åh, en till grej!

Jag FATTAR inte hur mina föräldrar kunde misslyckas med att uppfostra min storasyster så enormt mycket som de har! Hon är galen på riktigt.
Och att bli sur på MIG för att hon rotar i mina grejer och brev+paket till min kompis, och att jag reagerar, det är väl förfan inte så jäkla konstigt? FRÅGA ffs innan du rotar och kolla om det är okej? Det är väl inte så jäkla svårt?

"Jag visste väl inte att du skulle skicka droger till din 'vän'..."

WARTERSJYDHYJNDRYJ JAG BLIR SÅ ARG!! >.< ÅÅH jag pallar inte åka utomlands med den apan!! Lite vett i skallen får hon väl ta och fixa?
Och att hon är så otrevlig mot mina vänner är ju bara ofattbart.
En -RIKTIG- apa är hon. Hon är instabil som få och... Ja, det går inte att beskiriva henne.


~*~

Okej...

Jag har lite svårt att lägga av. :P

Träffade Jenny en sväng på stan och kollade lite kläder och skor. :) Hade väl vart roligare om jag vart på bättre humör.

Min pappa made bmy day som vanligt. Mindre än 24 timmar kvar tills vi reser, och han ska krångla som en liten apa och göra så alla vi bara vill smälla till han och skita i att åka så alla jäävla pengar hamnar i diket.
Blir så förbannad så det finns inte.
Och han hade lovat att jag skulle få massa kläder till resan och en resväska, som jag kommer behöva i framtiden med i alla fall, så jag fattar inte varför jag inte bara kunde fått allt? Jäkla skit. Jag har -inga- kläder att ha på mig där nu. Jag -vägrar- åka med min idiot till syster, hon är så jävla barnslig och sepestörd så jag orkar inte mer, och jag pallar bara inte åka när det är så oplanerat och allt är i kaos.
Jag är en människa som behöver organisation när jag ska åka nånstanns, annars skiter jag i. Mitt psyke pallar inte kaos.
Funderar på att bara vägra nu. Jag skiter i att vi inte får pengarna tillbaka, de kunde ha tänkt på allt sånt de tänker på nu lite tidigare. Idioter.
Så jäkla arg så det finns inte.

Får se hur det blir. Ni lär märka...

Ska färga slingorna jag har i luggen nu. De ska bli mörkt mahognybruna, som de va i början av hösten. :) Vill inte ha de smutsbruna ifall att vi åker. :P

~*~

Sista inlägget 2008?

God morgon allihop!

Det här lär bli det sista inlägget jag skriver 2008, sen är det bara packa och fixa inför resan som gäller.
Känns ganska sorgligt faktiskt.
Sa hejdå till mina vänner igår, eftersom jag inte lär hinna se dem igen, och det var jobbigt.
Jag är en såndär jobbig typ som tänker "det här är sista gången jag ser dem 2008", sen får jag typ panik. :P
Onödigt. Men sån är jag.
                                                                                                       Photoshoot med Linnea igår i Botan

Snart ska jag ner på stan och handla lite kläder och sånt på rean. Hoppas det är en great rea bara. :) Behöver lite nya byxor och tröjor och dylikt. Ska köpa en kappa på Janemars bl.a. som jag suktat efter ett bra tag. Behöver ändå en ny jacka.
Ska även träffa Jenny och få Twilight. Får se om hon är vaken bara, och om hon har lust att hänga med till stan och ge mig lite tips.

Igår pratade jag och Linnea lite om att kanske åka till spanien tillsammans med Merey (och Rakel om vi på nått mystiskt sätt lyckas överatala henne) i sommar. Det skulle var helt underbart. Har alltid velat åka nånstanns med kompisar, och det är inte så dyrt att åka dit.

Nu skriker mamma på mig, så jag måste nog skynda. ;) Men vi hörs 2009 om inte annat.

Ni får ha en great nyår, tänker på er på tolvslaget! ;)
GOTT NYTT ÅR my friends!

~*~


 


-

Syrran har bränt ner Twilight, fast med asdålig kvalité. :P Satt precis och kollade på den. Jenny har dock lovat att jag ska få en bättre kvalité av henne om den hennes pappa bränt är bättre. ^^
Ser fram emot det.

Nu ska jag läsa lite ur Breaking dawn, sen sova. Är ganska trött. ;)

Hoppas eran julafton har varit bra. ^^


~*~
Vi hörs!

God jul! :D

God jul på er alla! :D Hoppas eran jul har ägt! ^^

Min har inte det, det här måste vara den sämsta julen på länge. :P Helt värdelös, ingen julkänsla alls.
Hatar när jag dessutom får helt värdelösa presenter, hellre får jag ingenting. Vem fan vill ha en ljusstake? Okej, den va ganska fin, men -när- ska jag använda den? Just det, aldrig.
En väska fick jag också, rätt snygg, men jag var ju med när vi köpte den så... :P
Hoppas på att jag får den där råsnygga kappan av pappa i alla fall. ;)
Ja, jag är ganska matrialistisk.
Men vad fan ska man vara när man avskyr att umgås med familjen? Mår fett dåligt av det.
Det var en sak när ens släkt var med. Men nu firar alla ensamma. Tråååkiiigt.
Första året vi hade en äkta gran i alla fall, det var najs! Skitstor och skitfin, lägger upp en bild senare.

