Måste väl få jobba med skolarbeten? :S

Min syrra lackade lite på att jag tagit över dte mobila internet, men ffs, jag måste få jobba med skolarbete! Har de tagit bort internet för mig så att jag har asfå chanser, då måste de låta mig, även om det betyder att jag sitter i 5 timmar i sträck eller mer!
"Vi måste också få använda det"
Vad fan till för då? :S Kolla hotmail? Kul, gör det när jag inte är hemma då? :S Då har du ju all tid i världen liksom.
Så trött på det. Och så säger hon att jag ska sitta nere så att de har koll på hur länge jag sitter. My fucking as! Som OM jag skulle kunna sitta och jobba när jag vet att de "inspekterar" mig. Det här är värsta hitler-lägret ibland. Längtar verkligen tills jag kan skaffa eget.

Imorn är det nyår! Får bara 400:- att åka till sthlm för, så jag hoppas att jag klarar mig. Vill ju gärna ha något att dricka, annars blir det tråkigt. :P Ska försöka räkna på det idag. Måste kolla hur bussarna går och sånt också.
Woooh, första gången det blir riktigt nyår på lääänge för mig, pepp! :D
Hoppas det inte blir massa tjafs bara.

Är så sugen på att beställa lite Mötley Crüe och Queen skivor när jag får mitt studiebidrag. Vill även köpa The Dirt, boken om Crüe. Sååå sugen!  


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPP! :D (det kommer att upprepas några gånger...)


...I suck... -.-

Insåg just att jag ska upp 9, och jag inte lagt mig än.
Great Nika, good job. -.-

MOTHERFUCKERS!!!

MEN VILKEN JÄVLA IDIOT SMÄLLER FYRVERKERIER MITT I ETT JÄVLA BOSTADSOMRÅDE!!!??? Jävla idioter som bor i fucking Stenhagen!! Jag är så jäkla trött på att alla retards kommer hit och förstör!!!
Höll fan på att få hjärtattack av första smällen!! Jääääävla idioter med alldeles för små hjärnor och ingen respekt för andra människor!!
"det är roligt" hör jag att någon retard säger! BO I SKOGEN OCH STÖR DIG SJÄLV ISTÄLLET, ASSHOLE!!

Kaaallt!!!

Herreskogar, har på mig två tjocktröjor, och -NU- börjar jag bli lite varmare. Frysit hela dagen, it sucks! :( Vill inte bli sjuk såhär lagom till nyår!
Ska ju på Louie's famous nyårsfest, första gången jag firar på4-5 år ju! Första gången på så länge jag får vara med Jerry och Linnea på nyår med! ^^ Jag SKA gå!! >.<
Vilket påminde mig om att jag måste kolla upp vad allt kommer kosta. :p

Idag var jag och fikade med Frida, vilket var jävligt trevligt. ^^ Vi måste umgås lite mer. :) Skrattade och hade askul, vi har exakt samma humor. Får nog bli film hos mig inom en snar framtid eller så. Kanske bjuder jojo med? :) Längesen man träffade den bruden.

Nej, nu ska jag kolla runt priser och sånt, och om det eventuellt kan bli lite dricka med. ;)
Tjingeling!

Försenad födelsedagspresent. :)

Var hela dagen med Sofia ida, och fick min försenade födelsedagspresent. :) Vi gick på bio efter att ha softat ett tag hemma hos henne, och såg Avatar.
Den var ganska bra, hade förväntat mig lite mer eftersom alla är helt tagna av den, men den var ok.
Den få 4 av 5. ^^ Grymt animerat. Bra story. Lite för förutsägbar dock.
Men vilka filmer är inte det nowadays?

Vi gick runt lite på stan, och Jerry joinade. Tydligen ska jag få en julklapp av hans mamma. :D Nyfiken!!
Vi trallade runt en stund innan bion, det var najs.

Hela dagen har vart ganska najs faktiskt. :) Jag är nöjd och glad. Rofylld.


