Ännu en tråkig dag

Jag har för få vänner som jag orkar ta kontakt med har jag märkt. och jag orkar inte umgås med samma hela tiden heller, slutar bara att jag blir arg och alla blir irriterade på varandra.

Bakade igår, kanelbullar som vanligt. Var sugen som tusan. Gott blev det, vad annars. ;)

Längtar lite tills skolan börjar. har inget att göra. borde plugga på alla ig-prövningar jag ska göra, men det blir aldrig av. Vill dessutom ha pengar så att ja kan åka till Sthlm några gånger, men det har jag inte. :P Måste skaffa ett jobb till hösten.

Aja, hela dagen bara flyter förbi och slösas på att göra ingenting. Hatar det. Hela dagen igår gick ut på att kolla på TV, mådde lagom illa efter det. Förrutom när jag bakade såklart. :P

Aja, tänkte lägga upp lite bilder från Izumis avskedsfest, så här har ni:

      tog bussen ut till Sunnersta      Spelade Race gjorde vi. Det var väl sådär...   

~*~
Tjingeling

dålig dag

Hejsan allihoppa!

Gud, idag är jag på så dåligt humör!

När jag kom hem igår så bråkade jag massa med syrran och det blev en massa krångel om allt typ. Löste sig i slutändan, så jag behöver väl inte gå in nå mer på det.
Men!
Jag är så jäkla trött på dryga människor som aldrig låter mig ha min åsikt eller säga det jag vill säga, utan att ändra på mig hela tiden!
Vad är erat problem liksom?
Låt mig säga det jag har att säga, och håll käften! Så trött på att folk typ "...men det där menar du inte eller hur?" eller "Du menar egentlige såhär" om vi står ch pratar med några, och de typ "shit vad säger hon?"

Jag säger för fan det jag säger! Om det är någo som ska ta konsekvenserna för vad jag säger så är det väl fan jag själv?  Jag vet vad jag säger, så sluta försöka göra det "mindre farligt" för mig! Gud! Jag är ingen liten unge!

Är jävligt irriterad på hälften av mina vänner just nu också. Så låt mig bara va!

~*~


 


Izumis hemresa

Är hemma hos Rakel just nu. Sov över här, det var länge sen. :) Hade askul inatt, satt uppe till 3 typ och fixade med Izumis present. Hon åker ju hem till Japan ikväll, är så himla ledsen för det. Men att göra presenten var kul, speciellt när man är astrött och garvar åt allt.

Igår var jag i Stockholm och träffade Sam och Viktor med syrran. Fasiken va charmiga de är, och roliga. :D Vi gick runt lite och hamnade på Chokladfabriken! Där köptes varm choklad och två ASgoda chokladgrejer, en med passionsfrukt och en med svarta vinbär. Good god är allt jag har att säga!
Vi gick till nån resturangs uteservering och pratade massa, hade jättekul. Till hösten kanske de börjar dansa salsa med oss, skulle vara kul. :)

När jag kom hem gick jag till Rakel nästan på en gång och så började paketskapandet. Hoppas hon gillar det vi köpt och gjort!

Snart ska vi åka in till stan och köpa ytterligare en grej, sen åker vi väl till Izumi! Där ska vi äta mat och jag vet inte vad. Sen är det dags att säga hejdå. Kommer ta jättemycket kort, det är typ sista chansen. Kanske kommer upp några. Så länge får ni nöja er med en bild från i Torsdags! :D

Hoppas eran dag äger!


 

~*~
Tjingeling!


I väntan på duschen

Sitter och väntar på att mamma sa hoppa ur duschen så att jag kan skölja ur balsamet jag har. Tänkte bara öra över lite pengar mellan kontona medans det var i, eftersom jag ändå bara tvättar håret, men då slank hon imellan.

Idag ska jag åka till stan och betala/hämta hotellbiljetterna. :) Vi kommer stanna 2 veckor i Japan istället för en, och det är bäst! :D Har mailat alla kompisar där att jag och syrran kommer, och att de ska möta oss. Hoppas det blir av!

Matche mot Ryssland sög ju. All bullshit om att Ryssland var asdåliga, de ägde ju? :S Visst, Sverige gjorde en skitmatch, men ryssarna hanterade bollen asbra. Well done! Bättre lycka nästa gång Sverige!

