Härlig dag

Gick och fikade med Sofia idag. ^^ Bjöd henne på fikat, även om jag inte hade råd egentligen, men man fyller inte år hela tiden. Vi pratade om allt möjligt, vilket var jätteskönt.
Känns som att det var jättelängesen vi verkligen pratade.

Efter fikat drog vi runt lite på stan, kollade lite kläder och pratade jättemycket om min resa till japan och olika studieresor.
Medans vi gick beslutade vi oss för att gå och kolla på torneringspelen vid slottet, så vi styrde vår kosing dit.
När vi kom fram märkte vi att spelen var slut, men vi fick iallafall se alla fina hästar.

Gud va längesen det var jag rörde en häst. Det måste vara 2 år sen. Det har aldrig gått så lång tid för mig. Jag har alltid åtminstonde gått fram till en häst i en hage och klappat typ. Betyder kanske inte så mycket för er, men det gör det för mig. Hästar var mitt allt när jag var yngre. Jag saknar det. Jag saknar hästarna.

Fick veta att Sam kanske kommer på kulturnatten. Fint att han inte sagt nått. Men jag tror inte han kommer. I vilket fall så ska jag och Sofia gå på japansk tebjudning under dagen, och några andra grejer lär det också bli. Ska kolla schemat någonstanns.

På onsdag är det planerat att träffa Linnet! Saknar henne som... jag vet inte vad! Jag älskar henne! Hon och Rakel, Merey, Mirre, Valle, Lo och Sandra är bäst. De är de enda som jag kan sakna som jag gör. Jag har aldrig saknat folk som jag saknar dem, DET är äkta kärlek. Jag älskar er, verkligen! Ni är sånna man har som vänner för livet. <3 Jag kan inte ens förklara med ord hur mycket ni betyder för mig och hur mycket jag älskar er!

Nu har jag sagt det några gånger, men jag har väl emo-ryck eller nått.

Love you!

~*~

Fira födelsedagsbarnet.

Eller ja, hon fyller ju egentligen imorgon. :) Grattis i förskott Sofia! En av mina äldsta kompisar. Ut och fika ska vi, får se vart det blir. ^^

Filmkvällen igår hos Valle var bäst. <3 Hade askul med henne som vanligt, och serien börjar bli asbra! :D Det var den iof innan med, men det händer så mycket så jag exploderar av att inte kunna se fortsättningen förrän på tisdag. xD

Jag har kommit på varför jag nästan gett upp bandskapandet. Jag har prövat med så många olika personer, men det funkar bara inte. Jag har en vision om hur mitt band ska se ut, och det finns bara en som jag skulle vilja ha som sångare. Vilka jag än har föreställt mig som bandmedlemmar så har det alltid vart samma sångare. Rakel. Hon är den enda jag skulle vilja ha ett band med, på riktigt, och hon är upptagen. Vad gör man?

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill verkligen hålla på med musiken, men jag vill bli paleontolog som tusan med. Kommer inte ha tid med båda. Varför kan man inte bara få göra allt man vill i livet, när det ändå ska va så jäkla kort?
Båda grejerna är det jag vill göra i det här livet.
Gitarrist i ett band, eller sjunga i ett band, eller solo eller duo. Kanske i en grupp? Sjunga vill jag göra i vilket fall. Tyvärr bli min röst bara sämre och sämre eftersom jag inte tränar. Jag orkar inte träna extremt på gitarren längre heller, eftersom jag inte känner att jag kommer komma någonstanns ändå, och då hamnar jag i en ond cirkel som gör att jag inte blir bättre heller, och inte kommer komma nånstanns med den.
Leta efter fossiler, hitta nya arter, ett helt skelett, få reda på mer om hur dinosaurier levde och dog. Jag vill göra båda, det har vart min dröm sen jag var liten.

Jag känner mig så kluven. Jag vill göra så mycket här i livet, men det känns som att jag inte hinner. Det känns som att det tar slut imorgon, och jag kommer inte ha gjort hälften av det jag vill. Lära mig massa språk flytande, åka runt i världen, göra massa saker, lära känna folk.... Göra så att mitt namn blir stort i världen. Jag vill att folk ska komma ihåg mig. Samtidigt känns det som att den tiden inte kommer komma, eftersom vi förstör jorden så snabbt. Jag tror nästan att jorden kommer gå under under våran livstid, om vi fortsätter i samma takt.

Det känns fint.

~*~

Lyckan att känna er.

Då var det bekräftat! :D Fick just ett samtal från Valentina, det blir film hos henne.
Ska ta med Koisora och titta på efter dramat. Skitbra film, även om det är utan textning. Får ni möjligheten att kolla på den, så gör det. Man förstår även om man inte kan japanska.

Måste göra mig iordning snart. Hon skulle iof göra massa saker först, sen ska jag promenera. Börjat göra det överallt, pallar inte cykla. :P så drygt tycker jag, man blir bara svettig och äcklig. ska nog platta håret idag, det känns inte som att det kommer vara allt för fuktigt ute idag.

