Dansuppvisningar

6 Augusti     Kungsträdgården, Stockholm 17.00

12 Augusti   Parksnäckan, Uppsala 19.00

? Augusti (?) Kulturnatten, Uppsala, random plats, vet ej tid än.


~*~

:P

Vaknade tidigt idag... pain. Fick hjälp i alla fall, helt otroligt...

Imorrn blir det fest med Jenny. :) Kul som tusan ska det bli. ^^ I hope at least.
Suttit och spelat gitarr som en tok de senaste dagarna, ska träna upp lite fler ackord så jag kan skriva lite mer. :)


~*~

Sitter hos Jenny

och får hjälp med skolarbetet. Thank god. Faktiskt klar med en uppgift, vilket är mer än jag har klarat av under lovet. :P Tänk vad mycket det kan påverka att bara ha en brevid en kompis som hjälper en litegrann och tipsar.
Fett najs.

Nu utnyttjar jag internet igen, men vad ska ma göra? xD Inte direkt som att jag kan kontakta alla eller skriva här annars?

Köpte en stålsträngad akustisk gitarr igår, Epiphone, och den äger! <3 Jag är helt kär i ljudet, det låter så bra i den, och den passar mina fingrar. Vill bara sitta och spela på den hela tiden. ^^
Snart kommer M och J hem, och då ska vi spela järnet!


~*~

Fotografering och pannkakor

Sitter hos L med J och mg själv. Har haft pannkaksparty, som L så fint kallar det, och haft mysigt. otat litegrann med. Ska kolla på Alladin och chilla litegrann.

Träffade L nere vid Botaniska Trädgården och fotade lite, den traditionella bänk-bilden togs, sen lite bilder på fina områden.
Senare cyklade jag hem till L medans hon tog bussen, säger bara att jag borde ha cyklat mer i sommar.
Kände mig som en 60-årig gubbe som aldrig tränat i sitt liv. Hade kunnat hålla igång konditionen bättre så.
Mer cykling från och med nu!

Det har hänt mycket se jag skre sist i bloggen, vilket stör mig eftersom jag inte har tillgång till internet så jag kan skriva om dem medans de är färska. x) Just nu minns jag inte riktigt.

Var och pratade med en psykriatike efter att en kompis "tvingat" mig efter lite händelser, och de skickade remiss till psykolog så jag får träffa nån. Psykriatrikern bröt ganska mycket på nått språk, sköterskan jag pratade med innan med.
Hon fattade knappt vad jag sa. Det kändes lovande. Sen fick jag inte gå därifrån förrän jag lämnat blås- och piss-prov. Kände mig lagom kränkt. Men senare fick jag veta att det är så det går till på vuxenpsyk. Hade glömt det.
Vuxenpsyk.... oh yes. Nu kommer jag -deffinitivt- inte få någon hjälp.

Gillar även när folk försöker få allt att se så bra ut i mitt liv. As. Jag har alltid en sån tur med mitt liv.
T.o.m J brast till sist ut med ett "jag FATTAR inte varför du har så otur med -allt- Nika! Jag -fattar- verkligen inte!".
Ja, jag fattar inte heller. Men trött är jag. Har aldrig tur med nått i mitt liv. Visst händer det några få bra saker som jag haft tur med, som de vänner jag har just nu, men that's about it.

Nä, nu ska jag införskaffa ett fotoalbum, fler filmer och sånt och fota som en galning. Fan va kul det är. :)
Träffade Je igår med, ska hem till henne nästa vecka och få hjälp med skolgrejerna.

J spelade just upp sin nya låt för mig. Fyfan va bra. Gillar den grovt.






At J's

Sitter hemma hos J och ska spela lite Tekken och chilla. Skulle boka biljetter till Harry potter, men eftersom asen gjort någon årsberäkning så har de gjort att min gratisbiljett jag hade försvunnit. Men eftersom jag är haXXor så hittade jag den igen, så jag har bokat till måndag istället.
Tror dock inte jag kommer gilla den. Tycker skådisarna är så sjukt dåliga.