Men även om min jul sög, så hoppas jag att eran jul ägde och att alla hade en fabilous time med familj och vänner. ^^

Imorrn ska jag träffa Linnea och Rakel, och förhoppningsvis Merey! :) Tjejkväll på schemat, ska bli mysigt.
Valle ställde ju in som vanligt igår, suprise suprise! Känns lite värdelöst att jag kunde gjort nått annat om hon bara sagt nått tidigare, istället för att ha slösat bort en hel dag sådär...

Får se om jag hinner skriva några fler inlägg iår, åker ju om 3 dagar och är borta 3 veckor, mycket att göra och förbereda! Men annars får ni ha en fortsatt trevligt jullov!

God Jul! (Och Gott Nytt År eftersom jag inte kan skriva så)

~*~


Jag har kommit på det.

Jag har kommit på varför jag inte kan känna nått för nån. Varför jag inte blir kär.
Det finns bara en. Jag märkte hur det högg till av avundsjuka när jag såg henne krama nån annan.
Om det var hennes kompis eller nått annat vet jag inte.
Och jag blir alltid så glad när jag ser henne!
Det är alltid som att hon försvunnit, sen får jag se att hon lever och mår bra, och faktiskt finns, och jag blir så jäkla glad.
Att hon existerar, att jag inte inbillat mig.
Hon visste inte hur jag kände för henne, trodde att jag inte kände nått.
Men jag har svårt att visa känslor bland andra människor, och vi var aldrig ensamma.

Jag har inte kommit över henne än.

And that's my problem.
Jag tror inte att jag kommer komma över henne heller.
I'm still in love.


~*~

Sorry guys!

Jag har vart lite oregelbunden på bloggen på senaste känner jag, men jag har haft lite att göra såhär i julrushen... eller så blamar jag bara på den.

Nej, men ärligt så har jag inte orkat plocka upp datorn lika mycket. Jag läser Twilight-böckerna, är i slutet av trean nu och ska läsa fyran gärna innan vi åker, så jag är lite off.

Igår var Sam och Victor här och vi skulle ha filmkväll, men det slutade med att vi spelade buzz och kollade på Jeff Dunham hela kvällen. Vilket ägde! :D Ni skulle vart med, vilken tävling det blev. ^^
Sam ägde oss alla hela tiden. Man ska inte spela music quiz med folk som kan mycket om gammal musik. ;) Eller snarare musik ingen annan kan nått om för att ingen lyssnar på det. :P

Gjorde knäck igår som failade lite eftersom killarna ringde mitt i tillverkningen och sa att de var i Uppsala norra, helt lost.
Jag var inställd på att de skulle ringa när de var på¨väg så att jag kunde beskriva vägen, men nejdå. Jag fick lite panik, därav så slutade jag laga knäck och hällde de i formarna innan de var helt färdiga. De blev inte -äckligt- kladdiga, som de blir hos rakel, men de blev inte jättehårde heller. Fast alla gillade dem såklart. :P

Åh, det var längesen vi hade så kul känns det som. De senaste gångerna har det vart lite stelt, jag vet inte varför, men nu var det avslappnat som fan igen.
Synd att Victor åker bort i 3 månader, kommer sakna han. He better keep in touch. Or I'll show 'im.

Nu ska jag göra mig iordningen för dagen. Ja, jag har legat och läst i min bok i 5 timmar typ. Den är bra, och jag kan inte lägga ifrån mig den. Men måste promenera till Valle, så jag ska nog fixa mig nu.
Vi ska gå på en liten promenade jag vet inte vart, sen ska vi kolla på film och ha mysigt. Julpyssla ska de göra också, hon och hennes syrra, så jag ska kolla på litegrann. :) Kanske pysslar lite jag med? Får se.
Men vi hörs imorgon antar jag. :)
Åh! Då är det ju jul förresten!

God Jul på er alla! :D


~*~

heh...

Jag gillar att det är tre dagar kvar till jul, och NU har vi tagit in julgranen. Jag orkar helt ärligt inte plocka upp den just nu. iår får nån annan ta hand om det.
Måste slå in julklapparna med. :P Buuh.
Så jäkla opepp eftersom jag inte kommer vara här på nyår.
Fick veta av min moster att under den sorgeperiod som vi åker så kommer det gå runt galna sepen på stan och slå sig själva med kedjor och dylikt så de blöder, för att lida?
Galna jävla religösa idioter...
Pepp är jag.

Ska nog sitta och spela lite gitarr om en stund. Träna lite på saishuu ressha? Även om jag knappast tror att jag kommer klara det tills japanerna kommer. Jag och Rakel ska ju uppträda för dem? Får se hur det går. Om vi ens gör det.
Måste egentligen ha en gitarr med smalare hals, så jag kan spela bättre med mina korta fingrar. Elgitarr går t.ex jättebra, men aukustisk har bredare hals, och är svårare att spela på för mig.
Såg en relativt billig på Ramus, får kolla med pappa om pengar.

Syrran hade köpt massa apelsiner åt mig, så nu kanske halsen kan tillfriskna bättre? C-vitamin äger. Riktigt sura är de också, men söta samtidigt. Fattar ni hur jag menar? Goda är de i alla fall!


