade att alla är korkade, utan vissa killar. Dude.

Idag ska Sarah komma hit och vi ska baka passionsfrukt-cheesecake! :D Sen blir det väl Jane Austen till det. ^^

Snart ska jag promenixa ner till stan och träffa Rakel och Linnea och köpa en födelsedagspresent till mig. xD Lite efter och sånt där. ^^ Har hittat en mössa jag vill ha, hoppas den finns kvar bara.

Ikväll blir det kanske bio, ganska sugen på att kolla på den där nya filmen, vad den nu än heter... vampyrer och sånt med i den, om jag fattat det rätt...? Aja, ska bli kul. :)


------

Måste bara få säga att äntligen börjar det märkas att jag gått och blivit smalare. Okej, inte för att random folk ser det, men de närmsta, -och- jag själv, vilket jag aldrig gjort förrut, men det gör mig glad. Snart kommer jag kunna nå mitt mål. Förhoppningsvis. Längre hår har jag fått också! :D Men men, i vilket fall har alla promenader och situpsen/rygglyften gjort sitt, det märks. ^^ Och dansen såklart! Ska prata med pappa om att börja på Hiphop och eventuellt House också. :) Ska pröva på hiphop imorrn med Natalie, ska bli kul.
Det enda jag önskar just nu är att mitt hår inte skulle vara självlockigt, för har fixat håret assnyggt, men måste ha mössa/gömma resten, och det kommer ändå bli lite vågigt eftersom jag ska gå in till stan, wooh. ^^ *i-landsproblem.*
~*~
Ha en bäst dag, det ska jag ha!

skönt som fan

Träffade rakel igår och hade japan-möte, sen stack vi och fikade på Linné Hörnan (slår allt!). Vi hade massans mys och stötte på Camilla med! :D Trevlig brud det där.

Pratade lite småsaker, och det känns skönt att det inte bara jag som har märkt vissa saker. Är dock lite oskäer på hur jag ska hantera det hela, men får väl ta det som det kommer.

Märkt att vissa tagit illa upp av det förra inlägget. Gör inte det. Det är bara så det är. Har inget emot folk personligen så, kom på att det lät som att jag hatade alla och bara fejkade i skolan. Det gör jag inte, jag känner som jag gör mot er, precis så som jag visar. Men det finns bara 3 som jag kan prata på riktigt med. Eller två egentligen. Som jag verkligen verkligen aldrig stört mig på.
Plus att det är massa som gnager sönder mitt psyke som lagrat sig.
Inte för att jag ens ska behöva förklara mig, för det är så jag känner.
Punk.

Idag var en fin dag. Vaknade hos Rakel spektakel och åt en jättegod frukost, sen drog jag hem och duscha medans hon drog till skolan. Försenad som vanligt. ;D Men väl där fick hon ändå veta att hon inte har nån skola idag. Lyckat. Samma sak hände mig typ. När jag kom till skolan så behövde jag inte vara med på matten.
Wooh!

Så nu sitter jag här i min säng och kollar runt på nätet, sen funderar på att spela lite Kingdom Hearts sen, så länge sen. Är dessutom ensam hemma då mamma och sis är i Hufudstadhen. 

Ätit granatäpple. <3 Gott. ^^

~*~
Tjingling!


Vad är det här?

Vilken vecka?

Måndag: bombhot på kvarnen så man missar dansen.
Tisdag: bombhot på gågatan så att halva stan stängs av.
Onsdag: temadag i skolan som gör att jag absolut inte pallar klassen mer.

Editar här eftersom folk missuppfattar lol.


Jaja, jag har fått lära mig göra dango iaf! :D Får bjuda folk nångång. ^^


~*~

Oh lord, why does all the good things happen to me?


http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=77-AV_ID=829127,00.html

Gårdagen var bäst! :D Riktigt underbar.

Börjar med att jag bara känner i hela kroppen att jag inte vill vara med om den här dagen alls. Går till skolan och känner verkligen hur dåligt jag mår. Beslutar mig för att gå hem. Ser att Mirre sms:at att hon ville att jag skulle följa med till tatueraren och beställa tid, och jag tänkte; "det kan jag ju göra, sen går jag hem och sover innan dansen". Så jag möter upp henne och lämnar alla grejer hos henne, för jag kände att min rygg höll på att braka ihop och knäet krånglade. (Har för övrigt fått veta att jag typ har pre-reumatism).

Vi går till tatueraren, och där ser vi att man måste betala en depositation, och de tog inte kort, så vi skulle till kvarnen och ta ut, men dä ser vi att massa poliser är där och de utrymmer butikerna.
Vi typ, jaha, vad händer, och jag sa "det är säkert bomobhot eller nått sånt." Vi gick till en annan automat och tillbaka till tatueraren, sen när vi ska upp till lägenheten frågar vi en polis, för vi ser att det är avspärrat, och hon bekräftade mina farhågor; det var ett bombhot och de utrymmde. Vi skulle komma tillbaka om en halvtimme för att se vad som hände.

Vi gick ner på stan och runt utan att riktigt göra nått. Mirre var ju asorolig, och jag förstod henne, men försökte ändå lugna ner henne genom att säga att det säkert inte var nått, då centrala ställen oftast blir falkst bombhotade hela tiden. Menar, jag är typ van, när jag gick på Linné blev det ju bombhotat typ en gång i veckan. :P

I vilket fall så gick vi tillbaka, men fick höra att polisen inte visste när allt skulle va klart, och vi bara kände hur hungern slet i magarna. Vi hade ju tänkt äta när vi kom hem från tatueraren, men fick vi det? Nej. Och inga pengar hade vi, då de låg i lägenheten.