Har käkat pizza och tjockat oss. Oj oj va mycket jag kommer ha att träna bort i höst. xD Tror nästan allt som försvann under året kom rusande tillbaka nu på lovet. Orkar inte tänka på skolan längre heller. Inget jag kan göra åt saken längre.

Vill börja gymma igen. Jag och J funderar på att göra det igen. Vi brukade gå och gymma i timmar förrut. xD Får ju mer pengar i höst, så jag kanske har råd?


~*~

Film på g

Nu ska vi alldeles strax kolla på Coraline, sen Barnhemmet senare inatt. Tv-spelande därimellan? Vi får se. ^^ Vi har laddat upp men munkar, donts, äpplen och läsk! Nu kör vi!


~*~

Hemma hos en ful turk.

Sitter just nu hemma hos Merei och väntar på att hon ska duscha klart. :P Såklart låg hon fortfarande och sov när jag kom, vad förvånad jag blir. ;)
Ikväll blir det massa tv-spelande, promenader och filmtittande hoppas jag. ^^ Ska bli trevligt.
Bara man orkar morgondagen. ;)
Då blir det fika med J, R, Li, N och L. :) Ska bli najs. Kanske blir det även utgång till Williams på kvällen, får se. :)

Nä, men ska man kanske utnyttja Internet här litegrann? ^^ Och dricka min cola? Mmm, cola.<33 Måste kolla hur mycket pengar jag har på kortet också kom jag på. :P Ska ju bjuda J imorrn.

Nu får faktiskt turken ha duschat färdigt... Jag tror nästan hon gjort det? *lyssnar*...
Nä, det är nog ett tag kvar... :P

J ringde och underhöll mig medans jag väntade på bussen. Thanks dude. <3 Tiden gick mycket fortare då. Måste börja ringa folk och random prata när jag vill att nått händer. xD Mycket roligare.

Nu ringer det också... men jag svarar inte. xD Hatar svara hos andra. :P


~*~

Hej då.

Sista dagen med internet, så efter det här kan jag vara svår att nå om man inte mailar/ringer. Har ni inte mitt nr, fråga om det. Så efter ikväll så kommer jag inte kunna skriva så ofta.

Måste bara få säga, fy sjutton va trött jag är på att höra om hur MJ dog eller blev mördad eller what ever. Det händer sjukt mycket viktigare saker i världen just nu, som undanträngs bara för att han dog.
Skärp er for fuck sake!


~*~

Typiskt... -.-

Jag är så sjukt uttråkad. Gick just till Maxi för att köpa äpplen och lakrits, och fylla på min mobil, och insåg just att jag glömde fylla på mobilen. >.<
Enda egentliga anledning till att jag in first place. Way the go, Nika. -.-
Aja, har lite laktitsnappar att trösta mig med iaf. <3

Idag... har vart en sjukt seg dag. Varit hemma hela dagen och degat, och alla vet ju redan hur mycket jag hatar det. :P -.-
Jag kan ju alltid passa på att ordna lite kategorier? Gör det...

Imorgon vill jag fan göra något! Nån som är på att ses? Om det inte är hell väder?


~*~

Trött och lite sliten.

Hade kul igår! Sara var jättefin, och alla vi tjejer började nästan gråta under vigseln. ^^ Det var så fint, och helt... I don't know! xD Vacker?
Bilder kommer nångång i höst antar jag, eftersom det här är den sista dagen utan internet hemma. :P Sen får jag snylta hos kompisar.

Det var ibland ganska lame, eftersom jag -egentligen- inte kände nån. Det var ju liksom syrrans kompisar, inte mina... Men bordskamraterna var i alla fall riktigt trevliga, det satt inte alls nån äldre man hos mig, utan det var bara folk i min egna ålder. Och vi satt vid 8-bord, så alla kunde konversera med varandra. :)
De två killarna brevid mig var jättetrevliga, och min sid-kamrat var en riktig gentleman. x) Höll ut stolen så jag kunde sitta/resa på mig, hjälpte mig ner från stolen när vi sjungt en låt ståendes på dem osv. :)
Den andra killen och jag hade väldigt mycket gemensamt, så vi pratade en heel del. Tyvärr blev vi avbrutna hela tiden under konversationerna av tal och sång. ^^ Ibland blev det lite väl, vi fick inte äta ifred och sånt...
Men allt som allt var det en trevlig kväll. Fick många nya bekanta. Hoppas man träffar på dem nångång igen.
Skulle vara kul.