~*~

Sjuklingens liv fortsätter...

Fortfarande sjuk, vilket känns ovanligt. Brukar som sagt inte vara sjuk länge när jag väl är det...

Igår träffade jag Linnea en kortis på stan och fikade.
Blev lite stressigt, eftersom vi skulle till Stockholm och sen till min moster.
Mådde crap i Sthlm, höll på svimma och orkade inte stå upp. Insåg misstaget att gå ut när jag var sjuk, så jag beslutade mig för att stanna hemma idag och vila. Får träffa Valle på tisdag istället.

Har legat och läst ett tag nu, är redan igenom halva Eclipse. Vill inte att serien ska ta slut, men samtidigt vill jag veta vad som händer. :D

Satt och kollade klart på Marie Antoinette nyss. Slutade lite annorlunda än vad jag trodde. :P Men den va bra ändå.
Såg just att jag har fått ett meddelande från en gammal kompis upp i norr idag, det gjorde mig glad. ^^ Att hon faktiskt fortfarande tänker på mig? Känns nästan som att vi är connected på nått sätt, för hon skriver alltid samma grejer jag tänkt på när vi tänkt på det som mest.
Två år sen jag var i Östersund...

Nu ska jag lyssna på lite musik och hamna i dagdrömmarnas värld, sen blir det väl läsa och kolla på lite klipp på youtube för att fördriva tiden. :)

Hörs senare!


~*~

-

Alltså, nej, jag är inte, och kommer nog aldrig vara, en person som kan hantera att vara i ett förhållande.
Jag litar inte på folk och -vill- nog inte vara i ett förhållande heller. Inte på riktigt.
Visst vill jag ha nån att älska och som älskar mig tillbaka, men den kärlek jag vill ha kommer jag nog aldrig att få i alla fall. Så varför ha en massa meningslösa förhållanden?

Kommer det så kommer det.
Men jag tror inte på det.

Missförstå inte, jag vill inte heller vara värsta playern heller. Passar inte mig riktigt.
Nu är jag kanske inte jordens snyggaste heller, men vem fan är det?
Jag ska bli smal. Jag har bestämt mig.
Inte för att det kanske betyder så jäkla mkt, men jag skulle må bättre. Känna mig snyggare.
Inte för att det betyder nått.

Nej, förhållanden är inte min grej.
Jag måste hitta den som var menad för mig.
På första försöket?

Svamlar lite kanske, men jag har tänkt på det aslänge.


~*~

Känner mig invalid.

Har legat i sängen hela dagen bara för att försöka tillfriskna snabbast möjligast. Måste kolla med syrran när bion börjar, så jag kan dra dit. Hon slutar 7 tror jag, så det lär ju vara sena föreställningen?

Imorrn ska jag förhoppningsvis träffa Linnea. Jag hoppas jag orkar, för ingen av oss kan innan jag åker annars.
På tal om det, snart är det jul? :) Dags att sätta upp granen och slå in presenterna känner jag, 5 dagar kvar. Såhär sega med att sätta upp gran har vi nog aldrig vart. :P Jag har inte ens julpynt i mitt rum. Orkar inte fixa det, men vill ha eftersom det är mysigt. :P

Har läst hela dagen, förrutom när jag ätit och gått på toa. Läste ut New Moon för ett tag sen, har börjat på Eclipse (Twilight-böckerna). Hoppas jag hinner läsa ut alla innan vi åker. Nu när det är lov har jag tid att bara ligga och läsa hela dagarna. :) Speciellt eftersom jag är sjuk.

Usch, har inte vart sjuk på två år typ... känns skumt att vara det igen. -.- ovärt. Hindrar en från att göra så mycket. Funderar på att dra till maxi och köpa mandlar eller nått, och äta med russin.
Gott!
 
Ska kolla igenom lite bloggar nu, vi hörs kanske senare! :)
 
~*~

ymrpwj

Min hals tar kål på mig! :(

:(

Usch, kom just hem från Rakel, blivit sjuk. >.< förskyld och grejer, ont i halsen och feber. -.-

Sov över hos henne igår. Hade ju avslutning, men jag -orkade- verkligen inte gå. Jag vaknade 6, segade till halv och gick och duschade. Kände att jag -verkligen- inte orkade promenera till skolan, så jag skulle ta duschen (menade såklart bussen, men det satt så fint där, så jag låter det stå kvar). Satt och segade och väntade på att klockan skulle bli dags-att-borsta-tänderna, men den orkade jag inte göra det heller, så jag gick och la mig i sängen och läste ett tag, sen somnade jag.
Sov till 13.40. -.-
Ja, det var pga att jag höll på att bli sjuk.