Vi gick in på UKK och la oss i en av de runda fotöljliknande grejerna, eller jag iaf för jag var så trött och orkade inte hålla upp mig sj. En teknikkille höll på att trixa i taket, och han underhöll och och vi pratade och pratade, riktigt trevlig var han. Vi rörde lite på oss efter ett tag eftersom vi höll på dö av uttråkning. Mirres lillebror kom efter ett tag och sällskapade oss, riktigt nått annat val hade han väl inte... Efter tre och en halv timme började de -ÄNTLIGEN- släppa in personalen till butikerna, och senare resten av folket så vi kunde gå upp. 
Yeay liksom, det var en halvtimme kvar tills min dans började, och jag hade inte ens fått äta. Jag var så förbannad och trött så jag ville slå nån. Sket i dansen eftersom känt gjorde så förbannat ont dessutom, och jag skulle ändå inte kunna vara med på fastande mage... 

En rolig dag med andra ord. 

~*~ 

nu är det jul igen, och nu är det jul igen....

Idag ska jag träffa Sofia och gå och fika! Vi har inte setts på länge och så vidare, ska bli kul. När vi är själva har vi alltid lika kul.

Tänkte promenera in till stan idag, så jag tänkte: "bäst att kolla ut och se vad det är för väder ute." vad var det för väder då? Jo, det snöar! :) yeay! Fast hoppas det inte blir för kallt bara. måste köpa lite tjocktröjor ingör vintern. ;)

Ensamheten

Idag märkte jag verklin av hur sjukt stressad och dåligt jag mått på senaste.

Skulle in till stan för att träffa en f.d skolkamrat på stan för en underskrift, och sen träffa rakel på hennes skola för att bli fotad, men lektionen blev inställd. Kul för mig som dragit med gitarren som väger flera kilo. Menmen. Hade bara en biljett kvar och åkte hem på den, inte så kul att promenera 5-6 km med den sen liksom.

Väl hemma så var jag ensam, och kände verkligen hur jäkla skönt det var. Jag blev jätteavslappnad. Kan aldrig slappna av riktigt när nån är hemma, är alltid lika spänd, men nu hann jag ta det lungt liksom. Lagade lite mat som jag åt, satte mig vid TV:n och kollade på en musikal som jag velat se hela av länge, helt sj, gjorde en kopp kaffe och satte mig ute på altanen och lyssnade på musik, bara tog det lungt helt enkelt.
Det var så sjukt skönt. Jag önskar det bara kunde vara så hela tiden. Att jag bodde själv i ett stort ställe.
Jag vet inte om det är många som tänker "men det där kan du ju göra när som helst, vad är det som är så speciellt med det?", men det kan jag verkligen inte. Jag sitter inne på mitt rum heloa tiden när folk är hemma. Jag klarar verkligen inte av att vara i samma rum som nån annan familjemedlem. 
Hur sällan jag gör det här? Jadu, det var första gången i mitt liv. När min syrra ringde för att kolla vart jag var och jag sa att jag satt på altanen, svarade hon "va?! Altanen? Va läskigt....". Så va det med det. Läskigt var det. Nu vet du hur ovanligt det är. 
I vilket fall så var det asskönt, och jag kommer göra det igen om jag får tillfället. Grejen är ju bara att jag oftast tänker på saker jag vill göra medans de andra är borta, men vet inte när de kommer hem, så då segar jag jättemycket med att komma igång. Sen när jag väl gör nånting, så brukar det oftast sluta med att familjen kommer hem efter några minuter. 
That sucks.

Jag köpte också ringar till örat idag, till de i brosket, och hoppas på att de ska läka bättre nu. Har fått fett med lust att ta fler hål också, måste hitta nån som kan ta hål.

Måste börja gymma igen, bygga upp lite muskler så att jag kan göra vissa danssteg bättre. Hoppas jag kan övertala pappa eller få tag i epngar på annat sätt. Behövs verkligen. 

Aja, hade en allmän emo-dag idag igen, då jag tydligen knappt tillhör den här familjen och sånt. :P kul kul.

Fika med Sofia på söndag och fika+japanska med Rakel på tisdag. Hoppas jag har råd bara.

la lah laaaaah!

Ja, då var vi ännu en gång framme vid en supertråkig söndag, och ingen att vara med. Vad hände med att umgås på helgerna? Ingen har tid att ens ses när vi är lediga.

Mamma har börjat flippa och skrika på oss hela tiden och börjat hata oss, det känns fint. Just nu vill jag bara ut ur huset, men har ingenstanns att ta vägen, och pallar inte vandra runt i uppsala helt själv just nu. God, hon har blivit så stört elak på senaste så det finns inte, bara slänger ut massa skit på oss, och så flippar hon så fort hon hör att pappa pratat med en kvinna. Alltså, bara pratat, typ som i att hälsat på en bekant på stan, inget är på g, ingenting. Och hon flippar och snackar om att börja träffa nån på nån klubb och skit som hämnd. Fint liksom. Hon har blivit galen på riktigt och jag orkar inte med det. usch 

Varför känns det som att vi glider ifrån varandra? Vi har ju inte ens träffats på riktigt sen min födelsedag typ? Ingen har tid säger ni, well, make some?
 
Skolan är ju fan bara kaos, alla har fått asmkt att göra helt plötsligt, och det känns bara så... unreal. Vad hände med Sverige, det flippade? Eller? Usch, pallar inte stanna kvar här. Vill bara ha ett jobb och tjäna lite pengar så att man kan dra utomlands.

Snälla, måste härifrån en stund. Orkar inte med skrik och åter igen skrik.

Det här blev tydligen ett emo-inlägg på riktigt.


---------
Nej, jag kommer inte vara speciellt aktiv på bloggen förrän jag kommer på nått vettigtr att skriva om känner jag. :P


~*~

RSS 2.0