Shopping idag

Nu har studiebidraget kommit, och jag ska till Gränby och handla lite kläder som jag såg igår. :)
Ja, jag är sjuk och borde vara hemma och vila, men dum som jag är så...

Hostar slem och sånt, känns fresh, men som sagt. ;) Pallar dessutom inte sitta hemma hela dagen, mår typ sämre då.

Nu ska jag fan köpa grejer från klasskamraterna som jag velat köpa ett tag har jag bestämt! Plus måste ut och fika med några som jag lovat, både gamla och nya kompisar. :) Hej då pengarna. ;)

Bio imorgon också hoppas jag. :D Efter dansen och sånt. ^^
Markus har sagt att han kan hjälpa till med streeten så jag och nea lär oss den skitbra till showen. Ska kolla om hon är på, det är ju bättre att gå igenom allt ordentligt, och extra träning är aldrig fel.
Som reggeattonen t.ex, när vi hade kursen fick vi individuell hjälp för att göra rörelserna bättre, och alla blev mycket duktigare! Sånt hinner ju lärarna inte göra på lektionerna eftersom det är så stora grupper.
Tycker man borde skära ner som tusan egentligen, så man blir bättre. Hellre färre dansare som blir asbra, än massa som är halvdana eller rent av dåliga.
Jag säger redan nu, jag är en ASDÅLIG streetdansare, och jag vill bli bättre som tusan, men känner att lektionerna inte kännar något till. Får se hur det blir med Markus.

Nä, nu ska jag ta på mig en tröja och åka med kusinerna och mamma! Vi hörs kanske senare! :) 


~*~ 

Alltså, nä...

Jag pallar inte bry mig om er längre. Seriöst.
Folk som inte respekterar mig kan glömma respekt från mig.
Pallar inte kaxiga små barn längre.
Väx. Upp.

Jag är trött, jag är sjuk, jag orkar inte med människor längre.
Ända sen jag slutade bry mig, och blev en sån där kall människa som alla andra,
så har jag mått så sjukt mycket bättre.
Och jag hatar att vara en av er.
En i mängden.
En som inte bryr sig.

Jag var stolt över att bry mig om alla. Även om det gjorde så jag gick sönder innuti.
För det finns inte många som bryr sig.
Men det är inte en jävel som uppskattar det.
Och därför fryser jag nu. Som fan.

Jag vill inte se er mer.

sjuk...

Usch, ont i halsen, helt hängig och sur...

Dansen gick pissdåligt igår. Blir assur när jag känner att jag inte lär mig nånting på dansen. Får träna mer hemma....
Bara det att jag inte har utrymmet. >.<
Känns så värdelöst när han inte lär grunderna i street och sånt... Det är det jag hatar med svenska danslärare. De lär egentligen inte ett piss, de gör bara koreografier.
Fan va jag ska starta en dansskola som gör riktiga dansare liksom.

Idag åker en av mina kusiner hem. :P Känns lite emo, det var ett och ett halvt år sen vi sågs sist. Två är kvar, Rebecka och Beatrice. Blir resturang idag tror jag.

Vill verkligen byta smycke nu... Var på Darkwell och pratade lite, men de tyckte att jag skulle vänta tills 8 veckor, sen komma in så de kan få kolla på den... blir väl så antar jag.
Imorgon är det 5 veckor.

Har märkt att jag vart lite dålig på att skriva i bloggen på senaste... :P Men jag är så trött om dagarna, så jag orkar inte skriva så ofta.

På lördag är det första dansträningen inför "Typ, en välgörenhetskonsert!". Hoppas det kommer gå bra. :) Det är även någon dansuppvisning i kyrkan innan, kanske går på det, får se. :) Blir väl bio på lördag också hoppas jag.
Imorgon kommer nämligen min älskade moster! :D Ska bli kul. ^^

Nä, nu ska jag kolla på lite House! ^_^
Hörs!


~*~

Men lol

Varför kan jag bara inte få vara ifred idag? >.< Mamma bara -måste- vara extra jobbig.