Aja, drog till Rakel sen anyways, kollade på Bruce the almighty, värd kväll. Träffade Linnea en sväng som var där, de höll på att laga knäck. Som för övrigt blev perfect, även om jag var där.
citat från Rakels mamma; *harkel* "Ska Nika komma idag?" "Ja" "Ohnej, då blir knäcken dåliga! :("
HAHA, känner mig älskad. ;)
Nä, men Rakels mamma äger! <3

Åh, hade jättekul igår, verkligen. Älskar när det blir som det var igår. :)

Idag var Rakels avslutning, så vi drog till hennes skola en sväng eftersom hon hade lite lektion, sen stack vi till Missionskyrkan på avslutning. På Boland stötte jag btw på Petar, en gammal klasskamrat som bytta skola tidigare i höst. :D Det var jättekul att träffa han igen, stog och pratade en liten stund.
Sure miss that guy!
Avslutningen var najs, och fixat ett andra band till konserten i April.
Har även fixat ställe där man kan förköpa biljetter, mer info om det senare! ;)

Merei kom hem till Rakel ett tag innan jag drog. Fick feber efter att hon kom, hennes fel. -.- Bastard!
Ett tag sen man träffade henne. Vi sms:ade lite med Louie i Japan också. Han festade för fullt tydligen. xD
Satt och väntade som en åsna på att pappa skulle komma och hämta mig, för jag måsse alldeles för dåligt för att kunna ta mig hem själv. Skulle typ svimmat. :P

Sorry att jag skriver så oseriöst idag, är lite för familiär kanske, men jag skyller på att jag är sjuk och inte orkar bry mig speciellt mycket just idag.

Krya på mig! Imorrn blir det bio!

~*~

........ -.-

Jag insåg just att jag kan räkna. Riktigt duktig är jag.

...skulle räkna ner en sak, och räknar 10, 9, 8, 5, 4, 3, INNAN jag inser att jag räknat fel. 

Great.
 

ah, hemma at last!

Äntligen hemma. ^^ Trött som tusan är jag! Idag har vart en dag med jäkligt mycket motion i.
Började morgonen med situps och rygglyft, sen skulle jag till Fyrishov och bowla med klassen (typ många som dissade?). Eftersom jag inte har något busskort och inga biljetter, så började jag promenera istället. Det tog väl runt... jaa.. 75 minuter? Snabbare än jag trodde, började gå 2 timmar innan vi skulle träffas.
Ingen var ju såklart där när jag kom, så jag läste lite i Twilight medans jag väntade. :)
Efter ett tag kom Johanna och sen även Lollo, och vi insåg att vi skulle träffas nere i bowlinghallen, så vi vandrade ner.
Såklart hade de andra kommit vid det här laget.
Kul var det att bowla i alla fall. :D Gick bättre än förra gången idag.

Efter det fick vi skjuts tillbaka till skolan, där vi åt julbord. Ovärt var det. Satt ett tag med Lolla, Emil och Linda på rasten, men beslutade mig för att promenera hem och lämna väskan och sånt innan gitarren. Det var en 35 min promenad. Sen skulle jag tillbaka till Ekeby, alltså 35 min till. Sen kunde såklart mamma inte hämta mig, utan jag fick promenera igen. ;) 
Gissa om jag är slut? 

Nu har jag i alla fall inhandlat paket att posta grejer till Japan med, vart alldeles för seg med det där. :P Hoppas Haruna inte tror jag lurat henne på pengar bara, och att paketet kommer fram safe. 
Ska nog skriva ett brev och be om ursäkt och sånt. :P 

Sista gitarrlektionen idag... Spelade Black night (?) med Deep Purple, ska träna som tusan på den. Och hålla igång gitarrspelandet tills jag börjar igen, om jag känner för det. Eller om jag ska byta lärare, får se. 

Nu ska jag skriva lite brev, så vi hörs senare. :)

~*~
Tjingeling!
 

Äntligen! :D

Äntligen går det lite bättre för oss! Mötet idag på Grand gick jättebra, och nu har vi plats och prel.datum. :) 7 April har vi bokat i alla fall, vilket är tisdagen på påsklovet, så jag hoppas ni är hemma!
Nu behöver vi bar hitta sponsorer och sånt. Men det går nog.

Köpte just Plaza på maxi, vill testa lite olika tidningar för att hitta den jag gillar. :) Är så himla trött just nu.
Man fick med filmen Babel, så jag hoppas den är bra. Kollade på tal om ingen på halva Casanova nyss, köpte den igår. Har sett den förr, så jag orkade inte kolla klart. ;D

Imorrn blir det bowling med klassen, sen julbord på skolan. Stört att jag går dit för matens skull, men jag -vägrar- missa julbordet!! Det är fan inte jullov utan julbord i skolan! Missade gröten, och tänker fan inte missa julbordet! *envis*
Det var ett tag sen vi bowlade, ska bli kul. :) 

Sen imorrn efter gitarren blir det nog lite -ut och köpa joggingkläder-, sen blir det väl jogga lite varje dag under lovet? Om jag orkar. Får se hur knät håller också. ;) Men jag -SKA- bli smal till trean, jag har bestämt mig!! 

Saknar Sam och Victor. Måste be dem komma hit på film på lovet, innan jag åker till Iran i tre veckor. 
På tal om det, så kommer jag inte kunna skriva alls i bloggen 27 December - 17 Januari, eftersom de inte har internet och bredband och sånt i min familj. :P Wich sucks! 
 
Nu ska jag kolla runt lite, får se om jag skriver igen lite senare. :)

~*~ 

 

UF-workers!

