Haha, förlåt allihopa!

Jag är lite dålig på att skriva här nu på lovet har jag märkt! ;) Hoppas ni förlåter mig. ;D

Den här veckan har varit jättekul! I Tisdags åkte jag till Stockholm för att träffa Jojo och Tommy, som jag inte träffat på snart ett år.
Det var jättekul, de skulle på Miyavi så vi gick dit efter några timmar (ja, gick eftersom det var strejk med bussarna), och där träffade jag Rakel, Linnea, Matte, Henke, Lo, Merey och Mirre. :D
Från ingenstanns kom det tre dvärgar som var utklädda till läskig fransk sak och två gorillor och dansade med folk i kön typ. :P Skumma var de. Sen gick de.
Aja, efter ett tag så gick jag och Tommy, han skulle hem och hämta biljetten och fixa sig lite. Vi tog farväl av alla och började gå in mot stan.
Tror ni inte det börjar rega då eller? Jodå! Ett monsunregn var det vi fick se fram emot. ;) Underbart.
Men det var trevligt ändå, vi pratade om lite allt möjligt och retades med varandra som vanligt. Hade saknat Tommy något otroligt. Han följde med mig till tåget och därifrån åkte jag hem till Uppsala. ^^

Någon dag senare (minns inte vilken) så träffade jag Mirre och vi gick på stan en stund, sen drog vi till henne och spelade Super Smash Brawl (det var inte riktigt som jag hade tänkt mig) och Zelda Twilight Princess <3 Åt jättegoda burritos, sen var jag tvungen att cykla hem. Men du, det kanse va i Fredags btw! Tror jag skulle till sthlm dagen efter! :)

Dagen efter, Lördag, så åkte jag till sthm för att träffa Sofia, Lollo och Bea. Lollo skulle på audition för Kungliga ballettakademin, vilket gik sådär sa hon. Vilämnade av henne där och gick för att äta och träffa Sam.
Efter lite krångel bestämde vi oss för att äta på BK, och vi tg maten och satte oss på trappan vid Sergelstorg.
Otroligt störande nog så står det nån galning från pingstkyrkan trr jag och föreläser och spelar skum "kristen" musik, ni vet sånt där de sjunger om jesus och grejer. Jag HATAR sånt. :P Till och med Bea och Sofia (som båda är kristna) blev sjukt irriterade. Sam kom och vi började argumentera om massa saker inom kristendom och saker hon sa.
Kul var det. ;)
Aja, efter det så drog vi runt och försökte komma på nått att göra. Slutade med att vi drog till Stureplan och satte oss i nån bokhandel där. Pratade om massa intressanta saker.
Ava kom till stan runt nu, alltså 4, så vi gick för att hämta Lolla från akademien, sen drog vi till tunnelbanan och Medborgarplatsen. Där mötte vi upp Ava. Vi skulle gå till English Shop, men den hade tydligen stängt ner, så vi åkte tillbaka till stn. Drog till Gamla stan där vi härjade runt ett tag, sen gick vi till jordens härligase gaybar, Chokladkoppen! Lätt värt, de som jobbade där var jättetrevliga! Allt som fanns att äta var jättegott med. ^^ Så smakade vi av varandra hela tiden med. ;) Hade jättekul.
Efter det så sprang vi runt, letade efter en trång gränd och klättrade på väggar. xD Inte jag och syrran då, men de andra. Fyfan va kul vi hade. Vi hittade en medeltidskrog med som vi kom fram till att vi skulle gå till nångång tillsammans.
Efter det så började vi gå in mot stan, klockan var väl runt 10 nu, men stannade upp vid en snubbe som spelade jättefin gitarr, och dansade lite salsa och gjorde några cirkustricks. Fick applåder av folk som gick förbi. xD
Här kom jag och Sam fram till att vi ska hoppa fallskärm tillsammans nångång. Har ALLTID velat göra det, och tydligen kan man göra det här i Uppsala. Kostar "bara" 1500:-, men det ska vara värt. Sam har redan gjort det en gång tydligen. Aja, efter så började vi gå mot Centralen, klockan var typ 10 i 11 och sista bussen hade vi ingen koll på när den gick, tror den gick 11, så vi hade lite bråttom. Väl framme så märker vi att den går halv, så vi hade tur. Annars hade vi missat en. ;) Satt och käkade lite innan vi gick till bussen.
Hade verkligen askul dn dagen, lätt värt alltihop, och vi ska göra om det. :)

Det här blev ett superlångt inlägg, men det får ni tåla. ;) Ska börja skriva kortare, lovar. Nu ska jag duscha och träffa Rakel. Film och Pizza är grejen idag! Ska bli mysigt <3 Saknar sånna kvällar med bara oss. :)

Hoppas ni får en trevlig dag!


~*~
Tjingeling!

RSS 2.0