Mitt leg glömde jag dessutom i Valles jackficka, och gud vet när jag ser den flickan igen så jag kan få tillbaka det. :P

Glömde ta biobiljetten av Rakel igår också. :P


~*~

uäh...

Var ute och festade järnet med Markus och Valle igår, hade aaskul, men jag fattar inte varför jag dricker så mycket? >.< Jag tycker aldrig det är värt den lilla stund man har kul för hur man mår senare...

Träffade Petar igår med, han jobbar ju på People... Träffade även lite gamla klasskamrater och sånt. Blev bjuden till skivor och jag vet inte vad. Tyckte synd om folk som är så jäkla ensamma, och frös som ett as på natten när vi skulle hem.
Sov över hos Markus, pallade inte gå till Valle i kylan.
Ja, kul hade vi på klubben, men man kan ha så otroligt mycket roligare utan alkohol.
Låt mig inte dricka som jag gjorde igår förfan. >.<

Hade även middag med

Alltså, nej!

Jag blir så otroligt förbannad på min jääkla mor! Hon har seriöst aldrig varit till nån som helst nytta i mitt liv!
Hon har aldrig funnits där för mig, hon har aldrig gjort mig glad, hon har aldrig sagt nått bra om mig, bara när hon ska skryta för sina äckliga små kompisar, fast då skryter alla om sina barn, och alla ska vara bättre än alla!!

ÅÅÅÅH jag pallar inte!! >.<

Ja, en sån liten sak som att hon har ätit upp det jag tänkte äta efter dansen kan trigga av alla jävla känlsor jag haft inom mig! >.< Jag är SKIThungrig och helt slut efter dansen, och nu måste jag duscha för jag ska till Rakel, men jag är så jäkla arg så jag pallar inte!
Och inte blir det bättre av att min morsa är en arrogant liten skit heller som inte nånsin kan förstå ett piss!!

Och VARFÖR kan det aldrig någonsin finnas nått att äta i det här huset? Alltså, jag pallar inte mer!! Det finns aldrig nått att äta!! Så jääkla trött på att gå hungrig hela jäkla tiden!


~*~

When I grow up!

Suttit och lyssnat på den låten ganska många gånger nu. Vi har ju den på Streeten, men hittar inte den versionen som Danne använder. :P
Får väl duga iaf?

Idag ska vi dansa med högklackat på Reaggetonen. :) Kommer nog gå asbra, bara jag inte vrickar foten... fast jag har ju bara gjort det på fyllan, så det ska nog gå bra. :D
Det kommer nog se bättre ut i dansen med med högklackat. :) Lika bra att träna om vi ska ha det på uppvisningen sen.

Jag skriver ganska "mycket" i min blogg just nu känner jag, mer än vad jag gör på vardagar, men det är bara för att jag automatiskt går upp kl. 7 på mornarna och tror att klockan är 10 eller nått, sen har jag inte så mycket att göra innan dansen och sånt.
Sen sitter jag ju en stund efter dansen med innan jag duschar. :P

Idag ska jag hem till Rakel på film och myskväll. :) Längesen vi gjorde det, snart två manader? Eller mer än två månader sen tror jag t.o.m? Ska bli kul iaf. :) Måste bara ta med mig halva livet och danskläderna, så jag kan dra direkt till dansen på morgonen. :)

Hm.... har tappat bort ett hårspänne som jag brukar hålla bort luggen med när jag sover... jag hade den natten till igår, men inatt var den borta...
Har inte den minsta aning om vart jag har lagt den. :P Letade som en tok igår, men nää...
Brukar dessutom alltid lägga den på sängen, men nu var den inte där....
Aja, förhoppningsvis hittar jag den sen. :)

Vad gör ni idag?


~*~

Partyplooper


Ja, alltså, det känns lite surt att dissa Alex Moreno, speciellt när André fixat så att jag kommer in gratis, men jag pallar helt enkelt inte gå. :P
Är helt slut efter dansen, sen blir det så jäkla svårt att ta sig hem med stg bussen sen också. Kul att vara ensam tjej och åka/gå runt här helt själv? Mitt i natten? Nej tack!
 