Yes, nu sitter vi i skolan igen och sitter fast med vårat UF-företag. Vi kommer inte på tema, har ingen affärsidé, ingen affärsplan klar, ingen palnering till i vår, inga sponsorer, -ingenting-.
Det är jättefint.

I ett halvår nu har jag velat lägga ner. Seriöst. Jag pallar inte längre, blir bara mer och mer deprimerad över det hela, mår skit. Verkligen. Känns crap att man ska må såhär i skolan, och att man inte kan få göra nått annat, utan det är obligatoriskt att göra det. 
Plus att allt kostar massa och man får inte ens välja om man vill vara med i t.ex mässor osv. 

Dåligt.

Idag ska jag kolla efter joggingskor och outfit, kolla med pappa om han kan betala. Ska börja jogga med Valle på helgerna har vi bestämt, så jag tänkte kanske köpa det nu. 
Funderar på att boka tid till piercing i januari nu med? Bara så att jag har det gjort?  


~*~

 

Godnatt världen. ^_^

Ska lägga mig alldeles snart, men tänkte bara skriva ett sista blogginlägg för dagen. :) 

Kom hem från maxi för en stund sen, en timme sen kanske. Köpte amerikanska TeenVouge som hade en intervju med hon som spelar Bella i Twilight (nej jag är inte besatt), kommer inte ihåg vad hon heter mer än Kristen just nu. Syrran har beslagtagit den så jag kan inte kolla heller. :P 

Har börjat gilla modetidningar litegrann. :) Man får ganska mycket insperation till framtiden har jag märkt.
Fast jag föredrar japanska modetidningar, de har så annorlunda saker, helt spejsade, och de kombinerar saker på ett assnyggt och häftigt sätt.
Längtar tillbaka tills jag åker igen, då ska jag ha fett med pengar och vara smal som en sticka så att jag får på mig sakerna. xD 

Ogillar min mage ganska grovt, som de flesta vet. 
Ska nog börja jogga ute i stadstskogen med Valle på helgerna? Får prata med henne om det. 
Och ta upp mina situps igen, nu har jag vilat i en vecka. Pepp på att köra igen.

Nä, nu ska jag läsa lite, lyssna på soundtracket och drömma söta drömmar. Antagligen om vampyrer. ;)

God natt!

~*~

Slappardagen.

Idag har jag verkligen slappat järnet. :) Kom hem sent igen efter filmen, och låg vaken och läste Twilight till runt 3 på morgonen. Fick tvinga mig lägga ifrån mig den innan jag blev för pigg och inte skulle kunna sova.

Har kollat på The Dark Knight idag, impulsivköpte den igår, när jag var på Gränby, eftersom den var så billig.
Just ja, var ju och kollade nya Gränby igår. Det var... inte som jag trodde att det skulle vara.
Plus att jag blev disorienterad över hur de byggt den. xD Förvirrade mig lite.

Gårdagen var verkligen jättekul. Önskar man kunde göra sånt hela tiden, och att man hade mycket pengar så att man kunde impulshandla saker.
Älskar när jag köper grejer. Det är då jag är som lyckligast.
Eller inte. Men jag gillar det. :)

Köpte boxertrosor igår med, men de var inte riktigt som jag hade föreställt mig... Vill ha med längre "ben".
Får väl köpa boxershorts i alla fall? xD Varför kan man inte göra kvinnliga sånna? Aja, man kan väl inte få allt här i livet. ^^
Lite skillnad vill väl folk ha på killar ocj tjejer antar jag? :P

Heh, stötte för övrigt på min "stalker" igen för ett par dagar sen. Fint att han fortfarande minns vem jag är.
Det märks i hans ögon. Han är så jävla mystisk. Kan han bara säga nått nångång? :S
Nångång i vårat liv måste vi ju prata med varandra, eller?
Och nej, han är ingen stalker igentligen, jag bara kallar honom det för att jag inte vet vem det är.

Legat och lyssnat på soundtracket till filmen halva dagen. Den är som boken, det är svårt att sluta när man väl har börjat.
Man dras liksom in i en helt annan värld. Blir helt stunned. Det är verkligen magiskt, och jag vill inte sluta höra den.
Vill att det ska spelas upp runt om mig hela tiden. En drog helt enkelt...?

Nä, nu ska jag väl läsa och lyssna lite till? ;) Kanske drar en sväng till Maxi för att köpa Plaza eller nått sen. :) 
 

~*~

Färgade linser

Gick in på sidan av slump via en annan tjej's blogg, och såg alla snygga linser de har! Kika in på deras sida du också! :)
Tipsar du dessutom om dem som bloggare så får du ett par månadslinser gratis som tack. ;) Men detta gäller endast de som bloggat i över två månader!

Klicka här för att komma till deras hemsida! :)


:)

ÅÅH vad jag älskar den där filmen alltså. ^^ <3 Men fyfan för folk som sitter och pratar och fnittrar genom hela filmer och förstör för ALLA andra!! -Inte- okej! Stanna hemme för fan!
 