Nä, nu kom morsan ut ur dushen, dags att spola av håret! Vet att det är långt mellan inläggen och att ni inte får höra så mycket om mitt liv just nu, men jag ska kompensera det senare. ^^

Ha en jättebra dag allihoppa, även om det ser ut att bli regn!

~*~
Tjingeling


Japan, here I come! :D

YES! :D
Äntligen ska jag till Japan! Den 28 Juli - 4 Augusti åker jag, längtar så!
Har alltid älskat japan pga kulturen och templerna, men nu åker jag för att träffa kompisar och shoppa och bara se Tokyo litegrann!
Nästa år planeras en språkresa på 2-3 månader, så då får jag väl se lite mer. ^^
 Första resan utan föräldrar utanför Sverige, bara jag och syrran. Känns ju.. lagom tryggt... men det går nog bra. ^^

Förhoppningsvis springer jag på MUCC så att jag kan kasta den där pinnen på Tatsurou och säga att de har blivit dåliga. :)

Ikväll spelar Sverige-Ryssland. Hoppas vi vinner! :D Läste att någon ryss miljadär försökt köpa ryssland seger över Sverige. Kan de inte vinna över oss annars eller? Känns tryggt att veta. ;) Hejja Sverige!!

~*~
Tjingeling!

Hallå darlings!

Äntligen kan jag skriva igen!
Har fått tillåtelse att låna syrrans dator medans hon jobbar, så nu kan jag skriva lite om mitt sommarlov!
Dock är hennes tagentbord sämst, så om jag missar vissa bokstäver så är det för att man måste klicka jättehårt ibland. :P
Hur som helst, snart måste jag till ett möte på Grand inför Punkfestivalen som jag anordnar! Vi ska byta datum och kolla lite på hemsidan.

Vad har jag gjort på sommarlovet då?
Inget speciellt än, har hängt med lite kompisar på stan bara, njutit av den lilla värmen vi har haft, samt allt ösregn. Snart kommer väl solen fram igen hoppas jag. :P Det var ju ganska bra väder igår?

Jag och syrran håller på att planerar en resa till Japan! Vi har bokat flyg och hotell, nu behöver vi bara pappas godkännande på betalning av resa! :) Hoppas han går med på det!

Ni får veta mer ikväll, måste äte frukost och sen cykla in till stan! :D

~*~
Tjingeling

OMG

Varför måste jag skriva in mitt lösenord minst 20 ggr för att kunna logga in på sidan nuförtiden? :S Skriver exakt samma grej, men det står att jag skriver fel lösen. Sen efter några gånger så kommer jag in i alla fall. 

Vad är grejen? :S 

Nu har jag i alla fall börjar skriva på min språksociologi. Får väl sitta uppe tills jag är klar, även om det tar hela natten, eftersom jag måste få mitt MVG, annars kommer jag bara ångra mig. Sista chansen eftersom vi måste lämna in datorerna imorgon bitti. :P Känner mig lite stressad. 

Suttit och plingat lite på gitarren. Lärde mig just temalåten till Zelda, velat lära mig den länge. ^^ Finslipade ytterligare på låten jag håller på att skriva, några ackordändringar som jag tror får låten att låta bättre.



Fanns för övrigt inga chokladbakelsegrejer med valnötter i, så det fick bli naturgodis och nötter. <3 Mums!

~*~
Tjingeling
 

Skitskola.

Nä, vet ni vad jag tänker göra nu, kära bloggläsare?
Jag tänker göra en riktigt kliché-aktig grej, och ta en promenad till Maxi och köpa lite kladdkaka med valnötter i. Mums!
Varför ska jag göra detta kanske ni frågar er?
Jo, för jag är så förbannat jäkla ledsen och slutkörd. Jag är så trött på skolan, jag har kört sönder mig själv med för många kurser, jag har helt enkelt gått in i väggen, och efter allt jäkla slit i hopp om att få upp mina betyg, så får jag höra att jag kommer gå från mina VG:n och MVG:n som jag kämpat så hårt för till IG:n.

