åååh, men jag är ju så trött. :)

Var på Bond's skiva igår, kom hem kvart i två, vaknade tjugo över fem. Känns i kroppen kan jag tala om för er. Min fot lyckade jag såklart skada med, lagom inför uppvisningen. Ingen stukning dopck, thank god.
Dock inlindad så att jag inte pajar mer på den innan imorn.

Ja... då var det bara en vecka kvar då. :) Sen är det studentdags. På måndag är vi lediga, tisdag klasskamp, onsdag mentorsdag, torsdag fixa flaket och naglarna, sen på fredag är det STUDENTEN!! :D
ÄNTLIGEN min tur!! :D Ni vet hur mkt jag tjatat om det, skulle ju tagit redan för två år sen! ^^
Så underbart!
Men sorgligt med.... men UNDERBART! :D

Igår hade vi entreprenörsgala; fick utnämnelsen "Årets Gamling", av läraren jag alltid kallat gamling, eftersom han är äldst i arbetslaget. Och en massagegrej. Som jag skulle använda på hemmet. ;) Haha, det var kul. ^^ Han hade gjort den utnämnelsen bara för min skull. <3 Kommer saknar honom. 

Jaa... hade ju genrep igår med. Gick inte så bra... känns inte bra. Men det ska väl gå hoppas jag. Vi ska träna extra mkt idag. Och jag kom på att jag glömt musiken....  Ska försöka föra över på mobilen. Klart.

Håhå jaja... skas köpa nya danskläder idag... funkade inte med linnena, mina bröst har krympt, så de ploppar ur då linnet inte håller emot längre... fiiint. Ska kolla vad jag hittar. Kolla efter en sport-bh med, kommer behövas...
pladder?


Är en rik kvinna!

Yes! :D Fått pengarna nu, och det var något mer än jag trodde! ^^ Det räcker t.o.m till tatuering, och så att det blir över! ^^ :D
Ska gå ner till tatueraren och kolla vad det kommer att gå på idag när jag träffar Hanna.

Är sååååå glad! :D Äntligen har jag råd jag har råd jag har råd! :D

.

Sitter i skolan och väntar på fru. Är stört hungrig. Ska fan tvinga henne att äta med mig så fort hon kommer.
Dieten suger, men jag har gått ner 4 kilo iaf. :) kommer nog bli lite smalare innan studenten iaf.
Bara jag orkar. >.< så jävla psykiskt.

Ont i tån. Märkte att jag skurit upp ganska rejält efter skivan. Dansade ju barfota, och det låg tydligen krossat glas lite överallt. Det märkte ju inte jag. :P Lite för mkt att dricka kanske...
Ska nog lägga upp lite bilder här? Eller?

Fin dag idag.

Stenhagen suger.

Helt seriöst. Jag har nämnt idioten som åker runt på sin moppe sent på nätterna. Vet ni vad underbarnet gjortde inatt? <3 jo, han åkte runt till halv 5 på morgonen, innan han äntligen åkte hem. Låg vaken hela freaking natten! ASHÄRLIGT!! Ska gifta mig med honom. <3<3 För jag är så kär.
Kan inte någon bara skjuta han i skallen?

Dag två på dieten. Lite lättare idag. Får knappt äta något alls, vilket suger när man är van att ta en macka eller äta lite nötter då och då. ;) Helt sjukt vad man småäter egentligen. :o aldrig tänkt på det.
MEN den här dieten funkar som fan, så jag hoppas på att ha tappat åtminstonde 10kg när jag är klar. :)
Gärna lite mer.

Fint väder idag och igår! Dock har jag suttit inne båda dagarna, i brist på annat. Orkar inte cykla till stan. :P

Bra dag idag, people! :)

Ska få pengar av papi till massa prylar inför skivan och studenten idag. :) Det ska handlas skor, väskor, tyg, massa prylar. :) Ska även köpa biljetter till dansuppvisningen, och fika med Sofia A. :)
Hon ska ju tydligen till London och jobba som Au pair, hur länge vet jag inte än. Får väl fråga. ;)

Kommer bli najs idag iaf, känner det på mig. ^^ Vi ska fixa klassband idag, jag och mickis, och göra iordning de sista motiveringarna. :)
Mycket inför skivan de sista dagarna. :) Det sker ju på Måndag, gott folk. ;) Uppsala's största skiva, kommer bli AWESOME!
Så ni som inte köpt biljett än, gör det! :D Finns på Holmlunds för 120 pix! Det kommer bli naajs!


:D:D:D:D:D -.-

Sitter och lyssnar på musik och drygar mig i skolan. Annica skulle köpa biljett idag, men hon har inte dykt upp än. :P Jag är så trött på att sälja biljetter nu. xD
Skönt att det är över efter idag. Inga fler chanser nu. Ska kolla lite på listor som ska skickas in nu, astrött.

Efter skolan ska jag väl ner på stan och kolla efter klassband. Någon måste lägga ut 500 spänn på det... vem får vi väl se, jag är fattig nu iaf. :P Sen ska jag hem till Jerry och fortsätta på den där F****ng klänningen.
Är bara glad att det inte är jag som syr, men fan va arg man blir. Trött som faan på den. Motherfucker.

SEN ska jag bara njuta av dagen. ^^ Vill egentligen bara hem nu, orkar inte cykla och hålla på så jävla mkt. Pissdrygt att cykla från salabacke till stenhagen. -.-

Ja, jag suger på att blogga just nu, men vadfan. Så går det när man skriver asnajs inlägg, så råkar man radera allt. :P Kiss.


RSS 2.0