Älskar att alla vi tre reagerar exakt likadant på filmen. ^_^ Det gör verkligen det hela mycket roligare. Men gud va många det var på bion idag, såg jättemånga jag kände och gamla klasskamrater och sånt.
Fast nästa gång går vi nog på bio i veckan igen, helger går bara jobbiga småbarn typ. ;)

Syrran har laddat ner de två olika soundtrackskivorna från filmen, och nu har jag lagt in de i datorn och ska lyssna hela natten. ;) Det är verkligen helt underbar musik i filmen! :D Lyckat som fan. <3

Nä, nu ska jag läsa boken lite mer, om en stund. :) Kan knappt hålla mig från den, den är jättesvår att lägga ifrån sig när man väl börjat. Som en drog nästan.

Ja, träffade ju Matte idag och fikade. Det gick väl som det gick, no hurt feelings iaf. Men jag vet inte, tror att jag ska hålla det på vänner-nivån.

~*~

Godmorgon världen!

Idag blir en rolig dag. :)

Ska träffa Matte vid 3 för att fika och prata litegrann. Nervös, ja. Men det får fan gå som det går, måste ta tag i det här.
Senare ska jag kanske träffa Valle och dra till nya Gränby för att kolla in stället litegrann. Har dock hört att det är ganska ovärt.
Efter det ska jag träffa Jenny och syrran och gå på bio igen. :) Samma film dessutom. ;) Men det är så bra?
 
Igår var en jättevärd kväll, vi hade jätteroligt verkligen, och jag hoppas vi kan göra det här lite oftare. Känns som att man aldrig har tid att ta det lugnt längre?
 
uh, har jätteont i axlarna! >.< kände bara hur träningsvärken dunkade för att jag hade hållt kastrullen med knäck helt kontigt, så musklerna fått jobba som as. Fint att jag inte har muskler i axlarna, får träna som fan. ;)

Nä, nu måste jag äta lite frukost och sånt där. :) Kommer inte kunna skriva mer idag, men vi hörs imorgon. :)

~*~

Filmkväll

Sitter och väntar på att Sofia och Annie ska komma. Har lagat knäck (som för övrigt blev lyckade som tusan) och glöggen håller på att värmas upp.
Ska bli riktigt mysigt idag. :) På listan av filmer står Jane Eyre, Breakfast at Tiffany's och Withering heights. :D
Får se hur långt vi hinner. Syrran vill se Persuation med.   

Snackade med Jenny om att ha filmkväll nåndag, får se hur det blir med det. Blir svårt att hinna innan jul i alla fall.
 
Fick just ett sms från min Fru Sofie om att hon piercat naveln nu. :D Snacka om att hon var nervös innan. ^^
Men grattis Fru. :) Längtar som tusan på när jag piercar naveln efter jullovet.


~*~
Tjingeling

Digestive är en människas bäste vän!

...eller ja, nått sånt.

Nu har jag och Linnea anmält oss till Street-kursen på Ekeby dansstudio, får se om vi kommer med. :)
Ska bli kul att dansa sånt.
Måste hitta en ny reaggetonkurs, vill nog inte gå på dansakademin, känns som att man inte lär sig så mycket, och att det inte finns nån fortsättningsgrupp sucks.

Ska nog pröva på nån ny dans med, får försöka övertala pappa.
Gitarren ska ju jag sluta med, fortsätter såklart att spela hemma, men det känns så segt, har inte tid att gå på lektion och träna och sånt. Blir nog till hösten igen, men känner att jag vill dansa mer än jag gör just nu i alla fall.

Idag sprang jag en sväng i skolan, även om jag var ledig hela dagen.
Trodde att jag behövde ge Sara från SECO massa papper, men hon hade tydligen egna, så det var onödigt.
Tänkte att jag ändå kunde hjälpa samla lite namn när jag ändå var där, och ska ta en runda till på måndag.

Aja, träffade i alla fall Linnea på stan efteråt och gick runt en stund. Det var trevligt, även om våran stad är så tråkig.
Vi pratade lite om dansen och julklappar. :) Snart får vi ha Linnea-Rakel-Nika-kväll och ha mys. <3

Hoppas ni har haft en najs dag idag. :) Själv var jag hos läkaren efter stan och fick veta att jag inte får ta något "kolla om jag kommer få cancer"-prov eftersom de tycker att jag har för få nära släktingar som fått cancer. Fint.
 Sen togs blodprov till 3 tester, reumatisk, laktos och nått annat som jag inte fattade riktigt.
Nu får jag i alla fall kanske svar på varför mina leder krånglar som fan.
Annars fattar jag inte vad det är.
Det kan ju inte vara ingenting i alla fall.....?

Får se vad jag gör resten av kvällen. Borde nog laga mat kanske? Skönt att det inte är skola imorrn ändå.
Sofia ska komma hit så ska vi ha film med syrran också, ska bli mys som tusan.

Sen på lördag blir det Twilight med syrran och Jenny igen. ;) Vi är inte besatta, nejdå. Den här gången kanske Sarah hänger med. :)

~*~
Tjingeling

Tävling

Nu är jag lite snäll och gör reklam. ;)

Var med i Amandas tävling och vinn ett par hjärtformade örhängen! :)
Klicka här för att komma till tävlingen.


Twilight!!

Herregud säger jag bara! :D

Gick på bio med Jenny och syrran igår och såg Twilight! :D Det måste ha vart den bästa filmen jag har sätt!!
 ÅÅÅH vad jag älskar när man får den känslan av en film! :) Så himla värd!
Alla tre blev helt till oss och är typ beroende av filmen nu! xD Den var så fin.
Och Robert Pattinson är SÅ SNYGG!! Drool på han! 