Funderar på att försöka få kontakt med M idag, så vi kanske kan ses? Orkar inte vara hemma med aset till syster just nu. Hon var ju riktigt otrevlig mot folk hon inte gilla. J vet precis hur hon blir då. -.- Hon kan ju inte ens försöka låtsas, utan hon är otrevlig, gör narr och dissar stenhårt. Många blev liksom 8<??. Det kändes fint. Tur att jag är den trevliga systern av oss. På det sättet gillar folk mig mer. ;)


~*~

Bröllop ikväll, dags att förbereda sig!

Streeess! Inte egentligen, men lite. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen påbörja flera timmars förberedelser för ikväll. Lösnaglar ska på (jag vet -inte- vad jag tänkte på när jag klippte naglarna för att kunna spela gitarr så nära inpå bröllopet), målas, håret ska fixas, klänningen ska tas på och ansiktet sminkas.
Inte så mycket att göra kanske, men jo.
Speciellt när man inte har smink och antagligen kommer få springa till maxi och köpa random dålig skit. Vill intee!
Skrik och panik.

Hur det går, ja det får ni veta sen. Håret kommer antagligen faila, det gör det alltid. Men nu ska vi va positiva! :DDD
Rak i ryggen Nika!

Ska tydligen sitta brevid en lite medelålders kille vid namn Peter. Peter är väldigt pratglad, och därför får jag sitta brevid honom. Vilken tur att jag älskar att äta mat och prata med främlingar. <333 >.<
Seriöst, det är typ det värsta jag vet. Peter kommer att få en jättetrevlig kväll. Men jag får väl försöka. Men hade hellre suttit brevid nån i min egna ålder. Helt ärligt. -.- Vem som sitter på min andra sida vet jag inte. Hoppas syrran sitter i närheten. Eller i alla fall någon annan jag känner. :P

Nä, fixa sig var det! Vi hörs senare!


~*~

...

Kan jag sluta drömma att mina vänner dör?


~*~

Bröllop imorgon

Och jag är lite nervös. :) Har ju inget smink kom jag på. :o Men det går nog ändå.
Idag var jag nere på stan och köpte lite smycken och hårspännen. Ska ha som en lockig mohawk med håret uppsatt på sidorna, lite tuperat, och resten hängandes löst i bak typ. :) Hoppas det funkar.
Ska försöka fixa bild på det sen.
Får bli samma klänning som jag hade på bröllopet i Iran. De som har sett Dirty Sexy Money kan se den i ett avsnitt då de där rika har nån fest i sitt hem, minns inte för vad, men det är en tjej i bakgrunden som har en svart/vit klänning, kjolen är randig och har svarta rosetter på sidan.
Den har jag, fast den röda versionen. :)
 Äh, lägger upp en bild sen. ;)

Käkade även mat med papi och sis på Dragon Palace idag. Vi snackade lite om artister och skådespelare, och även om Iran. Syrran var ju såklart ett as angående musiker, som hon alltid är. -.- Pallar inte att hon är så fördomsfull och inte kan sätta sig i deras situation, utan tar man droger eller är sönderstressad, så får man skylla sig själv. hon kan bara inte fatta -varför- de flesta artister börjar med droger när de blivit kända.


~*~


:)

Va ute med Bond en sväng, fick låna hennes halsduksgrej och ha runt huvudet så bara näsan syntes pga. myggen. En arabkvinna hälsade på oss. Det var kul. :) (Hon har aldrig hälsat förrut. xD)
Ut och fota ska vi göra i alla fall, såfort myggen försvunnit och det blivit bättre väder.
Ner på stan ska vi fota också, så se upp.