Lyssnar på Myv nu, så jäkla härlig musik. Älskar hans akustiska gitarrspelande. Han är verkligen en lyckad låtskrivare.

Hoppas jag kommer träffa Linnea och Rakel snart. Måste bara säga att de är bäst. Jag älskar dem. De har gjort mitt liv så mycket bättre. Seriöst. Jag vet inte i vilket träsk jag skulle varit nu om det inte hade varit för dem. Och såklart alla andra nära vänner jag har, men speciellt Rakel har gjort så mycket. De 5 år vi har haft tillsammans är jag så glad för. Jag är så jäkla lyckligt lottad så det finns inte. Tänk om jag inte hade börjat på Eriksberg och inte träffat henne? Ödet alltså. <3 Jag är verkligen så glad. Kommer inte kunna beskriva det. Jag har mina dispyter med er ibland, men jag älskar er. Jag kommer föralltid att älska er. Inget kommer kunna ändra på det. Rakel, Linnea, Merey, Valentina och Sandra. Ni är mitt allt.

~*~
Tjingeling

Träff med döttern!

Idag ska jag träffa Valle-balle! :D Vi träffaders en kortis i tisdags och började kolla på en koreansk serie. Idag ska vi förhoppningsvis kolla vidare och ha mys. :) Längesen vi gjorde sånt här, man ser ju henne knappt längre.

Fick massa äpplen av henne sist. Bäst ever, jag har haft frukt att ta med mig till skolan liksom, de va aaasgoda<3
Jag hoppas hennes föräldrar låter oss vara hemma hos dem. Annars är ju inte vädret allt för dåligt för att vara ute. :)
Bara det inte börjar regna...

För övrigt så har vi pratat om film med Linnet och Raq,  är ni på?

Har suttit och laddat upp bilder här och på bilddagboken hela morgonen. Och kollar på ett KAT-TUN-klipp just nu. Har inte så mycket att göra förrän Valle ringer och bekräftar saker... funderar på att gå ner och dricka kaffe? Ganska sugen på det.

~*~
Tjingeling

Dagens söndag.

Ja, då var vi här igen! :)
Skoldatorn ligger framför mig i sängen, och jag känner att det är dags att köra igång med bloggen igen.
Det har vart ett alldeles för stort hopp i blogginläggen.

Sitter just nu och lyssnar på Miyavi och väntar på att iTunes 7.7 ska laddas klart, så att jag kan lyssna på min nyinköpta iPod shuffle. Köpte den i Japan, och inte fick man nån programvara med den. ;)

Igår var nog en av de härligaste dagarna jag vart med om. Satt bara hemma, men det var skönt. Behövde det. Syrran har laddat ner några avsnitt av Cartoon KAT-TUN (ett av mina favoritbands show), så vi satt och kollade på det. :)  Värt.

Idag känner jag dock att jag vill hitta på något. Orkar nog inte sitta hemma hela dagen igen, speciellt inte med tanke på att det är skola imorrn, och kaoset sätter igång igen. Har vart alldeles för stressad på sistone. Känns inte så bra.

Märkte imorse att Linnea hade ringt igår vid två-tiden på eftermiddagen. Läste idag att hon, Rakel och Merey hade haft picknick. Synd att jag missade, men hemtelefon finns ju om man inte svarar i mobil. ;) Än så länge iallafall. Ska stänga av den snart, det är ändå bara telefonförsäljare som ringer. Alla andra ringer till mobilen.

Rakel kanske har lust att ses idag? Ska nog ta och ringa henne och kolla.

Hoppas ni har en najs dag!

~*~
Tjingeling

Tokyo

Hejsan alla glada!

Nu skriver jag ifran Tokyo, sa vissa bokstavar finns inte. Igar var det vaarsta ovadret, det blixtrade och askade jattemycket, har aldrig vart med om natt liknande. Blixten slog ner overallt och har forstort byggnader. Massa personer har dott av drunkningsolyckor och sant. Sa hemskt.

Idag har vi vart i Asakusa, lite old time Japan, och nu ska vi snart till the famous Ginza!

Snart ska jag traffa Ryohta, en kompis fran norra Japan. Han kommer om tva dagar, och vi ska till Tokyo Tower tillsammans. Han aker hela vagen fran Aomori till Tokyo bara for att traffa mig! Kanner mig hedrad!

Sen pa tisdag ska jag traffa Rie, en annan kompis fran norr, fast hon pluggar i Tokyo nu. Da ska vi till Disneyland! Ska bli kul! Jag ska halsa pa musse!! yeay!

Skriver mer om hela resan nar jag kommer hem med bilder och sant. Kanske skriver lite till har, far se!

Ha sa kul i Sverige! 

~*~
Tjingeling!
 

RSS 2.0