Hade en asnajs time med Jenny och syrran igår, verkligen! Det här får vi göra om. ^_^ 

Idag hade jag ingen skola igen. Hade glömt att jag var ledig. :P Klant.
Men var ändå tvungen att komma och ge alla elever frukost. :) Även om det var många som dissade. Ofta dissa gratis frukost? Aja. 

Klassen kollade på en bra film på svenskan, så jag joinade.
Har sett den förrut, men jag gillar den. The Inviseable eller vad den nu än heter. Memorerar det typ aldrig. xD  
Drog hem sen,  skulle plugga med Mirre, men kände att jag var alldeles för trött när jag kom hem, så vi kör en annan dag.

Imorrn är det doktorn som gäller. Har ingen skola då heller så... ska bli skönt med långhelg. Har ledigt på fredag ju. Iof skulle jag få Twilight av Jenny imorrn om den hon laddar är bra... och jag -är- sugen på gröt (som våra mattanter kanske flyttar fram eftersom jag frågade så snällt. Eller nått sånt). Hm... kan kanske vara värt. :) Får se.





Nu ska jag glida runt lite, kolla mail och sånt. :)

~*~
Tjingeling

-


Jag har en fin bästis.

Grabbkväll

Bara för att Rakel vägrade. ^_^

Är hos Rakel och chillar. Haft en asnajs kväll, mycket skratt och tårar osv. :)
Pratat ut om grejer och fått lite tips.
Lite nervös och sånt, men det får jag vara.

Haha, lagade knäck gjorde i, och lovar, vår tradition lives on. Ville skriva orvar, men nä. Knäcken bev härligt mjuka, ch jag fattar inte varför vi aldrig lyckas. Går asbra när vi gör med andra dock.
Säg att vi gjorde kola, då behöver ingen veta att vi faila.

Nu ska vi ta fram pepparkakor, värma lussebullar och dricka té och ha asmysigt och skratta lite till. :) 

Nationella prov i matte imorrn, lycka till Nika. Tur att bussen går precis utanför. ;)

Tog lite fina bilder också. Vi är så vackra måste jag säga. Win på oss.




~*~
God natt

Random

 Jag gillar våran fina rebus till vår mentor Filip. :)
(och att den dessutom redan är löst. :P)

~*~

Seg dag 23152156

Är så jäkla seg. Har kommit fram till att anledningen till att min kropp skriker av trötthet på morgonen är mina jäkla situps! >.<
Har inte alls haft lika svårt att gå upp nu i helgen eftersom jag inte gjort dem nu.

Idag ska jag träffa Rakel efter skolan och kanske göra knäck och rita. Insåg just att jag glömde mitt ritblock fastän jag tänkte på det i 200 år imorse. Fint.
Ska prata lite fina grejer och flippa, för det gör jag. Har ingen aning om vad jag ska göra och är så förvirrad man bara kan bli.

Saknar Rakel-Nika-dagarna vi har på vintern. De är mysigast ever. <3.

Jag måste erkänna att jag är lite rädd. Det är jag. Men ja, kärleksproblem är fina de.
Men nä, vi får se vad som händer.

Nu ska jag och Sofie ta och sätta igång lite med företaget. Trots att allt bara skiter sig.
Gillar att alla jag känner tycker det är asskevt och orättvisst och skumt att alla våra betyg sätts på UF-företagandet.
Och ännu finare är det att jag har IG-varning i alla ämnen. Jag gillar det.
Speciellt med tanke på att vi inte lär oss nått i b-kurserna, utan ska använda oss av det vi lärt oss i a-kurserna.
Hur tänkte de nu?

Fint att det känns som att jag gått upp igen. Tycker det ser ut som magen blivit asstor. -.-

~*~

Tävling

Va med i Jenny's tävling och vinn fina armband. ;)
Klicka här för att komma till tävlingen!


Jag saknar det.

Jag saknar Japan. Som fan. Är fett avis på Loui som ska dit ensam och bara vara, skulle verkligen vilja göra det med. Inte känna nån, bara gå runt, kanske lära känna nån, men helst vara ensam och gå på promenad och slippa stressa.

Idag ska jag träffa Valle (på riktigt den här gången)...(hoppas jag), och leta lite present till Haruna, som hjälpte mig med skivan. Får nog vänta lite med att växla till yen och kolla om det går ner något snart så jag kan skicka pengarna. Känns fint att man inte kan göra det på en gång, hon måste nästa tro att jag lurat henne... hoppas inte det.

Ska fika på stan idag med Valle, och få min födelsedagspresent som hon vägrade ge förrut för att hon skulle komplitera den med en extra grej, nyfiken är jag. :) Vi ska ha fett mys.

Men ja, Japan. Det är ett land som kommer vara i mitt hjärta hela mitt liv tror jag, det har ju det hittills.  Jag -vill- verkligen åka dit ensam. Visserligen kommer jag göra det när jag ska plugga ett år, men det är inte samma sak. Vill åka dit och bara göra ingenting. Skulle vara så skönt.