Demonstrationerna i Iran

Det händer tydligen väldigt mycket i Iran igen. Kämpa på säger jag bara! Jag är ganska glad över att de börjat stå på sig där nere. De är ett så förtryckt folk, folk vet inte. Jag känner det verkligen när jag är där. De är inte lika förtryckta som på andra ställen kanske, men ändå.
Jag gillar att de insett hur lurade de har blivit, och att de gör nått mot det. Det kommer inte bli lungt förrän det händer något.
Är dock lite orolig för släkten, men de klarar sig nog. Tror de håller sig utanför. Fast man vet ju inte, ibland hamnar man bara i smeten på väg till eller från jobbet... :/

...

Livet är verkligen en bra konstig sak. Har sånna otroliga humörsvägningar numera så jag knappt hänger med själv. Mår ganska illa av det faktiskt, känns lite som åksjuka. Kan inte äta mat heller längre, blir bara spyfärdig (och det är väl då jag egentligen borde tvinga mig äta?). Men helt ärligt, jag orkar inte må apa hela tiden. Det tar på ens krafter, så då äter jag nästan hellre mer sällan.
Det går säkert över ändå.

Mirre sa för några dagar sen att jag kanske fått musarm eftersom jag har så ont i nacken... jag undrar jag... Skulle inte förvåna mig då allt vårt skolarbete är med datorn... Vi har ju inte ens idrott längre. :P
aja, det löser sig väl också? xD

Imorn ska jag ner på stan med Sofia, sen gå på Avatar. :) Hört att den ska vara rätt bra. Måste upp tidigt dock, och duscha. >.< Dock sista veckan för iår... wow, känns lite skumt att det bara är en vecka kvar på det här året.
Så jäkla skönt. 2009 har varit by far det värsta året i mitt liv. Bara massa skit. Jag vill aldrig vara med om det här året igen. Fucking hell.
Och guys, det har redan gått ett decenium av 2000-talet?
Fan va det gick snabbt.

Trååkigt...

Sitter och är ganska rastlös... vill ner på stan, men det är väl, stängt nu. :P Vill göra något... ska nog knacka på sandra lite senare och kolla om hon vill hitta på nått. ^^
Vill måla, men i brist på plats... :( Luktar oljefärg i hela rummet ändå... har typ 4 tavlor som torkar i väntan på ett nytt lager färg. ;) Måste vänta åtminstånde en vecka... it sucks. :P

Vaad ska man göra? Borde väl sätta mig ner med gitarren... eller jag menar, göra hemsidan och fortsätta hitta spelningar åt basil, men det är lite svårt utan en demo man kan skicka ut. :P Måste be dem fixa en åt mig så jag kan jobba lite med den. :P

Jaa... borde väl pilla på hemsidan nu...
Vi hörs senare.

Men shit

Har man en störd familj eller vad?
Min kusin håller på att banka i väggen och är sepe (hon har hållt på i flera dagar) för att de är sepebarn och har damp eller nått, och inte en fucking jävel bryr sig om att uppfostra dem, grannen skickar ett sms och undrar vad vi håller på med, och jag säger hur det ligger till, och får svar att jag kan ju säga att hon klagar och sånt.
Gör det, och då flippar -alla- om hur störd hon är som klagar eftersom vi dunkat en gång på 20 år, men för i helvete, spelar väl ingen roll om man dunkar en gång på hundra år eller inte, det är ju störande i alla fall? 
Fan, JAG blir störd på att de aldrig uppfostrar henne för hon är liten och det är synd om henne, och då är det ok att beté sig som man vill. 
Fel? 
Man måste ju uppfostra barn så att de kan lära sig till framtiden? Man kan ju inte stå och slå i toadörren när någon sitter där inte för att man måste på toa jättemycket, när det finns en till tos på övervåningen? :S Rycka i dörren och skrika? Fucking, lär ungen att beté sig? Och andra gånger är det dampskrik om att man vill sitta på en viss stol osv, -bara- för att ens syster sitter där? 
För i helvete. 