"Hi! My name is, Daniel Linström! Shek aot my new album, here on spåtifai!"
Svenskar och deras engelska. <3 :)

~*~


Det regnar...

Tror jag väntar med att skaffa ödla tills jag flyttar hemifrån. Tror inte min familj skulle palla djurens foder... ;) Lättare att ta hand om dem och sånt i ett eget hem också tror jag.

Sitter och lyssnar på lite musik vi använder på dansen och sånt. Kollar på lite klipp också. Fy sjutton vad jag längtar tills dansen börjar igen! Snart borde vi börja träna på Kongo i Kungsan känner jag... Och kulturnatten, som vi också ska uppträda på. Jag vill danssaaaa! *nynnar på låt*

Idag ska jag ut och fika med pappa. Om han får lust att ringa nångång. Han skulle ringa 4. :P Nu är den strax 6.
Aja. Blir väl en annan dag. 

Senare blir det till att träffa Bond, och kanske gå på promenad, om vädret tillåter. Har som vanligt inga pengar på mobilen, hoppas hon inser det. ^^ Hon brukar göra det, så... 

Suttit och plinkat på guran de senaste dagarna. Har börjat skriva på en låt, men jag suger på att skriva ner, då jag inte kan ett dugg om takter eller hur man ska skriva, eftersom min värdelösa lärare som tog 2000:- per termin i 3-4 år inte kunde ta och lära mig sånt, fast jag bad honom. Ovärt som fan, och jag kan precis lika lite som jag kunde innan jag började gå hos honom. Det mesta jag kan är självlärt. 
Men jag vill ändå skriva lite låtar till mig och mirre, så vi kan köra nångång. Får försöka i alla fall. Hon kanske kan lite mer än mig inom det där. Annars får jag be om hjälp på annat håll.


~*~
 

Random talking

Tänkt idag att jag skulle ut och fota i Stadsskogen, men det regnade. >.<
Sitter istället och kollar lite efter jobb. Funderar på att skriva in mig på arbetsförmedlingen också, men det känns inte som att det är värt någonting. Känner ingen som fått jobb därifrån. :P Fast klart folk måste fått hjälp... Aja, får se. Man förlorar väl inget på det.
Måste ordna CV och personligt brev. Men sist jag var där och sökte jobb så behövde man körkort på allt som fanns, även om det inte var jobb där man behövde köra. :P Så.. körkort först kanske?

Skulle ju ta nu i sommar, men det blev bara inte av. :P Hinner inte. Skulle boka halkbana för nån vecka sen, men... åååh, jag vågar typ inte. Skitskraj. Även om alla säger att det är askul. Vill i sånnafall åka med nån jag känner, men ingen håller ju på att ta samtidigt som mig. >.< Ännu mer crap.
Och teoriprovet.... jag SUGER på att skriva prov. Det funkar liksom inte. Hur faan ska jag klara det? Hur? Och det kostar ju asmkt?

Varför fan måste livet vara så jäkla.... jag vet inte? Jobbigt? Ovärt? Pain? Dyrt? För vad? Att man sen dör när man lidit sönder igenom livet? För ingenting? Har man tur så träffar man nån som man älskar och älskar tillbaka, fast även där bråkar man och lider. För att sen dö. 
Men det kommer ändå aldrig hända mig. För även om det kommer en som älskar mig, som vill vara med mig, så kommer jag aldrig tro på människan. 
Jag kommer aldrig lita på henne eller honom, för jag litar inte på folk när det kommer till sånt. 
Jag litar inte på folk överhuvudtaget. Började göra det igen ett tag, och det slog bara tillbaka. 
Människor är bara skit ändå. 
Eller kanske inte. Jag vet inte. 

I vilket fall så kommer jag aldrig träffa den där specielle för mig. Och även om jag gör det, så kommer jag inte tillåta mig själv att falla för honom/henne.