Vi hade en gästdansare idag, Chici tror jag att han hette...? Från Kuba var han i alla fall, och vi dansade massa afrikanskt. :) Det var jättekul, verkligen! Blev extra glad när han kommenterade att jag hade jättebra rytm i dansen, inlevelse och sånt. :D Det är ganska svårt att dansa afrikanskt och få det att se bra ut. :)

Nu ska jag väl hoppa in i duschen snart. :) Det där med att bara tvätta håret varannan dag får jag nog skippa tror jag, det håller inte. :P Man svettas alldeles för mycket. ;) Blir så snabbt varmt nere i källaren där vi dansar.
Imorgon ska vi förhoppningsvis ha en till gästdansare och dansa lite balett. :)
Längesen jag dansade det, men jag vill verkligen börja igen. Kanske gör det till hösten, om jag har råd. :D Bra träning som stjutton!

Nä. nu ska jag duscha! :) Vi hörs!


~*~

Mr. Lovah lovah

...okej, jag har fått den på huvudet av nån anledning... -.-
Försökte just få i mig lite frukost i form av pannkakor, men failade... De smakade räkor.........
Tro mig, -inte- gott.

Ja... vad ska man göra... hm.. funderar på att springa förbi Maxi innan dansen och köpa något gott, men jag vet inte...
Är lite lat. Hungrig också.

I-landsproblem.
 
Nej, men ska kolla på lite klipp, lyssna på musik och värma upp lite innan dansen kanske? Har något ont i foten, tror jag mini-stukade den igår på dansen, men jag vet inte...

Ikväll blir det kanske People med Markus. Alex Moreno och Basic Element kör ikväll, och André fixar in mig gratis. Känns dåligt att skippa, men samtidigt är jag inte riktigt klubbmänniskan. :P 
Men allt beror på Markus. Om han inte orkar skippar vi och kollar på film med Linnea (om hon kan såklart) istället. 
Så båda grejerna blir ju kul? Dock vet jag inte hur jag ska ta mig hem sen eftersom jag inte kommer vara på plats förrän 18.00 i vilket fall, så så mkt till film kanske man inte hinner se? :P 

Imorrn ska jag träffa Rakel! :) Längesen sist! Förhoppningsvis så går vi på bio om hon har lust? Hoppas hon hinner klippa luggen också, den har blivit på tok för lång. :) 

Nä... nu... ska jag göra nått annat en stund. Kanske laddar ner nått, men tror inte det.
Aja, annars har man ju lite filmer att kolla på. 

Vad ska ni göra idag? 


~*~


 

Fluff i håret!

ja, jag kom inte på nått bättre att ha som rubrik... plus att mitt hår ÄR väldigt fluffigt just nu. :P Just torkat det, orkade inte göra det direkt efter duschen.

Dansen gick jättebra, jag tror att den här kursen kommer hjälpa jättemkt, eftersom vi är så få, och får lära oss mer om balans och stegen mer ingående! Plus att nu hinner Birgitta hjälpa alla finslipa stegen också, vilket jag önskat att hon gjort hela tiden så att man kan bli en riktigt bra dansare! ;)

Suttit och kollat på 2&½ men ett tag nu, men det är ju bara repris hela tiden, så jag pallar inte... vill se de nya House avsnitten, men har ingen koll på när det börjar... 21.00 va? Nån som vet?


~*~

God morgon!

Idag är det första danslektionen för veckan! Känns lagom bra. ^^ Tur att man känner alla bara. :) Annars skulle det kännas lite nervöst. Hoppas folk kommer bara, annars blir det tråkigt. :)

har märkt att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte riktigt orkat. Har suttit med sidan uppe, men inte haft så mycket att skriva, så... ja.

Igår kom jag hem från Stina i alla fall. :) Vi hade jättekul, även om vi inte såg på så många filmer. ;) Hennes ena katt är helt underbar btw. Bull. <3 xD Haha, ååh, ja, vi hade kul som sagt, jag, Sofie och Stina. :)
Nästa gång får det bli hos mig tjejer! :D Med iraniemat osv.