Och att min familj dampat sönder på B nu, det är fan inte okej! Dampade något rejält tillbaka, och prinsessan ava har ju skyllt hela sitt förjävliga betéende idag på att hon fyller år (fel, hon fyller år imorn) och vart en riktigt häxa hela dagen. Jävla diva.

Fick nyss ett "hot" om att både jag och ava måste dra härifrån eftersom mamma inte pallar med nån av oss mer, bara för att Ava är ett fucking as och gör mig pissed bara av sin närvaro. Men fine, betala hyran tills jag hittar ett jobb så är jag bara överlycklig över att få dra härifrån och aldrig träffa någon av dem mer. :P

hemkommen

Firar syrran idag, fast hon fyller imorn. Blir väl lagom kul, lite trött på kusinerna vid det här laget, de är så jäkla ouppfostrade. :P Småbarn. </3
Mina barn ska va så jäkla coola att ingen kan bli irriterade på dem.

Hann bara träffa Jerry en kort stund idag... Vilket va synd, men stan stängde ju läskigt tidigt idag? :S Det ska väl ändå stänga 18.oo på rean? :S
Köpte i alla fall 3 målardukar som ska användas flitigt (senare ikväll?). Inget av det jag sucktat efter var på rean, vilket suger. Hade äntligen pengar att köpa en grej jag velat ha länge på Indiska, men såklart var ju den slut. :P Typiskt... ^^

Vill måla nu nu, men vet inte vart jag ska ställa duken jag målat på så den inte färgar av sig osv. x)
Sugen på film. :o

God morgon

Känner mig lite sliten i axlarna... vet inte varför. :(
Sitter och lyssnar på Basil's nya låtar från inspelningen på Myspace.com/bforbasil. Kolla in det, Slowmotion in speed och Monopolyman är de nya. 

Ska ner på stan sen och kolla in rean. Det var stängt igår när jag drog ner, så det slutade med att jag och kusinen kollade på harry potter och hade det mysigt. :) Fast jag somnade. xD Satt och fick säga till henne att blunda på de "läskiga" ställena dock. ...så jag halvsov kanske... -.-

Vill verkligen köpa nya dukar. Är på värsta målarhumöret. Har målat ganske mycket på senaste, och har massa idéer, men ont om dukar som sagt. :P Sen ska jag kolla om skorna jag vill ha finns också, och lite andra grejer.  

Och så överlevde man ännu en julafton

Har jag någonsin sagt hur mycket jag ogillar julafton? :P Samma jäkla skit med släkten varje gång, och inte får man sova. >.<
Jag har grova problem med att sova redan, behöver inte massa skitbarn som bråkar och skriker mitt i natten utan att de vuxna säger till dem, trots man bett alla vara tysta för att man försöker sova! </3

Idag planerar jag att dra ner till stan och kolla om nått är öppet. Ska kolla lite skor och busskort, kanske köpa lite kläder om pappa har lust att betala.
Vad fick jag i julklapp? Ett minneskort till mobilen, stövlar, presentkort på bianco, en nagellacktorkare (jag målar inte ens naglarna...), ett ljus, ett armband och en badbomb typ. :P Ett julkort också. Grattis.
Vad fick ni? :)

God Jul my friends! :D

Haft en asnajs dag med Mirre hos henne. :) Sov en stund på soffan, men tro mig, det behövdes. :P Vart så seg fram tills kvällen. Mysigt hade vi ändå, I hope?

Imorgon är det julafton! Känns så jäkla skevt. Inge julkänsla alls... men den kommer nog imorn. :) Har dock redan fått några julklappar, plus vet vad jag ska få. Det tar nog kål på julkänslan.
Min moster och kusinerna kommer imorn iaf. :) Kul med lite släktingar på julafton, det var så längesen. Förut samlades alla här... :(
Aja. :)

God jul på er allihop! :D Ät gott och bli feta, ni har ett helt år på er att träna brt det igen. ;)
Hoppas ni har en asskön dag imorn!