~*~
 

Fota

Pappa har fixat nytt batteri och film till min kamera, så så fort det blir bättre väder ska jag ut och testfota.
Har ju som sagt aldrig fotat på riktigt, men det blir nog bra träning. Att fota med analog kamera kan säkert medföra att man blir bättre med det digitala i framtiden.
Hoppas jag i alla fall. ;)

Nä, dags att försöka sova nu.
God natt!
<3


~*~

Jag ger upp.

Det funkar inte. Skola och jag går inte ihop. :( Jag pallar inte mer, på riktigt.
Är det verkligen värt att må så dåligt?
Ja, om man verkligen vill bli det man vill bli.
Vilket jag verkligen -verkligen- vill.
Men jag orkar inte må så jäkla crappy pga. av det. 
Ständig stress och oro. 
Panik. Illamående. 
Bryter fortfarande ihop såfort jag tänker på skolan. 
Vad fan ska jag göra.
Kommer inte klara av trean. Klarade egentligen inte av tvåan.
Men pga. poängen jag haft från tidigare år får jag fortsätta. 

Vad ska jag göra? :( Det funkar inte.
Vad faan ska jag göra?
Jag vill verkligen bli paleontolog.
Jag vill gräva efter dinosaurieskelett.
Jag vill sitta ute i öknen i arizona eller i kina eller någon annanstanns och hosta damm.
Jag vill verkligen. Men det funkar inte.
Jag är inte intresserad av det jag läser. Jag känner ingen motivation till att läsa det.
Och det förstör allting.

Varför var jag tvungen att må så dåligt när jag läste natur, att jag inte kunde fortsatt?
Det förstörde allt. Jag blir så arg och besviken på mig själv.
Det förstörde verkligen A L L T.
Jag vet inte vad jag ska göra mer.
Jag dör om jag inte kan bli paleontolog.
Jag kan lika gärna dö.

Och våga inte säga att det bara är att jag har negativ inställning!!!!!! Jag orkar inte höra den fjantiga anledningen igen, då det inte ens har med saken att göra!! Inte ett jääävla dugg!!


~*~

Skärpning!

Nej, idag ska jag ta och göra lite skolarbete! Måste skärpa till mig, har Internet i 6 dagar till, paniik!
Vet inte vad jag ska göra, helt seriöst.
Alla jobbkontakter, allt kommer att försvinna, bara för att min syster är ett jäkla as. AS!
Jag kommer vara så jäkla begränsad. Kommer inte kunna göra någonting!
Ingen musik, ingen kontakt med nån. Och familjen tror att det ska få mig att umgås med dem mer.
Kan de bara fatta att jag inte tycker om att umgås med dem på det viset?!


Anyways, vad ska ni göra idag? Ni kanske kan ge mig tips på hur man kan ha roligt utan internet resten av lovet? ^^


~*~

Film och annat hos S

Kom hem från S för drygt 1½ timme sedan, vi kollade på Låt den rätte komma in, vilket var en riktig besvikelse. Hade hoppats på att de skulle gjort en så sjukt bra bok bättre på film än de gjorde, men nej...
Usch, kassa skådisar och dåligt producerat allmänt.
Nu kommer jag väl knappt kunna läsa boken igen utan att se alla som de såg ut i filmen och sånt.
Crap!
Besviken.

Vi pratade om att jag kanske ska bo i hennes lägenhet medans hon är bortrest 1 månad, får se hur det blir. Skulle vara sjukt skönt att få bo borta ett tag, och känna hur det är att bo själv.
Men vi får se som sagt.

Kommer nog inte få den där praktikplatsen. Ma har inte ens kollat med dem än tror jag. Borde ha sökt för längesen. Jäkla skit. Hoppas de har eller ens tar emot praktikanter.
Får pracka på henne lite mera.
Don't hate me plix.

Jag skjuter mig i huvudet snart om jag inte kommer igång. 6 dagar med Internet kvar, sen stängs allt av. :( Vad fan ska jag göra?  


~*~


Yo!

Hehe, förlåt för att jag vart så seg, men jag har inte orkat uppdatera de senaste dagarna.