Igår satt jag också och planerade lite för Cherish-träffen vi ska ha senare iår. För er som inte vet så är Cherish ett forum för folk intresserade av det japanska artistbolaget Johnny's Jimushou, kolla in sidan http://www.cherish.se!
Man måste dock bli medlem för att läsa trådarna, men det är inte så jobbigt. ;)

Ja... ska väl försöka hitta på nått att göra medans jag väntar på att dansen ska börja?
Måste bara säga att vädret är asnajs! Hade det inte vart snö ute hade jag nästan trott att det var vår!
Uuuh, jag vill ha vår nuu! :(
Gud va jag ska sitta ute och njuta så fort det blir varmare! :D


~*~
Tjingeling!

Äntligen är det lov! :)

Yes, nu ska man vila ut och ta't lungt hela veckan. :) Förrutom att jag kommer ha dans nästan varje dag, så lungt kommer det inte bli... men bra med träning. :)
Är ensam hemma just nu, syrran ska dessutom kanske till sthlm och dansa ikväll, så det kommer kännas ganska skönt. Älskar att vara ensam hemma... det blir så.. fridfullt?  

Idag träffade jag en astrevlig tjej från ABC-Gruppen och pratade lite om studentmössor osv. :) Jättekul!
Vi fick fika och kom med lite nya idéer och sånt.

Nu sitter jag och får lite låtar av en tjej på ett forum. :) Försökt få tag på låtar från den gruppen, men det är svårt som fan, så är ganska glad. :)

På söndag ska jag och Sofie ut till Stina tillsammans, ska bli kul att få se hur hon bor och träffa hennes familj. :) Ja, jag är alltid nyfiken på hur det ser ut hemma hos folk. xD
Vi ska kolla på film, käka pizza och ha allmänt asnajs!

Ska kolla på step up igen snart. :D De har ju så snygga danser! Ååh, så avis!


~*~

Step Up

Wow! :D

Kollat på Step Up och Step Up - The Streets (och Jumper, men det hör inte till saken) idag! :) Två helt sjuk bra filmer, deras danser är så sjukt snygga! Fan va jag önskar att jag kan bli så bra på street! Borde börjat med det tidigare!
...Okej, jag har bara tagit 3 (egentligen 2) lektioner än så länge, men ändå. x) Alltid velat kunna dansa sådär, det var en av anledningarna till att jag började dansa nått utöver baletten överhuvudtaget.
Skulle fan vilja dansa slutkoreografin i sista dansen i tvåan! Den är -grym-! :) Bara mitt knä håller så ska jag fan nå dit någon dag!

Nu ska jag väl lägga mig snart, skola imorrn igen och vi ska springa lite på stan och leta sponsorer. :)
Vi hörs imorrn!


~*~


Ledig idag. :)

Skönt som tusan. :) Idag är jag nog bara hemma och softar, inte så mycket att göra egentligen. Kanske kollar med Sandra om hon vill kolla på film ikväll? :) 
 
Ska börja leta lite mer seriöst efter hund och alla kostnader. :) Pratade lite mer med mamma, och de är seriösa.
Bara vi kan kolla upp alla kostnader och lägga de pengarna åt sidan (föräkringar, inköp osv), så kommer vi skaffa en. :)
Ras får vi väl prata lite om, men jag -vill- verkligen ha en kina-hund. :D Älskar dem.

Aeriöst, får jag en hund flippar jag av glädje! :D Jag älskar verkligen djur, men har aldrig kunnat ha en egen eftersom syrran är allergisk. :P Men nu verkar det hända i alla fall! ^^

Så idag ska jag kolla lite försäkringar och sånt. :)


~*~

Underbar dag!

City post och polisanmälan! :)

Haha, dagen har varit äg. ^^ Sofie och jag alltså<3

Var på dansen med Linnea idag, men märkte när jag skulle byta om att jag glömt byxorna. :P Mindre bra.
Men våran vikarie äger i alla fall, så underhållning fick man. :D

Folk var så fina idag. :) Riktigt löjligt, hela alltet. Get over it.  