Man blir så pepp på att fortsätta gå i skolan och slita sönder sig själv. Det är inte värt det guys, lika bra att inte ens satsa på skolan, för de trycker bara ner dig ändå och ger dig skitbetyg.

Hatar dem.

Börja förfan inte på John Bauer, skolan suger.

Piercingen

Ja just ja!

Tog ut min mittenpiercing igår. Kom fram till att den tar dönder mina framtänder. De slår mot dem och jag leker med det för mycke, vilket förstör dem jättemycket. Kändes jävligt svårt dock. Älskade mina två läppiercingar, det var mina bäbisar, och nu har jag bara ringen.

Det konstiga är att jag har haft piercingen i över ett år, men den har redan typ vuxit igen. Man ska kunna gå utan piercing ett längre tag när man haft de över ett år har jag läst, men tydligen inte. Aja, borta är det i alla fall. Lika bra kanske, lättare att skaffa jobb?
 
~*~
Tjingeling

God morgon! :D

Vaknade just, så god morgon! :D Kollade på film sent igår natt, efter att jag kom hem från Palermo där vi firade Niklas 19-års dag! :D Grattis!

Jag har inte uppdaterat på några dagar, då min blogg tydligen stått i nån kö fört förändringar, men nu är jag tillbaka! Dock kommer det bli såligt med uppdateringar, då vi måste lämna in datorerna till skolan imorgon, så jag får väl se om jag kan låna systers eller mammas dator. ;) Känns ganska sorgligt.

Jag kan dessutom inte föra över bilder från mobilen heller! Tänkte dra ett inlägg om mina kompisars studentdag, men jag gör nog det när jag kommer med bilderna. Kul var det i alla fall, fast det kändes surt som sjutton att inte få ta studenten själv. :P

Nä, nu måste jag göra klart min svenskauppgift, fick till imorgon på mig, och har inte gjort ett dugg. Hade helt glömt bort det. x)

Ja, innan jag glömmer; för 8 månader sedan ungefär, så kom jag och en kompis helt spontant på att kl. 14.00 den 7:e Juni skulle vi på Kinaresturang med Rakel, Linnea och Merey! Och ja kära vänner, vi utförde detta igår! :D Det var jättekul, kändes helbra att vi gjorde det som vi bara spontanbestämde! DOCK så kom inte bruden som jag bestämde det med, sa att hon inte hade pengar, men vadå, det hade inte jag heller? Jag lånade istället? Men men, brukar ju bli så gansk ofta känns det som. Orkar inte bry mig längre. Kul hade vi i alla fall! Efter maten drog vi till ån, satt och njöt av solen ett tag och köpte glass! Mums!

Ha det så bra allihop!

~*~
Tjingeling

Nu ger jag upp.

Japp, jag kan inte koncentrera mig i skolan. Nu ger jag upp. Blir inte klar med nått arbete. Har redan gråtit lite över det, bröt nästan ihop ett tag på lunchen. Men nu har jag bestämt mig. Jag får helt enkelt ta och göra prövningar i höst, och hoppas på att jag klarar dem. Blir skitarg på mig själv, vill bara få allt gjort liksom.


~*~
...

Presentletande

Godmorgon allihop!

Dagen började otroligt segt idag. Kom verkligen inte upp ur sängen imorse, somnade om. Ingen frukost orkade jag göra heller, åt vattenmelon och glass. ;) Inte så näringsrikt kanske, men gott. <3

Ska göra två prov snart, Spanska och Idrott och Hälsa. Det får väl gå som det går, har inte pluggat. Orkade verkligen inte igår kväll. Gjorde inte ens klart användbarheten, får göra den sen.

Efter skolan idag måste jag ner på stan för att köpa pstudenpresenter till Sofia och Viktor. Har ingen aning om vad jag ska köpa, några tips?

Aja, hoppas allt löser sig. Nu ska jag gå och göra mina prov! Önska mig lycka till! :D


~*~
Tjingeling!

Nya tag!

Okej!
Nu har jag fått lite länkar att gå efter, som verkar helt okej, och killarna har stängt av musiken så att jag kan få lite arbetsro! Tack killar! <3

Rakel ringde nyss och meddelade att vi får tårta idag på Japanskan! Jag kommer såklart att gå på det, bangar inte tårta! Mums. ^^

Nej, nu ska jag väl försöka skriva klart användarvänligheten så att jag får mitt VG (om inte mer) i webdesign!