Kärlek. <3

Nyfärgat :)

Nu är det nyfärgat, men det blev inte så stor skillnad. Vill ju dock bara att det ska bli en annorlunda nyans. ;) Foton kommer väl I guess. Blev inte så bra bilder, men ja... kanske lånar syrrans kamera imorgon.

Valle drog just, blev inte så mycket till film, hon fick hjälpa mig färga istället. ;) Nu är alla julklappar inköpta iaf, ska bara hitta en födelsedagspresent till syrran med... Hade en asnajs idé om vad jag skulle köpa, men det glömde jag ju i samma sekund som jag skulle träffa pappa. Bokstavligen.

Nu ska jag upp och slå in allt och ställa under granen. Jag tror dock vi kommer ha en naken gran på julafton... fan va kungsgran barrar lätt. :P

God jul

Shit, det är bara 3 dagar kvar till julafton. Känns lite skumt.
Ska ner på stan med pappa och köpa julklappar idag. På tiden? Måste komma på en present till syrran med... hon fyller ju år om 5 dagar...
Sen när jag väl är hemma ska jag (dock efter att jag druckit en kopp te) färga mitt hår. Det blir bara en toning i mahognybrunt, men ändå. :) En liten skillnad lagom till jul.

Vad fan vill -jag- ha i julklapp då? :S

Väntar på att min fru ska komma. Måste komma igång med skolarbetet, och det gör jag nästan bäst om det sitter någon med mig. Borde vara tvärtom, men...
Ska leta fram lite nya typsnitt till photoshop med. Behöver det båda till tatueringarna och hemsidan.
Tänkte dra ner och boka tid snart, och då behöver jag en bild med mig. :P

Nej, jobba lite nu.

Trött

Mår typ illa av trötthet. borde gå och lägga mig.

Träffade Mirre på stan idag, vi skulle se eddie, Rabih och Calle från Idol, men jag hann just i tid till att de slutat sjunga och skulle signera. :P Jäkla bussar... -.-
Vi drog istället hem till mig och kollade på "Fantomen på Operan", spelade gitarr och åt knäck och god mat. :)
Hade det mysigt. Fast det går alltid så fort när folk är här... man hinner inte göra nått. man borde ses under en hel helg istället. Synd att min syster existerar. Tiden då hon var hos vår moster var som himmelriket. <3


R.I.P Brittany Murphy

Brittany Murpy hittades död imorse i sin lägenhet. Hon blev 32 år gammal. R.I.P.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6322529.ab


god morgon

Det blev en sen natt igår. lotta och David kom hem vid 3-tiden, och vi satt uppe ett tag till. tror vi la oss runt 4, halv 5. Längesen jag var vaken så sent ,men var pigg som jag vet inte vad. Slår alltid över efter 1. :)

Idag ska jag träffa mirre och kolla på Calle, Eddie och Tove från idol på stora torget. Lär va mkt folk där, men jaja. Kul att se dem live iaf. :)
Just nu väntar vi alla på att David ska komma med vår frukost... pizza. :D Vi tjockar oss som fan, men seriöst, det enda jag åt igår var fan 2 mackor och lite godis. Jag vill ha mat, ävn om det dryper av fett. </3
Blir bjuden i alla fall, gulligt. <3

Funderar på att färga håret själv hemma sen. Jerry skulle hjälpt till, men får klara mig själv. ^^ Vill färga innan avslutningen, tror inte jag hinner imorn då jag ska till Suraj.