Kanske hundägare? :)

Mamma nämde att hon och Ava pratat jättemycket om att skaffa hund och sånt, så vi ska börja leta lite och kolla priser. :)
Nån som har nån aning om vart man kan kolla? T.ex om man inte ska ha en renrasig utan kanske en lite billigare korsning?
För nästan alla renrasiga kostar väl runt 10 000-lappen?

Aja, är skitglad för det i alla fall, hoppas på en kinesisk nakenhund, men det lär det inte bli. :P Fast jag ska inte hoppas på för mycket, min familj har en tendens att ängra sig ganska ofta...

Men OM vi skaffar.... förstår ni hur lycklig jag blir?


~*~
Tjingeling!

Sthlm idag. :)

Yes, träffade Marita på hennes kontor, blev inbjuden fast jag inte hade tänkt att jag skulle bli det, och det slutade med att jag satt kvar en timme eller så och pratade om lite jobb och hur man ska nå ut till folk och sånt.
Hon var jättetrevlig, inte alls som jag tänkt mig (inte för att jag hade tänkt att hon skulle vara otrevlig eller så, men still), och hon hade jordens sötaste lilla terrier som jag blev lite kär i. :)

Träffade Sam senare också, och han bjöd mig på lunch/middag. Asnajs! Hatar dock när folk bjuder mig på saker, känner mig så... tattig på nått sätt.
Men men, Sam minns hur det är att gå i gymnasiet med pengarna och sånt där, och vi kom överens om att jag ska bjuda han som tusan när jag får jobb. ;)

Vi gick runt i sthlm och pratade om allt möjligt, det var asskönt. Brukar ju alltid vara massa andra människor med, så det blir aldrig lika... allvarligt snack, utan bara massa skrik och tumult typ... alltså högljutt. Men nu lärde vi liksom känna varandra bättre. :) Mycket snack om framtid och hur man skulle bli som föräldrar och barndomen och sånt blev det. :)
Mycket trevligt.

Nu har jag fått min älskade KAT-TUN DVD som jag ska titta på snart. :) Minnen kommer helt klart dyka upp från när jag var där. :D Saknar landet så hårt... 

Lediga från skolan var vi idag också, s.k.ö.n.t.!  


~*~

äsch då. :)

Vet ni vad? Jag lägger allt bakom mig. Jag orkar helt enkelt inte lägga ner mer energi på det.

Det va asskönt att dansa idag, och koreografin kommer nog bli ashäftig. Behövde verkligen dansen idag. 
I Maj är det uppvisning, så om ni kan; kom! :)

Idag har vart en gansk... okej dag ändå, även om allt som hände i skolan hände. Pratade med vissa om det, och det känns som att de -kanske- kan fatta vad de gör mot mig. Och vad jag egentligen får stå ut med. xD
Jag håller med om att jag kanske inte är jordens mest trevliga människa just nu, men det finns orsaker. ;)
Det gör det alltid.

Men ändå, nu när jag är hemma och tar det lungt så... ja, det känns bara som det ändå har vart en rätt så bra dag på sätt och vis. Jag har helt enkelt inte brytt mig lika mycket längre, och sagt ifrån när jag känt för det, istället för att hålla käft.
Och folk har faktiskt lyssnat. Lite i alla fall.

Aja, svårt att beskriva vad jag menar.

Nervös för imorrn, men det ska nog gå bra. :) Bara jag hittar till Maritas kontor. x)

Hörs imorrn!


~*~

:)

Men ge er!

Aja, fin dag osv.
Ska på möte senare, sen dans idag. Måste äta nått också. Kommer inte hinna.

Imorrn ska jag träffa Marita. Ska bli trevligt. :) Sen kanske jag träffar Sammy och fikar också. Längesen jag träffade honom. Emma ska jag träffa med. :) Många jag ska träffa... vill bara inte träffa nån som förstör min dag imorrn.
Som de senaste dagarna.

Kompisar är så fina. :D Ska aldrig göra nått åt nån igen, eller vara speciellt trevlig mot vissa.