Badet med Sussi va värt, vi hade kul och jag blev liite lite brunare. Dock fick jag cirka 100 nya myggbett. >.<

I Lördags åkte jag båt med familjen till Skokloster, och där var det antikmässa. Köpte en analog kamera (Minolta SRT 101b) där, en sån där gammal som jag alltid velat ha! :) Och den funkar! :D Måste bara införskaffa film och batteri, sen kör jag hårt! Fick den bara för en hundring av gubben som sålde den, ett riktigt kap. :D
Det var mysigt att åka båt, 10 år sen jag åkte just den sist. Det var när min moster kom till Sverige typ.  
Väl hemma i stan så köptes det en epilator till mig, så jag slipper det där förjäkliga vaxet. >.< Orkar inte med att det aalltid är lite hår kvar. :P
Men fy sjutton va ont det gör! xD Äh, vänjer mig nog.

Senare kom moster och kusinerna, och vi var uppe till sent och kollade på film med Tom Cruise och Nicole Kidman.
Hade saknat dem. De stannade till igår och jag gick med kusinerna och kollade på Ice Age 3. Gud va roligt det var! :D Såg den med 3D (ganska ovärt, det var inte såå stor skillnad från vanligt, bara lite dyrare), och den var mycket bättre än tvåan! :D Se den!

Idag ska jag antagligen till Sofia och kolla på film, men har massa jobb att göra klart. Har fortfarande inte satt igång och jag funderar på att ta livet av mig eller nått så att jag slipper. Ett extra år till är inte ens tänkbart. Finns inte. Då hoppar jag av. Behöver fan grov hjälp med det här. :P


~*~

-

Now the time has come to leave you
One more time, oh, let me kiss you
And close your eyes and I'll be on my way

Dream about the days to come
When I won't have to leave alone
About the times that I won't have to say ...

Oh, kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go

'Cause I'm leaving on a jet plane
I don't know when I'll be back again
Oh, babe, I hate to go


~*~

phew!

Shit, försöker sova med lakan, men det är fortfarande för varmt. :P Men klagar inte. Känns som att värmen är borta snart, och jag ska njuta av varje sekund! :D
 
Såg just på Armageddon på TV. Har inte lyckats inte gråta en endaste gång när jag sett den filmen. :( Det är den enda filmen jag sett typ mer än 50 ggr som jag fortfarande gråter av. Titanic är den som kommit närmast, men den tvingade jag mig själv att sluta gråta på efter 15 ggr eller nått sånt. xD
Men inte Armageddon... lever mig in i den för mycket...
 
Nä, nu ska jag lyssna på lite musik, sen sova! God natt my friends!


~*~


Brunare! :)

Jodå, liite brunare lyckades jag bli om benen. ;) M var sjuk, så det blev bara jag och Sus idag. Vilket var väldigt trevligt. :)
Vattnet var mycket varmare än sist, och det var jätteskönt. Dock var det ett minus att folk satt och rökte överallt omkring oss. Håll era jäkla cigg borta från badplatser.
Fan, jag var storrökare förrut, men jag rökte aldrig på badplatser. :P

Imorgon kommer Mi hit, och vi ska kolla på film och fota litegrann. Blir mysigt. Det var ett riktigt bra tag sen hon var här.
Det var ganska längesen någon var här överhuvudtaget... :P Måste hända lite oftare tycker jag.


~*~

Godmorgon! :)

Ååh, ännu en härlig dag då man vaknar av byggarbetarna. <3 Sprängningar is the shit.

Nä, idag ska vi ut och bada igen. :) Känns som att det var 3 veckor sen snarare än 3 dagar. :P Undrar varför? Hänt så mycket de senaste dagarna kanske...?
Ja, nu försöker jag i alla fall utnyttja Internet hemma så mycket som möjligt, innan det stängs av. :P
Nångång den här månaden försvinner det ju. Pappa har redan stängt av sitt. Förstår verkligen inte hur de har tänkt... -.-

Frukost kanske? :) Tycker det låter som en bra idé. Vi hörs senare!


~*~

RSS 2.0