Bilder från dagen kommer förhoppningsvis senare. :)

ghsrgfdgsjghth D:

Ni anar inte hur trött jag är. mår illa typ. Barnvakt med Jerry åt Jonis. David och Lotta kommer vid 3-4 tiden... my god. Hungriga är vi, får se om vi käkar eller inte... Antagligen inte... fast iof har jag bara ätit två mackor idag.... skulle va najs med käk.

vi kokade knäck hos Jenny idag, hon, jag, Jenka och Sofie. :) Jättemysigt. Hade askul med tjejerna, det får vi göra igen snart. Lite vin och en najs film kanske? :)

Hundarna ligger och tröttar sig... kul för dom. Blir inte ett dugg tröttare av att kolla på dem. Ska nog ignorera dem ett tag känner jag.

Minusgrader i skolan? :S

Det känns fan som det. Det är sepekallt. Sitter med jacka och mössa på mig, tjocktröja med, men fryser som en häst i alla fall. Kaaallt.
Väntar på att fru ska komma också, hennes buss vart en timme försenad... hon är nog här snart iaf.

Bilen pajade igår kväll, och igen imorse. Den står så fint på motorvägen vid Ica Väst nu. Vinka om ni ser den. ;)
Känns fint att den sog pga batterierna igår, och pappas kompis kom och laddade lite så vi kom hem, sen så laddar mamma inte upp dem igen innan hon åker, jäkla idiot. >.< Tror hon att det går av sig själv eller?
Jäkla tant. Ja, får väl se vad som händer nu då...
Jag som tänkte träna intensivt för att kunna ta körkortet snart. Trevligt. För väl köpa några lektioner bara för att köra lite innan man kör upp... -.-

Idag ska jag fika med älsklings-Linnea efter lunch. :D Ska bli mysigt. Samma gamla café blir det, åååh varm choklad får det nog bli. :D En klassiker i sån här kyla. >.< Fryser fortfarande om händerna... har vart i skolan i 1½ timme nu... :p
...Saknar Linnea... 5D
    Ingen fattar den smileyn.
 
haha, Johanna kom just. Trevligt.

I skolan igen

Uuh. sömnbrist. -.- Jävla Jerry och hans jäävla dator. -.- du ska få spö.
Sov över hos Jerry inatt i alla fall. Det var najs. Vi hade massa skoj över en fin liten människa. oj oj oj. :)

Idag ska jag träffa Snurre, ifall våra mobiler kan fall back in love så att vi kan kontakta varandra. Ingen av oss kan varken messa eller ringa. xD Typiskt. Annars får man väl hitta på något annat kanske? :)
Kanske snöbollskrig med Jerry och Linnea? 
   Och imorn blir det fika med Linnea innan hon drar till NYC över lovet. avundsjuk? jag? nejdå.

At j's

Hemma hos jerry, vi har kokat knäck, och för första gången på 5 år verkar det som att vi har lyckats! :D
Alltså, vi failar alltid när vi kokar tillsammans, fast blir perfekt annars. Men vi får väl testa. :) Måste fock sova snart, upp till skolan imorn. ^^

Haft en najs dag efter att jag drog från skolan. Gick till Stina på åhléns och hängde ett tag, sen träffade jag Jerry och Annica, och drog runt med J sen. Tog en runda på Granby, sen hem till hans kära bror och hans familj. Nu har vi kokat knäck de senaste två timmarna typ. De borde vara bra nu. Fick dock använda muffinsformar då vi inte hade några knäck... -.- men hey! en ny variant! :D

Nu... god natt, ni får höra om knäcken imorgon. ^^

...

Älskar när man glömmer vad man ska göra. :P



...Fan va jag ångrar mig. Kuk-jag.

Du kan vara stark men ändå ha behov.

Fick en lapp av min kurator där det stod så.
Ska jag lyssna på det? Har lite svårt för det.
Ja, det stämmer, men det betyder inte att jag är redo för att låta mig bli "svagare" och ta hjälp.
Inte i form av tabletter som ska göra mig glad i alla fall. Vill klara det själv.
Och det står jag benhårt för.

Godmorgon Sverige.