~*~

Haha

Det är så fint att folk alltid verkar snacka skit om mig och säga att jag aldrig lyssnar och att jag har fel.
Små barn, det är -ni- som oftast har fel. Bara för att ni inte vet så betyder det inte att jag har fel, så sluta upp med att säga det. 

Och har ni nått att säga mig, våga stå för det och ta det face to face med mig, inte snacka bakom ryggen såfort jag är borta. Våga förfan! 

Gillar att folk -fortfarande- vill att jag ska sköta skivan, men glöm det, nu får folk klara sig själva. Jag har alldeles för mycket jobb att sköta om redan utan att behöva få skit om ännu en grej.

Ofta jag skulle bryta ihop för en sån liten sak, puckon! Lev mitt liv och ni skulle hoppat från ett hustak för längesen!


~*~ 

Melodifestival

Kollade en stund på melodifestivalen... det är ganska otroligt att de låter så dåliga artister delta? :S

Dagen har gått ut på att sitta i sängen och ladda ner avsnitt av Shounen club och lyssna på musik. Värt. Nej.
Alla vet ju att jag hatar att sitta hemma hela dagen, så det sög lite.
Ogillar att gå på stan själv.. och har inte pengar på mobilen så att jag kan kontakta andra utan comviq.
Vilket påminde om att jag måste fylla på kortet innan jag drar till sthlm på tisdag!

Yes, ska träffa Marita för första gången, hon som sagt att jag kan få hjälpa till på konserter ibland! Är ganska nervös. :)
Men hon verkar snäll, så det går nog bra. I hope!
Ska betala för Dvd'n och tidningen hon köpt åt mig i japan. Från konserten jag var på osv, ville ha den som minne. ;)

Nu ska jag kolla på lite grejer jag laddat och sova sen, är så trött. Imorrn träffar jag kanske Raq, får se. Så låter det alltid numera... får se. ;) Men skolan och all stress... jag borde själv lägga ner lite grejer? Bryter förfan ihop asofta nuförtiden i skolan, blir jättelätt arg och ledsen för att jag har så mycket att göra och ingen fattar det egentligen.
Ni skulle bara veta säger jag.

Nä, vi hörs imorgon I guess! :)
God natt!


~*~

Godmorgon världen!

Kollade ut genom fönstret imorse och såg att det snöade. Mysigt. :)
Syrran håller på att baka scones, så det ska bli fett gott! Nu blev jag jättesugen på att göra blåbärsscones också... får göra det nångång snart. ;)

På måndag skippar jag nog skolan... får se om jag pallar gå dit ens.
Just nu har jag verkligen ingen lust att se nån nästan. Vill bara skriva på en gång att jag inte är lack på tjejerna i klassen, så att de inte tror det, även om jag hade lite svårt att hålla tonen nere igår för att jag var så upprörd...

Vill gå på stan idag, köpa ett till navelsmycke innan priserna går upp igen. :P
Det fanns inte så många att välja på, men sånna där glitterbollar fanns kvar, som jag vill ha.
Gillar att jag ogillade alla smycken jag köpt först innan jag köpte dem. ;) Typiskt mig.

Jag är jättesugen på att dansa fler danser, men först måste jag lära mig streeten... -.- Jag är väl inte direkt kung på det... Fast then again så har vi bara haft 2 lektioner... (a) Gillar att våran vikarie inte riktigt fattat att det är nybörjare...
Eller snarare, han "försöker" verkligen hålla det på basic nivå, men han failar hårt.
Får väl se... Fast man lär sig ju stegen när det går långsamt... Det är när man ska dansa till musiken som det blir kaos. :P

Får se om jag hittar nån som joinar stan idag, annars kanse det bara blir film med syrran idag.
Sthlm på tis eller ons! :D


~*~

.

Jag är fortfarande skitarg.

just ja!

Nu är det helg. Fyfan va jag behöver det, även om jag inte vart i skolan under veckan pga japanerna. Det har tagit tillräckligt på krafterna med alla missöden i alla fall.


Trevlig helg!
~*~

-

Det är så mycket jag vill säga, men jag orkar nästan aldrig skriva längre.