~*~
Tjingeling

:D

Idag fick jag en fin överraskning när jag kom hem, trött och sliten från skolan.

På köksbordet låg nämligen båda mina NEWS-skivor (ett japanskt pop-band). Ett brev från Japan, och ett från en tjej i vårt fina land. ^_^

En kompis till mig hjälpte mig köpa Limited edition av den skivan, som annars är ganska svår att få tag på, och i paketet hade hon dessutom (utan att jag bett om det, eller egentligen vart speciellt intresserad av det) lagt i massa urklipp ur magasin på bandet, och köpt massa bilder på mitt favoritband KAT-TUN. :D <3  Så snäll! :D
Ofta man gör så åt en brud man träffat en gång? ^^ Var liksom bara beredd på en skiva, blev jätteglad. ^_^ Ska köpa nått till henne och skicka tillbaka. 

Idag har knät vart jättesnällt. Kan knappt röra på benet. :P Älskar den här årstiden, har jag sagt det? Får alltid lika mycket problem med knäet. <3  

Imorrn blir det att panta burkar, gitarr, japanmöte och sen även JB-expo, då 9nde klassarna får komma och prova på. :)

~*~
Tjingeling

Äventyrstisdag

Idag var en jävligt rolig och händelsefylld dag. ^^

Började med att jag verkligen inte pallade åka in till stan på gympan, eftersom jag egentligen inte hade råd att åka buss, men gjorde det iaf.

På gympan hade vi handikappsidrott, och fick pröva på att skjuta med pilbåge (vilket var svårt men askul) och rullstolsinnebandy+rugby! :D
Askul att åka rullstol, de va fett lätthanterliga, idrottsstolarna.

Efter det stressar vi till skolan och slänger i oss mat, eftersom vi skulle till UKK på möte om UF.

Påväg till bussen får jag ett sms av Patric där han säger att vi måste skjuta upp mötet till halv två, vilket var lungt för då kunde vi dra till Darkwell och ändra på Sofies piercingtid.

Sen drog vi runt på stan och visste inte riktigt vad vi skulle göra. Jag slänger ur mig "synd att jag inte har pengar, annars skulle vi kunna gå och fika", eftersom det var 40 min kvar tills mötet, och Sofie säger "men jag har ju pengar". Efter lite motargumentationer (alla som känner mig vet hur jävla svårt jag har för att bli bjuden på saker), så säger jag
"okej, men då kan vi gå till Waynes, för jag vill ha hallonmocha, och så måste du låta mig bjuda en annangång."

Sagt och gjort, vi drar dit, och sätter oss och väntar på kaffet. När jag hämtar det och går tillbaka till bordet går jag förbi ett större sällskap. Sofie viskar "Men Nika, ser du inte vem det är?"
Jag vänder mig om, och vem står inte där?
Jo, Kronprinssesan Victoria,

Chock.

Vi blev fett chockade, vad gjorde hon där liksom? xD I vilket fall så börjar bi prata om att våga gå fram och fråga om vi får ta kort, och jag ber Sofie fråga vakterna om man får göra det (för har hört att man inte alltid får ta kort med de i kungafamiljen), och de sa "Fråga henne. ;)".
Vi gick fram, och så fort jag fick ögonkontakt så frågade jag, kunde ju liksom inte låta chansen gå oss förbi. ;) Det fick vi iallafall, ocvh efter vi gjorde det så skulle ju såklart hela stället ta med henne. xD Tyckte lite synd om henne, Sorry Victoria. ;)

Aja, askul dag iallafall. ^^
Förrutom vårat UF-möte som än en gång resulterade i att våran idé kraschade. Är så opepp så det inte finns, men vad gör man, vi måste ju fixa en grej för att ens få betyg det här året....

Ganska häftigt var det att få träffa prinsessan, har alltid velat träffa nån i kungafamiljen. ^_^

~*~
Tjingelingpling


Skyltsöndag

Träffade Rakel och Linnea (och senare Merey) igår på stan och gick på marknad. :) Det var väl mysigt, lite för mycket folk men vad ska man förvänta sig? ^^

De hade hästar och åsnor där som man fick rida på, borde fan ridit på Clysdalehästen, har alltid velat rida på en sån. xD
De hade dessutom en helt underbart gullig åsna som jag och Rakel myste lite med, ville ta med den hem. <3

Skulle träffat Valle, men det blev som på senaste tiden inte av. De hade gäster och sånt där...

Vi gick på 1:a adventsfyrverkerierna med, och det var ju lagom kul. Ovärt iaf, för mycket folk när man skulle hem och svårt att ta bussen.
Rakel räddade mig så att jag kunde åka hem genom att ge mig pengar tiull bussen. I'll pay you back sometime!

Idag är det dans som gäller. Hoppas knät håller, har ont och är trött i hela kroppen. Orkar knappt göra mina situps längre.
Idag ska vi dessutom betala våra biljetter till Iran. Blir första gången jag åker dit på vintern, skönt att det inte kommer vara ungsvarmt för en gångs skull.

Måste fixa lite grejer inför elevrådsmötet också. Gillar att jag automatiskt typ blivit vice ordförande eller nått sånt. :P Jaja, hoppas det går bra.

Snodde lite bilder av Linnea:
           

~*~
Tjingeling

RSS 2.0