Hade just ett fint samtal med min mentor. Ska avbryta praktiken. I alla fall för tillfället. ...han tycker att jag borde få sjukskriva mig... Tycker väl jag också litegrann. Hade varit skönt. Men ska ringa min handledare om en stund. Kommer bli jobbigt. Hon va visst inte så glad igår. Filip spoilade ju. Så jävla dåligt. Nu framstås ju Jenny som en sämre person också. Great. Nu har jag det på samvetet med, och det gör det hela bättre.

Anyways.

Sitter ännu en gång i skolan. Ska jobba med rester. Bättre det än att sitta hemma och glo i taket. Nu får jag i alla fall komma ut en sväng.

Underhållning

Jerry är påväg hit, ska hänga lite med mig i skolan, göra mig sällskap på lunchen osv. :) Ska bli kul. Vi ska kolla lite foton som jag tagit också. Måste framkalla senaste rullen. Känns lite hemskt att alla bilder kanske dött. >.< Råkade öppna kameran innan allt var tillbakaspolat (manuellt, suger), fast jag trodde det. -.- typiskt mig.

Måste verkligen köpa en blixt till den kameran. Ska kolla efter lite nya objektiv också. Blir så dåliga färger utan, mörkt och sånt. :P

Ska börja skriva lite på loggboken medans jag väntar nu känner jag. :) Så jag får något gjort idag ändå.
Vi hörs senare. :)

Skippade praktiken idag.

Bråk med p som vanligt. Alltid om pengar. Som att de skulle komma tillbaka för att han bråkar om det.
Trött på att de tror att jag knarkar eller ger mina pengar till mina vänner. Vafan, gör inte det direkt, men klart man bjuder varandra ibland. De gör det med mig hela jävla tiden, varför ska jag inte göra det tillbaka när jag kan? :S

I alla fall. Är i skolan nu. Tänkte jobba lite med projektarbetet, och kanske skriva lite loggbok. Har ju glömt göra det. Är trött som fan i skallen. Ont i axlarna med. Men ja... när ska man sluta vara helt slutkörd egentligen?
Hur ska man orka?

Måste prata med en person idag med. Förklara min "diss" litegrann. xD Wish me luck.

Back at school

Tillbaka på skolan idag för att jobba med projektarbetet. :) Skönt med lite variation. ;)
Kan tyvärr inte skriva här så ofta under praktiktiden, då jag inte har något internet, men jag ska försöka så gott jag kan. :D

Igår var jag hos Jenny och kollade på pocahontas. Mysigt som tusan, förrutom att de gjort om färg och ljud... fan ta dem. -.- Vi kollade även på Kung-Fu Panda (äntligen), den var asrolig. :) Har vart tveksam över att se den, men den var värd tiden.

Ska börja på ett nytt projektarbete, lite manager-jobb åt bandet Basil (http://www.myspace.com/bforbasil). Kollar runt nu, ska skriva en projektplan osv. Hoppas på att det går bra. :) Redan kollat en tidning som skulle kolla upp dem.

Sitter ensam i skolan just nu. Fru kommer till lunch istället, dissad. :( Hennes man gillar dessutom inte att jag kallar henne fru sa han idag. xD Ska fortsätta bara för att. Som om jag skulle sluta. ;)


Hemma hos Louie

Hemmahos Louie för första gången på 2 år.
varit med i studion idag, Basil spelar i en demo. Det var najs, mysig studio, och det var en upplevelse att få vara med och se hur det funkar på riktigt.
Hade kul med grabbarna, vi drog till repan eftråt och de spelade lite till, men nu är vi hemma hos lo och spelar tv-spel.
De har tvngt mig klia Louie's rumpa dessutom... :(

Mer om allt imorrn, nu vill jerry att jag ska hänga med honom

?

Är det bara jag, eller finns det inga intressanta nyheter längre? :S

Jag insåg just för övrigt att det är 5 månader kvar till deadline för projektarbetet, och jag vet inte vad jag ska göra... tänkte skriva en bok, men det blir aldrig av...
Sen har vi praktiken... och julklappar...
Känner hur jävla ont det gör i magen... :(


RSS 2.0