Dålig dag idag. bråk i skolan... pallar inte bry mig längre, nu får fan folk klara sig själva. gillar att alla ändå kommer till mig med frågor även om jag sagt att jag inte är ansvarig och det inte är mig man ska prata med mer, eftersom folk vet hur jag är. med koll och sånt. och alla idéer kommer till (inte från, utan -till-) mig.
men det är ju ingen som lyssnar när jag tar upp dem.
 envisa och tråkiga jävlar.

satt och lunchade med kurator på mamas mezé idag. det va skönt. pratade om anna och grejer... visste inte att jag fortfarande hade så mycket inom mig som vill ut... hade det inte vart massa människor där hade jag nog inte hållit tillbaka så mycket som jag gjorde, men några tårar slank förbi... ville verkligen bara gråta och få ut allt... jag saknar henne så mycket.....

benet gör ont som vanligt. måste fortfarande äta smärtstillande för att kunna sova ibland... aldrig vart såhär, inte sån smärta. nått fel lär det ju va, vad folk än säger.

antagligen kommer det att skrivas skit om det här i andras bloggar... som vanligt.


orkar inte bry mig mer.

Restaurangen

Igår träffade jag årets japanskagrupp! De är fett trevliga och vi hade jättekul på restaurangen. :D
Blev genast kompis med bordsgrannarna, och alla kom jättebra överens.
Tror faktikskt det här är den bästa gruppen hitills. :)

Kul att en av killarna uppvakade Kiru's flickvän aslänga och att ingen utom jag märkte, sen när de sa att de va tillsammans fick vi alla jätteroligt eftersom han skämdes som tusan. xD Sen sa vi att han skulle sno henne från honom och grejer, och han typ "omöjligt, nejnejnej". xD
De har humor iår, det gillar jag.

Idag ska vi lyssna på lite föredrag och grejer, presentationer och byta presenter. Hoppas de gillar det vi köpt. :)
Nu måste jag göra mig iordning, måste dra till bussen!

Hörs!

~*~

...

Nej, nu menade jag inte att -allt- jag säger är det som är riktigt. Även om det kanske framstod så.

Jag har märkt att jag är riktigt dålig på att uppdatera bloggen hemifrån, men jag orkar nästan aldrig göra det hemma.
För det första har jag datorn i sängen och det är fett jobbigt att skriva liggandes.
För det andra så vill jag inte hålla på med datorn så mycket hemma, speciellt inte på helger, då vi använder datorn i skolan 6 timmar om dagen.
Det räcker för mig.
Vill inte bli ett datamonster heller, så jag försöker lägga ifrån mig datorn mer och läsa lite mer böcker istället.
Har blivit så dålig på det på senaste tiden.

Nu ska vi göra nått på lektionen, och jag har ingen aning... planera inför montern till mässan kanske? :S Aja, det löser sig.


~*~

yeah...

Jag hatar när folk inte lyssnar på mig när jag vet att jag har rätt.
När det -alltid- visar sig att det jag sa var det bästa man kunde ha gjort. Folk inser inte.
Jag vet saker.
Och det gör mig förbannad när folk inte lyssnar.

Jag märker direkt hur en människa är, speciellt om personen är instabil eller inte. Jag vet hur länge ett par håller eller om det ens kommer funka, och jag behöver inte ens träffa personen i fråga.

Det är inte direkt så att jag gillar att jag vet så mycket ibland. Även om det oftast är bra.
Jag ser även saker som ska hända, även om jag inte vet när det ska hända, eller OM.
Det är oftast därför jag kan verka fett paranoid ibland.

Dude, just... give me a break! Jag vet att det låter stört, men så är det.
Vi har asmånga i släkten som är sånna på mammas sida. Nästan alla kvinnor är det.


.... Jag har ingen aning om varför jag berättar det här, för nu kommer ändå hälften tro att jag är galen. Förrutom de som har hört mig säga saker som har hänt innan det händer...
Och nej, det är inget jag lärt mig kontrollera eller frammana bara sådär.

~*~


RSS 2.0