~*~
Tjingeling

image10

Dålig dag.

Jag är så otroligt arg och besviken just nu! Jag kommer aldrig hinna bli klar med nått arbete, och då förlorar jag massa MVG'n som jag skulle få. Det känns ju värt. Älskar när skolan slänger på en en massa arbeten så att man inte ens vet vart man ska börja. Fan ta dem. Äntligen hade jag arbetat upp mina betyg, och nu hotar nästan alla med IG. Jag har 2 dagar på mig, inte ens det eftersom jag ska göra två prov imorrn, och sen är sommarskolan slut. då måste jag tenta upp i höst, plus läsa alla andra kurser också. Jag känner för att hoppa av skolan just nu. Det här är så värdelöst. De förstör bara min framtid...

Mår illa som fan. Foten läker inte och det känns som att jag ska svimma av smärtan då och då.

Atonement

Köpte filmen Atonement (Försoning) idag. Har just kollat klart på den. Såg den i och försig 2 gånger på bio. Den är så himla fin, men man måste ha läst boken för att förstå den bra.

image9


Boken är skriven av Ian McEwan och heter Atonement (måste läsas på Engelska, mest värt.) och handlar om Briony och en grej hon gör i tidigt tonår som hon försöker få försoning för resten av sitt liv. Mer säger jag inte, läs den. :)
Säger bara att jag grät som en tok på planet hem från Spanien efter att jag hade läst den. ;)


~*~
Godnatt sötnosar!

Överraskning! :D

När jag kom till skolan så kom Sofie ner och mötte mig i trappen. Vi pratade en liten stund, sen säger hon helt plötsligt "Jag har en present till dig!". Jag trodde det var pengarna hon hade lånat av mig, som jag har gett till henne och inte vill ha tillbaka, men alla som känner Sofie vet hur hon är. ;)

I alla fall så tar hon fram presenten och ser lite finurlig ut, och Tadaah! Så har tjejen gått och köpt ett nässmycke till mig med röd plupp! :D Hade sagt för länge sen att jag inte hittade någon med röd plupp, så hade hon sett den och köpt den till mig! <3 Så söt!
Det var hon som hade sagt att jag borde ha en röd plupp eftersom jag har det på min ring i läppen. ^^

Tack min fru! (det är bara vårat smeknamn på varandra, vi är inte tillsammans eller nått.)

~*~
Tjingeling!


image6
Hittade ingen med röd plupp, men det är en sånhär hon har köpt!

Dansen igår

Eftersom jag inte hann skriva igår så gör jag det nu. ^^

Det gick jättebra på dansen! :D Jag hann inte ens bli nervös, och det måste ha vart första gången jag står på scen och inte exploderar av nervositet. Visst, det kunde ha gått bättre, tappade balansen några gånger, för min fot är ju fortfarande skadad, men för första gången höll vi våra positioner nästan helt. :D Vi var 4 upp på scen, så det blev ganska stressigt. Var på Statdsteatern i 5-6 timmar, kom dit vid 4 för att  träna lite, men ingen var där. Skulle få foten tejpad också, men Birgitta hade glömt tejpen, så jag fick köra med extra hårt inlingad fot. :P Det gjorde ont efter alla träningar, men det fick gå som det gick kände jag. Och jag tycker faktiskt att det gick bättre än förväntat. :D

Bilder kommer komma senare, kanske ett litet klipp också, får se.

Beslutade mig för att plugga hemma idag. Kom ju inte hem förrän 11 nånting igår, och jag ska ju bara skriva prov idag, så jag gör det på onsdag istället och tar det lungt hemma idag. Måste dock en sväng förbi skolan sen för att ge Jenny pengar för mobilsmyckena jag köpte i fredags, och sen ska jag på stan med Sofie och Stina.

~*~
Tjingeling

image7       image8
Jag står där i mitten med röda byxor och svart linne.   
Tyvärr så blev det inte så bra bilder pga. ljuset.
Foto: Linnea Svantesson

RSS 2.0